Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dedikoud yaptık dermişim yok ya bebingte kullansa keşke dedik razı ederiz falan diye.:))
tatlım malesef eşin kullanınca olmuyor senin kullanman lazım:))
şaka bir yana niye istemiyorsun?korkuyor musun yoksa
biraz açık olacak ama sonuçtan mı yani olmazsa diye mi?
belki yanlış düşünüyorum ama eğer öyleyse buna bel bağlamıyoruz ki yani ben bağlamıyorum planlarımı hala tedaviye göre yapıyorum..sende kullan ne çıkar ki öyle de olmuyor böyle de olmasın napalım..

sağol bebingim inşallah evet haftaya başlıyor bakalım pazar 8. gün olacak ondan sonra bakacağız artık...

melek cim nbnh cim napıyorsunuz?
melek yarın kaçıncı günün adetin geçti mi kan yaptıracaksın değil mi yarın..

:Saruboceq:
inşallah senden de güzel haber alacağız ..

yaptik yedik bile canim afiyet esimde bende cok mutluyuz sizin güzel haberinize tatlim

buyur burdan yak dakka bir gol bir progesteronum düşük yani bebek tutunamiiiiiiiiiiiiii

hayatim icini rahat tut hic biseycik olmayacak minik bebisine

bitanem icinemi doguyor bu? insallah gercekten böyle olur güzelim hemde süper olur kizzz:)))

cok isterim aslında size bombada ben patlatayım ama yok bende bişey biliyorum geir birkaç gune kadar

canim senin adet günün ne zaman? kac günde bir ader görüyorsun sen?

denizim hakkımda neler konustunuz anlatın bakayım
ama ben kullanmak istemiyorum ki eşim istiyor o kullansın oyleyse
banane...

neden kullanmak istemiyorsun hayatim kötü bisey degilki bak brupda ondan hamile kaldi

Son düzenleme:
2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....

semra.......... ıLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..
nursim......... 2 NEGATıF AŞILAMA..ıLK TÜP BEBEK VEEE O BıR HAMıŞ::CüvCüv:
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATıF AŞILAMA. veee O BıR HAMıŞŞŞ:CüvCüv:
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)2 AŞILAMA BıRı KıMYASAL BıRı TALıHSıZ( 2 NEGATıF TÜP BEBEK veeee O BıR HAMıŞŞŞ:CüvCüv:
özlem........ 1 NEGATıF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(TEMMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
deniz.........temmuzda 4. aşılamayı yaptıracak 3 NEGATıF AŞILAMA 1 NEGATıF TÜP BEBEK..
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 2 NEGATıF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATıF AŞILAMA
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATıF AŞILAMA
sevim...2 negatif aşılama 1 negatif aşılama..2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..
sermest.....malesef 1 negatif aşılama..direk tüpe geçmeyi planlıyor
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..yumurtalama gününü takip ediyor..EYLÜLDE 2.TÜP BEBEĞı YAPTIRACAK[/QUOTE]

ayy ben çok sevdim bu listeyi yaaa..

Son düzenleme:
melek cim nbnh cim napıyorsunuz?
melek yarın kaçıncı günün adetin geçti mi kan yaptıracaksın değil mi yarın..

:Saruboceq:
inşallah senden de güzel haber alacağız ..

adet günüm bugündü ve gelmedi sadece siskinlik var yarinde bildiginiz gibi kontrolüm var kirmizilar gelmezse kan testi yaptiracagim

kizlar ben cikiyorum mindika temizligi yapmam gerekiyor malum isim bitince gelirim tekrardan hepiniz cok ama cok seviyorum iyiki varsiniz iyiki sizin gibi güzel arkadaslarim olmus

arencim burpun dediği gibi korkma doktorun senin için en iyi zamanı ayarlar..
inşallah bu sefer olur canım ..eşin yoksa o tarihlerde doktorunu bilgilendir ona göre hareket edin..

kolay gelsin melekcim iyi ki sende varısn canım..kolay gelsin sana yarın inşallah iyi haberle gelirsin..

benim adet gecen ay 24 ünde gelmiş 28 gunde bir oluyorum bugun yarın gelir yani.sonucta bi değişiklik yok

ben sonuctan korkmuyorum denizcim.jel kullanmaktan korkuyorum nasıl yapcam diye içim kalkıyor düşününcekusura bakamayın ama biraz gıcık bi tipim
ne bileyim bi garip oluyorum aklıma geldikçe

buradan bunu söylemek vee hepinize umut olmak isstiyorum
değerim 69,48 vee hamileyim üstelik adet tarihim bugün

canımmm tekrar tekrar tebrik ederim
çok güzel bir başlangıç yaptın gersi de gelecek insallah
ansızın gelen bir hediye bebeğin Allahtan
mutlulugun daim olsun canım arkadasım

bende adet olmasam ne güzel olur

inşallah olmazsın canım bir hobarey de sana çekelim insallah

Ya kızlar,bugün bir rüya gibi,heyecan,sevinç,gözyaşı,mutluluk,şükür hepsi vardı,çok şükür,bugünleride gördük Allahım:Saruboceq:

çok şükür hamdolsun Rabbime devamı gelsin peşpeşe

preseed ve püf noktalarını aynen deneyen bir şahsiyetim ama ol demeyince olmuyor işte((

olacak özlemim olacak yakındır bize de ol deyişler insallah

hadi bebingim bir şaşkınlık bombası da sen patlat uçalım tekrar havalara
jel konusuna gelince benim de benzer endişelerim var
biz karı koca gıcık tipleriz üstelik becerebilirsek ne ala
sizden müjdeleri aldıkca biz de gelecek ay preesded denemeye karar verdik
ama dilerim ona gerek kalmadan gelir bana da süpriz bebişler

Son düzenleme:
sernest canım okuyorsun di mi sen yokken cok birikti

ya sorma canım bir giremiyorum döndügümde hamile haberi alıyorum çok güzel
mavinin haberini de böyle almıştım burpumun da böyle süprizi şok etkisi yarattı bende
hadi bir de senlen yaşayayım tam züpper olsun olur mu
oku oku bitirdik şükür Allahımaopuyorumnanaktan

bebiiin sermest kullanımı çok kolay kızlaar
bi alın yapamazsanız vazgeçersiniz:))))))
valla çok kolay sadece onu bilerek ilişkiye girmek stresli şükürler olsun ki ben sadece 1 kez denedim:))))))

deniiiizzzzz liste süper de o bendeki bebeğini kaybetmiş i silsene

hepimiz biliyoruz zaten orda görünce tuhaf oldum(((
az biraz psikolojim iyi değil de neye takılacağımı şaşırdım:)))))

çıkyım ben kızlar herkese iyi geceler yarım toplantım var erkenden gelirim görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…