Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buarada hcg değerim 79 olmuş hanaaaağğ çalışmadığım yerlerden geldi ben bu aşamalarda çok acemiyim hamiş hatunlar söyleyin progesteronum nasıl

valla eşim benden daha heyecanlı eşimin komutanı nur eşine sahip çık ayakları yere basmıyor diyor...artık ne ddiyosa ne anlatıyosa....inş burdaki her koçiş baba olucak tatlım...

iyidir iyidir işte kurcalayıp durma burrpp
leken meken varsa yat kalkma
bana doktorun dediği gibi eşinden biraz uzak dur en azından doktor bişi diyene kadar:))))))

buyur burdan yak dakka bir gol bir progesteronum düşük yani bebek tutunamiiiiiiiiiiiiii

valla burpcum ben hiç progesteron baktırmadım bilemiyorum sen onu boşver zaten baksana aynı günde yapılan bhcg değerin bile artmış....muhtemelen çarşamba günü 200leri geçer değerin...

b hcg artıyo demekki
belki tampon yapmıştır lekeleri sen telaş yapma işteeee
gerekli iğne ilaç verilmiş
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iğnemi umutuyodum saatim gelmişşşş
gittim ben

heyt beee topiğe bek beğğğ hamilelik muhabbeti dönüyor deneyenler tedavideler sonuç bekleyenler maşallah bir hareket bir hareket

merak semracım ben bakamdım ama tüp bebeiş diye çünkü çok yumurta vardı tutmaz diye ama bana baktınmı diye sordular onlarınki tutmuş...demekki herkeste tutmuyomuş....

bnde kaçar yoksa kociş bunun başında beni yakalarsa neler olur neler ama bu gece çok rahat uyurum bu mutluluktan sonra hiç bişey olmuycak burpum sen canını sakın sıkma öpüldünüz

offf kocişin işler birikmiş şansa bakın daha yeni çıkmış işten neyse böylece sizlerle kaynatabildim :)))

ben de bakmadım
bebeğim sağlıklı olsun da cinsiyetini merak bile etmiyorum
sütten ağzım yandı ya öbüründe hemen bakmıştımPPPP

burp ben de mi böyle tutunamıyo bilmem ne diye gıcıklık yapmıştım yaaaaa
ilaç vermiş işte doktor
sen olumlu mesaj gönder bebeğine
şubat annesi olacaksın inşallah sen de:)))

eşim bana da kızdı
türk malı nı izlicem:)))))

burpum tekrar tebrikler canım Allah şağlıkla bize bağışlasın yavrularımızı diğer arkadaşlarımıza da yaşatsın aynı sevinci

öptüm kızlaaaarrr

merhaba arkadaşlar
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.
size brişey soracaktım 1.aşılamda dr bana klomeni 5.gün günde 2 tane 5 gün olarak kullandırmaya başlamıştı. tam 12.gün çatlama iğnesi 14.gün aşılama olmuştum. ama doktor değiştirdim yeni doktorum 3.gün başlattı. yine günde 2 tane 5 gün. bunda erken kullanmaya başlayınca erken mi gelişir ve aşılama erken mi olur. haftasonuna denk gelirse eşim burada olamaz.
siz kaçıncı gün başlamıştınız. aşılamanız kaçıncı gün olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…