Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar eşlerinize teker teker teşekkür ederim ben artık dilimin bile varmadığı o mertebeye eriştiğim için duam tutar :))))) sizlerden güzel haber almak için bol bol dua edeceğim

ha birde değiişik bir şey denedim preseedle denedikten sonra ayaklarımı havaya dikip bisiklet pedalı çevirir gibi ayaklarıma hareketler yaptırmıştım daha derinlere gitsin bizim tembel zipermler diye :))

belki inanmasin ama bu yaptiginin aynisini bende yaptim

mavisim ben bunda yaptim yikanmadim sabah kalkinca dus almistim ay canlarim beni daha cok heycanlandirdiniz vallaha allahim insallah hamileyimdir insallah

çıksam bile aklım kalıyo yaaaa
bakmadan edemiyorum

semra sen biz acemilere akıl ver yol göster diye önce kaldın doğurdun:))))
sorularımız olursa sen yanıtlayacaksın

kimseye söyleme canım sizinkini bilmemde benimki delidir ve şaka yamayı espiriyi çok sever dr bile neler dedi tutsa neler söyler millete canım allah kucagına almayı nasip etcek merak etme oo bizim topik yakında kızlar ben bebek için ne yapsam ne alsam laflarıyla dolcak inş

melekcim ben böyle zamanlarda hemen makarna haşlarım üzerine sarımsaklı yoğurt üzerinede tavada nane yaparım dökerim yalancı mantı gibi bişey oluyor bende eşimde çok seviyoruz...

sevimcim valla benim eşimin ağzıda hiç durmaz söylemeyelim kimseye dedim herkese baba oluyorum diye yaydı yiyecek ekmeği içecek suyu varsa bişey olmaz canım ....

bu defa gerçekten gittim kızlar
güzel günlerimiz devam eder inşallah
böyle hep güzel haberler alır veririz

bende soslu patatesli tavuk baget var annem yanına pilav yapalım dedi ben makarna istediim makarna yaptık bide yarmalı ayranlı çorba salata ay annem baceden maydonoz ve kıvırcık toplamış maydonozlar bi güzel kokuyo ama bana vermiyolar düşük etkisi yapıyomuşya kızlar sizde yemeyin

kızlar son yaptırdığım labratuar sonuçlarım maille geldi pregesteron 20.75 diyor nedemekki

olmuycak zaten nursim biz zor dönemi atlattık şimdi allahın izniyle bebişlerinizin yiyecek ekmeği var ben inanıyorum daha çok çekişcez biz onlara ne yedirsek diye semrama bak ne güzel adamızın her hareketini paylaşcak bizle ondan sonrada siz allahın izniyle

anaaaa yemek tarifleri verilmiş iki dakikada cadılar sizi
deenemişsindir tabi melekçim bi şap sürmediğimiz kaldı :))
nursimim kıyamamm nasıl içinde kalmış kocişinin allah buradaki tüm kocişleri baba yapsın bizi anne yapacağı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…