ha birde değiişik bir şey denedim preseedle denedikten sonra ayaklarımı havaya dikip bisiklet pedalı çevirir gibi ayaklarıma hareketler yaptırmıştım daha derinlere gitsin bizim tembel zipermler diye :))
kızlar çok açık olacak ama yıkanmayın sabaha kadar
benim püf noktam da oydu preseed le farklı olarak:)))))
özleme söylemiştim yıkanmayın Allah niyetimizi biliyo bişi olmaz sabah yıkanırsınız:)))
semracım dediğğin gibi mutluluk paylaştıkça artar ama çok yeni daha bir günlük bebiş :) haberi yaymam iş yeri açısından sakıncalı olur bana kalsa haykırırım deliler gibi
artık bizi bırak eşlerimiz bile bizim kervana katıldı yakında onlarda birer nick alırlar harremlik selamlık konuşurlar artık bir düşünsenize olm son damlasına kadar içeri akıttın dimi ziyan olmasın öncesinde mesir macunu yedinmi falan filan :))))))))))))))))
özlemcim bir çok kişi ikinci preseedd denemesinde tutturmuş yaa bu arada ara ara bana da gelip gidiyor inanamıyorum hamile olduğuma :) hani hamile kaldımda akıl öğretiyorum bu ne anlama geliyor bugünün topik fıstıkları yarının hamilelerisiniz tekrarlıyorum ben olduktan sonraaa ooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?