Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eee hadi bende neler yaptım anlatayım bari:))) ilk önce kan testi yaptırdım sonuç1.88 yani negatif gerçi bende daha adetime çok var belli mi olur umudu da var:))) neyse mayayı aradık gittik eşim nedense önceliği oraya verdi .... gittik ekip çok ilgili ancak bize çok tenha geldi nedense... neyse dr la görüştük muayene etti herşey gayet iyi yumurtalık rezervin çok iyi ve çok çalışıyor dedi ve sorunun bu çok çalışmak olduğunu söyledi( pko denen illet bendede var ve bu sorunu çok kolay aşacağını söyledi sorunumuzun ağır olmadığını söyledi yani bayağı ümitli konuştu... neyse biz orada sırada beklerken en az 4-5 tane hamile haberi aldık öyle mutlu oldumki.. hatta birinin çikolata kisti varmış ameliyat falan geçirmiş, diğerinde polip falan varmış yani hepsinin sorunları aşılmış ve hamil kalmışlar:))) çok umutlandım böyle olunca... temiz ve nezih bir yer hoşumuza gitti bizde diğer merkezleri gezmedik eşim istemedi bende istemedim nedenze ayaklar gitmedi inşallah hayırlısı budur.... adet görünce 21. gün lucrine başla dedi... günlük olarak folbiol ve bebe aspirini kullanacağım 10. gün antibiyotik kullanacağım 1 hafta falan ve diğer adetin 3. günü gideceğim ve puregona başlayacağım sanırım günlük 225 dediler... sonrası nerdeyse ağustosu buluyor zaten .... ve ben bugün adet oldum yani maratona hayırlısıyla başladık bakalım artık herşey kısmet....

sermestim mavim gözünüz aydın canlarım kocişle eğlenin özlemim nerdesin ya kız yoksa hamilesinde sevinçten unuttunmu bizi inş öyledirbebingim tatilin tadını çıkar

saolasın canım benim rüzgar gibi geldi geçti benimki:)

sağolun fıstıklar içime su serptiniz...bugünde benim eşim yok mesaiye gitti akşama kadar yalnızım ama yatıcam kaç gündür ağrılardan çok zor uyuyordum bugün acısını çıkarıcam..

bugün de sen mi yalnız kaldın kuzum ama seni yalnız bırakmayan bebişin var masallah

ne güzel de kokmuştur meleğim bıcı bıcı da yaparmış annesiyle maşallah subhanllah
adagınız ne cokmus öyle canım Allah kabul etsin hepsini

şekerler canlarım nasılsınız bu resim çok kötü 11asker 11 ocağa ateş düşmüş allahım mekenlarını cennet etsin ailelerinede sabır versin

amin canım çok zor ya evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi Rabbim

slm kızlaaaar
kociş geldi geciktim bugün
kahvaltı ortalık derken bu saate geldik
az dolanıym uğrarım yine
kimsecikler yok yine

ah ah seninki geldi benimki gitti desene
gözün aydın canımm benim

şu kafandakileri at artık güzel şeyler düşün bitanem ya
kendini üzmekten mutlulugunu yasayamıyorsun rahat ol teslim ol dua et
bebişimiz sagsalim gelecek annesinin kollarına hayırlısıyla

kızlar az önce burda bir fırtına koptu ödümüz patladı.balkonda çamaşırlık b,ruçtan bir uca uçtu.anlayamadık neydi.dünyanın sonu geliyor sanırım.

ayy semracım yakınmıyız biz senle acaba
o dehşet fırtınadan burda da koptu nasıl cıktıgımı bılemedım banyodan
cam şangırtısına fırladım noluyor diye
heryer toz bulutu çöpler çıkmış ta onuncu katlarda uçuyor
hortum çıktı sandım valla aniden çıktı kısa sürdü ama tam afetti
Allah beterinden korusun ben cok kokrtum bır an valla

olsun denizim bu ay olmazsa öbür ay o olmazsa diger ay
illaki o güzel müjdeyi almak bize de nasip olacak

bak bu da Allahın bir lütfu ne güzel
baskalarının bilmesinden sıkılır üzülürüz hep
bu seferki olumlu bir haberdar oluş olmuş
bizi anlayan birilerine cok ihtiyacımız var
hadı bız burda dokuyoruz ıcımızı de
erkeklerın ıcındekılerını paylasması daha zor
sevındım esın adına ınsallah ıyı dostlar kazanırsınız bu vesileyle

sermestcim güzel dileklerin için sağol ama olmadı işte(
eşin gelmiş seninde gözün aydın canım belli mi olur belki bebişi bırakır bu kez inşallahhhh....

her hazin sonun ardından güzel bir baslangıc gelir elbet özlemimm
olacak insallah hepimizin olacak ama zamanı var demek ki
insallah eşim bırakmıştır giderken hediyesini dilegim o yönde

Az önce tüp bebekte okudum bu yazıyı,mucizeler imkansız değil arkadaşlar,yeter ki Rabbim istesin...

tuanay Allah seni ne etmesin kızz önce okudum
diyorum bu tuanayın yazısı degıl yabancı bir ifade ver
hem tuanay doktora gitcek diye de hatırlamıyorum
ama sevinmekle şaşırmak arasında bocaladım bir ankaydirigubbakcemile3
bundan daha sevindirik şaşkınlıklar yaşatman yakın demek bana
inşalllahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ayy tuanay okurken tüylerim diken diken oldu okurken rabbim bizlerede kısmet etse keşke....

amin inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:

merkezin fiyatı 2140, ilaçlar 1500 istenen testler var onları bilmiyorum tabi:)) gidiş geliş derken 5000-6000 olacak sanırım... gelsin o velet yiyecek popoya şaplağı eşşşşşşşşşşşek sıpası....

hadi hayırlı bir başlangıç olsun inşallah
çıktıgın bu yeni yolun sonunda yeğenler getirr bizeee tez zamanda canım benim

umutla aynı hesaba geliyor aşagı yukarı desene
ben umuta gidiyorum ama maya da eskiden beri aklımın bir köşesinde
ama şehir dışına gidip gelmek zor olur zannımca benim için
içine sindiyse ne ala canım o müjdeli haberi kendin icin duymak nasip olsun orada
ayrıca son yazdgını bugunlerde cok dıle getırıyorum
daha dunyaya gelmeden nazlı masraflı bebişlerimiz
demek ki dogsalar iliğimizi kemiğimizi sömürcekler
oyy kurban olurum gelsınler yeterkı feda olsun onlara herseyy

ya tüp yaptıran arkadaşlar sizin tedaviler nasıl yapılmıştı lucrin falan kullandınız mı? ben gittiğimde başlarım diyordum ama ağustosu bulacak bu ya.... merak ettim valla...... nursimmm, burpppppp,denizz, sevimmmmmmm anlatın kızlar ya ... kafam allak bullak hiçbir şeyi hatırlamıyorum(( benim gibi beklediniz mi yoksa hemen başlanıldı mı ? ben mi acele ediyorum yine...

Öslem,cnm sen şimdi anne mi olacaksın,gebe kalma enstitüsünden seni de mezun ediyoruz demek,nasıl heyecanlandım anlatamam kuzum,gelsin sıpanda artık,neresine vurursan vur...Bizimkiler parayı görmeden kafalarını çıkarmayacaklar...Hepsi tam zopalık.....

Burp aradı bugün beni kızlar,bu gece yola çıkacaklarmış,dönüyorlar İstanbula.Salı günü izinliymiş,çok merak etmiş forumu.Bu arada bugün kırmızıları teşrif etmiş.

hayırlısıyla döner insallah burpcum
demek topikçe kırmızılar günü bugün
hepiniz için yeni hayırlı bol bebikli bir başlangıc olsun kırmızlar bu ay

evet sermestcim aynen öyle ucuz gibi görünüyor ama testlerle telafi ediyorlar:))) sperm analizi için 100 tl ile ağzını açtılar ilk dahası neler var bilmiyorum:)))
gelsinlerde herşey feda olsun kuzulara....

Öslem,seninki uzun protokol,ve en sağlıklısıda bu aslında.Yumurtalar baskılanıyor ve sonrasında daha kaliteli yumurtalar elde ediliyor...Nursiminde yanlış hatırlamıyorsam uzun protokoldü tatlım...

şimdiden heyecanı sarmış ne güzellll
sen ayagını sürü arkandan ben gelcem bak
evet kızlar anlatın ben de ögreneyım sürecii
gerci ben ramazndan sonra dusunuyorum ama olsun

:))) tuanayım inşallah rabbim bu şekilde nasip etmiştir canım ne diyeyim ... güzel haber vermek belkide bu yollaydı bilemiyorum... parasız çıkmıyorlar evet:)))) hiç memur çocuğu gibi davranmıyorlar:))

evet sermestcim aynen öyle ucuz gibi görünüyor ama testlerle telafi ediyorlar:))) sperm analizi için 100 tl ile ağzını açtılar ilk dahası neler var bilmiyorum:)))
gelsinlerde herşey feda olsun kuzulara....

bize de 5000 demişlerdi ilaçlar dahil paket fiyat
ama ekstra testler olur mu olursa nedir bilemem
sperm analızı bizde de 100 ya da 150ydi sanırım

Öslem,seninki uzun protokol,ve en sağlıklısıda bu aslında.Yumurtalar baskılanıyor ve sonrasında daha kaliteli yumurtalar elde ediliyor...Nursiminde yanlış hatırlamıyorsam uzun protokoldü tatlım...

peki bu uzun protokol ya da kısa protokol neye göre belırlenıyor canım

tamam tuanayım teşşekür ederim anladım... iyiki varsın sen ya seni çooooooooooook seviyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…