Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:))) tuanayım inşallah rabbim bu şekilde nasip etmiştir canım ne diyeyim ... güzel haber vermek belkide bu yollaydı bilemiyorum... parasız çıkmıyorlar evet:)))) hiç memur çocuğu gibi davranmıyorlar:))

ayy çok güldüm okurken
ben eşimle evlendim eşim takılırdı hep
hiç memur karısı değilsin sen masraflısın çok diye
Allahın sopası yok bebişler anasından masraflı çıktı
şimdi anaları da memur oldu tam oldu
hakkaten hiç memur çocugu degil anacım bunlar

ayy sermestim inşallah gerek kalmaz canım ya hemen gelir mucize bebişin ...
evet heyecan sardı tabi korkuda:)) dr dedim ben sıkışıklıktan çok korkuyorum diye o da milllet yumurta toplamadan korkuyor bula bula onu mu buldun dedi güldü:) ama onda bayıltıyrsunuz bana uyar dedim...

öyle ama sermestim ya böyle memur çocuğu mu olur allah aşkına... gerçi anasıda aynı senin dediğin gibi ama velet daha masraflı çıktı:)))

yaa insallah canım benim
simdi ben tedavıden sonra yumurtlama gunlerımı karstrdım
hesap kıtap yapamıyorum regl duzenım degstıgınden
ama regl bıtısının haftasıydı esım burdayken
onda bır heves bende bır heves dogal yoldan gelır mı diye:kedi:
bu kadar gayrete bir süpriz yapsalar ne iyi olur
zaten karnıma baka baka konusmaya basladım sapıttım iyice
sonbaharda araba alma arzusundaydk
tam borcları yenı bıtırmstık tedavılerın ıcınde buldk kendmızı
ben maas harcama zevkını yasayamadan bebiklere kaptrdım paraları
e sımdı sonbahara tup bebe cıkınca ona bırıktrmek lazım araba ısı de hayal oldu
diyorum kendı kendme nolur gelsenız dogal yoldan annecım
hem gelırsenız araba alcam sıze söz
yoksa böyle toplu tasımaya mahkum olacagınız ona göre dıye
esım de dıyor naptın hatun sen ya adamları sımdıden arabayla tavlarsan
dogduktan sonra neler ısterler bızden etımız ne budumuz ne dıyekaydirigubbakcemile3

uzun ve kısanın önemini ben bilmiyorum ama tuanayın dediğine göre uzun daha kaliteli yumiş içinmiş... dr bana hep ee neyi bekliyoruz başlayalım dedikçe neye hnım diye dalga geçti:)) eşimede hamile kalırsa bütün sıkıntılarınız son bulacak demiş... hikayeyi dinleyince ne yapsın garibim((

sermest canım sen nerde sordun bu fiyatı? umutta mı? ya aşağı yukarı heryer aynı....

evet canım umutta benım asılama umutta olmustu tup ıcın fıyat bu dendı
o zamana kadar artar mı bılmem ama uzunca bı süredir bu fıyattan bılıyorum ben
aynı hemen hemen fıyatlar zaten

öyle ama sermestim ya böyle memur çocuğu mu olur allah aşkına... gerçi anasıda aynı senin dediğin gibi ama velet daha masraflı çıktı:)))

hehe sorma teyzesi:ecrin_bebek:

dr benim durumumu daha iyi bilmek ve ona göre plan yapmak istiyor maşallah ymurtalıklar canavar gibi dedi çok çalışıyormuş ....

özlemmm ya ben de o sıkısıklıtkan cok korkuyorum
sen atlatırsan ben de atlatırım demektır:)

olsun sermestim ya daha çok gençsiniz alırsınız arabayı inşallah... ama öncelikler farklı olunca parada o tarafa yöneliyor... eşin haklı öyle mi kandırılır ya gelince neler istemez bu namussuzlar:))) canım inşallah olurda gerek kalmaz ....

Semestcim,genelde pkolularda ya da kisti yapma potansiyeli yüksek yumurtalıklara sahip olan kişiler için,uzun protokol daha uygun bir tedavi şekli.uzun ama sonu daha hayırlı oluyor...

evet heryerde fiyat benziyor nasip neredeyse oraya gidiyoruz işte...
sıkışıklığın çok yoğun olması gerekmyormuş azcık olsa olurmuş öyle dedi... ilk 1 saate kadar yapmayın sonra hastabakıcılar ördekle alırlar dedi:))) 4-5 saat yatın dedi... inşallah atlatırım canım:))9

öyla canım varsın araba biraz geç olsun napalım hele bi gelsin sıpalar

Semestcim,genelde pkolularda ya da kisti yapma potansiyeli yüksek yumurtalıklara sahip olan kişiler için,uzun protokol daha uygun bir tedavi şekli.uzun ama sonu daha hayırlı oluyor...

hımm o zaman bana da uzun protokol olacak demek ki

özlem iki ucu şeyli değnek bu ne böyle
ay ben hayatta hastabakıcıyla ördege yapamam
ben tuvaletın önunde kapısında bırı varsa bile yapamam pskoljıkman
hayır yanı yapacagım varsa da yapamam ayy koptum su an gulmekten kendımesırnaşık şey

gelsin sıpalar hepsini sıraya dizip sıra dayağı atacağım:)))
valla bende yapamam ama mecbur kalırsam olmadı eşimi yanıma isterim o yaptırır:)))

iyi geceler kızlar
tatil bitti eve döndük soluğu sizin yanınızda aldık.
buralarda sel oldu haberiniz yok mu cok sukur dukkaana bişey olmadı ama ev maalesef mutfaktan su almış sağolsun annem halletmiş ama tatil sonrası hiç iyi olmadı yarın bi dünya temizlik işi cıktı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…