sermestim mavim gözünüz aydın canlarım kocişle eğlenin özlemim nerdesin ya kız yoksa hamilesinde sevinçten unuttunmu bizi inş öyledirbebingim tatilin tadını çıkar
sağolun fıstıklar içime su serptiniz...bugünde benim eşim yok mesaiye gitti akşama kadar yalnızım ama yatıcam kaç gündür ağrılardan çok zor uyuyordum bugün acısını çıkarıcam..
günaydın heerkese..bugün bebişimi ben banyo yaptırdım,artık öğrenmek istiyorum.kızlar adağımız kesildi,sağolun.allahsizlerede nasipetsin.ama bizim daha 3 tane daha adağımız var.kocişheryere adak adamış:)
11 şehitimiz için hepimizin başı sağolsun,ne vicdan ya..evlat yetiştirmek,büyütmek bu kadarmı basit.lanet olsun böyle insanlara.
şekerler canlarım nasılsınız bu resim çok kötü 11asker 11 ocağa ateş düşmüş allahım mekenlarını cennet etsin ailelerinede sabır versin
slm kızlaaaar
kociş geldi geciktim bugün
kahvaltı ortalık derken bu saate geldik
az dolanıym uğrarım yine
kimsecikler yok yine
üüüf yaaa valla böyle haberleri duyunca çok üzülüyorum ve korkuyorum
ben de rüyamda benzer şeyler gördüm gerçek gibiydi ağlayarak uyandım
Allah tan eşim gelmişti yalnız olsam toparlanamazdım heralde
çıkıyorum ben kızlar görüşürüz
kızlar az önce burda bir fırtına koptu ödümüz patladı.balkonda çamaşırlık b,ruçtan bir uca uçtu.anlayamadık neydi.dünyanın sonu geliyor sanırım.
bende adet oldum şaşmaz zaten..burpcum noldu acaba o da olurum diyordu inşallah olmaz..özelmde öyle inşallah olmaz haber yok daha..
tarihlerimiz ne kadar yaklaştı birbirine salı da melekten inşallah güzel haber alacağız..
etrafımızda o kadar çok var ki çocuk sorunu yaşayan yalnız değiliz aslında ama kimi mutlu sona ulaşıyor kimi de bekliyor bir gün o ün gelecek diye..eşim tayin olduğu yere gitmiş daha başlamadı ama ne var ne yok diye zaten kendi gitmeden haberi gitmiş sağlık ve çocuk sorunları nedeniyle tayin gördü diye..gittiği yerde çalışanlardan biri gelmiş yanına aynı sorunu 6 sene yaşamışlar sebepsiz tedaviler olmuş en son doktor allaha inancınız varsa bekleyin gerisi ona kalmış demiş tedaviyi bırakmışlar kısa süre sonra kendiliğinden hamile kalmış adam öyle bir heyecanla anlatmış ki teste nasıl gittiklerini..seni çok iyi anlıyorum olacak inşallah demiş şimdi 4 yaşındaymış..istediğin zaman sana izin falan demiş bir yandan çok sevindim anlayan birisinin olması erkekler bizim gibi değil çok konuşamıyor ama en azından işyerinde eşime destek olacak birini olması onu da mutlu etmiş..inşallah bizde mutlu sona ulaşırız..
sermestcim güzel dileklerin için sağol ama olmadı işte(
eşin gelmiş seninde gözün aydın canım belli mi olur belki bebişi bırakır bu kez inşallahhhh....
Az önce tüp bebekte okudum bu yazıyı,mucizeler imkansız değil arkadaşlar,yeter ki Rabbim istesin...
ayy tuanay okurken tüylerim diken diken oldu okurken rabbim bizlerede kısmet etse keşke....
eee hadi bende neler yaptım anlatayım bari:))) ilk önce kan testi yaptırdım sonuç1.88 yani negatif gerçi bende daha adetime çok var belli mi olur umudu da var:))) neyse mayayı aradık gittik eşim nedense önceliği oraya verdi .... gittik ekip çok ilgili ancak bize çok tenha geldi nedense... neyse dr la görüştük muayene etti herşey gayet iyi yumurtalık rezervin çok iyi ve çok çalışıyor dedi ve sorunun bu çok çalışmak olduğunu söyledi( pko denen illet bendede var ve bu sorunu çok kolay aşacağını söyledi sorunumuzun ağır olmadığını söyledi yani bayağı ümitli konuştu... neyse biz orada sırada beklerken en az 4-5 tane hamile haberi aldık öyle mutlu oldumki.. hatta birinin çikolata kisti varmış ameliyat falan geçirmiş, diğerinde polip falan varmış yani hepsinin sorunları aşılmış ve hamil kalmışlar:))) çok umutlandım böyle olunca... temiz ve nezih bir yer hoşumuza gitti bizde diğer merkezleri gezmedik eşim istemedi bende istemedim nedenze ayaklar gitmedi inşallah hayırlısı budur.... adet görünce 21. gün lucrine başla dedi... günlük olarak folbiol ve bebe aspirini kullanacağım 10. gün antibiyotik kullanacağım 1 hafta falan ve diğer adetin 3. günü gideceğim ve puregona başlayacağım sanırım günlük 225 dediler... sonrası nerdeyse ağustosu buluyor zaten .... ve ben bugün adet oldum yani maratona hayırlısıyla başladık bakalım artık herşey kısmet....
merkezin fiyatı 2140, ilaçlar 1500 istenen testler var onları bilmiyorum tabi:)) gidiş geliş derken 5000-6000 olacak sanırım... gelsin o velet yiyecek popoya şaplağı eşşşşşşşşşşşek sıpası....
Burp aradı bugün beni kızlar,bu gece yola çıkacaklarmış,dönüyorlar İstanbula.Salı günü izinliymiş,çok merak etmiş forumu.Bu arada bugün kırmızıları teşrif etmiş.
ya tüp yaptıran arkadaşlar sizin tedaviler nasıl yapılmıştı lucrin falan kullandınız mı? ben gittiğimde başlarım diyordum ama ağustosu bulacak bu ya.... merak ettim valla...... nursimmm, burpppppp,denizz, sevimmmmmmm anlatın kızlar ya ... kafam allak bullak hiçbir şeyi hatırlamıyorum(( benim gibi beklediniz mi yoksa hemen başlanıldı mı ? ben mi acele ediyorum yine...
evet sermestcim aynen öyle ucuz gibi görünüyor ama testlerle telafi ediyorlar:))) sperm analizi için 100 tl ile ağzını açtılar ilk dahası neler var bilmiyorum:)))
gelsinlerde herşey feda olsun kuzulara....
Öslem,seninki uzun protokol,ve en sağlıklısıda bu aslında.Yumurtalar baskılanıyor ve sonrasında daha kaliteli yumurtalar elde ediliyor...Nursiminde yanlış hatırlamıyorsam uzun protokoldü tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?