Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Burp,progesteron değerin iyi ama daha yüksek olsa daha iyi de olabilir,bence progesterona devam..Betahcg ise dediğim gibi yükselmiş,ben 75 olmuştur demiştim ama ıskalamışım..ıçini rahat tut...

mavicim tekrar teşekkürler yarın asıl birikmişleri okuyacağım keyifle :))))
sevimcim kocişler bugün kzmaz bugün moral tavan yapıyor :)))
aren ilk gün ve 3. gün arası değişebiliyor başlangıç kafanı hiç takma doktorun dengeler durumu

mok vardı sanki progesteron değerime baktırmasaydım keşke cahillik mutluluktur boşuna demiyorlar ben şimdi çıkıyorum tatlılarım hepinizi çooooooooooook ama çoooooooook seviyorum

burpum birşey olmaz canım sen kalbini ferah tut hem bak hcg yükselmiş süper ya diğeri için dr birşeyler yapar zati.... sevin ama zıplamadan:))) bizim herifler böyle giderse senin dediğini yaparlar valla:)))

hanaağğğğğğğ kızlar bugün 30 sayfa yazmışız yuh ya:)))) farkında mısınız bizim totem tuttu 1000lerde dedik 2 hamiş geldi, 1500 dedi biri bugün geldi, diğeri yarın gelecek veeeeeeee yine tutacak eee tabi 1 hafta sonrayıda katarsak 3 kişi hamiş olacak... sonraaaaaaaa 2000ler ve 4 hamiş bu böyle olacak kesin::)
1000... nursim ve mavi
1500...burp--- melek----- sevim
2000... özlem----deniz---bebing---nbnh .....olacak inşallahhhh....
2500... sermestin kocişi gelir kesin olur:))) yanına 4 kişi daha bulmak lazım bu topik coştu çünkü

tuanayı ayrı tutuyorum arkadaşım farklı bir sezgi yeteneğine sahip olduğu için ben onu 1750de görüyorum düz olmaz bu kıza :)))

selam kızlar esimden zor aldım bilgisayarı
bizde kulllancaz preseed yoksa bilgisayar yok diyo
anaaa gıcık etti beni
zorla aldım elinden
burpum tebrik ediyoruz eşinle seni
canım benim ya
nasıl guzel bi hamile olacan sen
nasıl da tatlı bir anne
canımın içi.

ben birikmişleri okudum..balımı aldım karışımımı yaptım birazdan yiyeceğim..
eşimle konuştum o da çok sevindi annemde öyle tebrik ediyor..eşim preseed getirip satsak mı işe yarıyor diye espri bile yaptı..
biz de denemek için heyecanlıyız..ayıp oldu emme napalım artık öyle yani..
mavicim tavsiyelerine uyacağım kesinlikle sonra bisiklet çevireceğim burpum gibi:))

bebing biz özlemle telle konuştuk senden de bahsettik sen kullanacağım demeseydin sana baskı yapacaktık kullan diye..ama kalbimiz temizmiş bak eşinde öyle söylüyor:)))

burpumun koçişi gelmiştir
evde nasıl bir sevinç nasıl bir heyecan vardır
ay kucaklaşıp duruyorlardır inanamıyorlardır di mi
bizde yanlarında olsaydık keşke
kaynana gibi oldum di mi
ama sevinçleri artardı hep birlikte kutlardık

denizim hakkımda neler konustunuz anlatın bakayım
ama ben kullanmak istemiyorum ki eşim istiyor o kullansın oyleyse
banane...

burpcum 2 kere mi kan verdin aynı yerde mi yaptırdın farklı yerde mi..sen ilaçlarına devam et çarşamba bir daha yaptır birşey olmayacak allahın izniyle..

afiyet olsun yarasın ballı karısımın deniizm bebiş olarak geri dönsün sana canım
kıssmetse preseed denemeleri haftaya mı baslıyor
ay herkes hamile kalsın artık
üzerimizdeki kara bulutlar dagılsın artık

farklı yerlerde yaptırmıs bence
evet ilaçları aksatma burp hoplayıp zıplama yat dinlen işede gitme bence rapor al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…