anaaaa yemek tarifleri verilmiş iki dakikada cadılar sizi
deenemişsindir tabi melekçim bi şap sürmediğimiz kaldı :))
nursimim kıyamamm nasıl içinde kalmış kocişinin allah buradaki tüm kocişleri baba yapsın bizi anne yapacağı gibi
buyur burdan yak dakka bir gol bir progesteronum düşük yani bebek tutunamiiiiiiiiiiiiii
hanaağğğğğğğ kızlar bugün 30 sayfa yazmışız yuh ya:)))) farkında mısınız bizim totem tuttu 1000lerde dedik 2 hamiş geldi, 1500 dedi biri bugün geldi, diğeri yarın gelecek veeeeeeee yine tutacak eee tabi 1 hafta sonrayıda katarsak 3 kişi hamiş olacak... sonraaaaaaaa 2000ler ve 4 hamiş bu böyle olacak kesin::)
1000... nursim ve mavi
1500...burp--- melek----- sevim
2000... özlem----deniz---bebing---nbnh .....olacak inşallahhhh....
2500... sermestin kocişi gelir kesin olur:))) yanına 4 kişi daha bulmak lazım bu topik coştu çünkü
cok isterim aslında size bombada ben patlatayım ama yok bende bişey biliyorum geir birkaç gune kadar
denizim hakkımda neler konustunuz anlatın bakayım
ama ben kullanmak istemiyorum ki eşim istiyor o kullansın oyleyse
banane...
melek cim nbnh cim napıyorsunuz?
melek yarın kaçıncı günün adetin geçti mi kan yaptıracaksın değil mi yarın..
:Saruboceq:
inşallah senden de güzel haber alacağız ..
buradan bunu söylemek vee hepinize umut olmak isstiyorum
değerim 69,48 vee hamileyim üstelik adet tarihim bugün
nereden başlasam bilmiorum yazılanlarımı okusam önce ama siz merak edersiniz tuanayımla denizimle buluştuktan bir gün sonra cumartesi sabahı adet sancısı ile uyandım hemen lavaboya koştum peçeteye koyu kırmızı geldi ben hemen karalar bağladım tabi ertesi günde tıkadım tamponu yüzmeler çivileme atlamalar içkiler sigaralar ki bu içki sigara muhabbeti bir aydır fazlasıyla var ki bilirsiniz sigara içmem
neyse bendede nasıl uyku hali mide bulantısı baş dönmesi ama hepsini yüzmeye yol yorgunluğuna ona buna bağlıyorum dün akşamdan itibaren hiç birşey gelmemeye başladı ve ben olumsuz olmama rağmen hissediyordum eşim bavulları eve attı üzerini değiştirdi bende hemen lavaboya koştum amerikadan gelen testlerden birini yapmamla tek çizgi belirdi eşim geldi öptü beni gene tek çizgi dedim kapıyı kapatıp çıkması ile anında ikinci çizgi belirdi bende gene güvenmiyor gene sevinmiyordum daha sonra bir tane daha zorla bir iki damla çişle tekrarladım gene çıktı sonra size bahsettim işe giderken laboratuara uğrayıp kanda gebelik testi yaptırdım sonraısndada güzel haber tabi ben tatmin olurmuyum hemen bize en yakın en janjanlı hastanenin en janjanlı görünen doktoruna gittim doktor tebrik ederim hamilesinin değerinin katlanmasını izleyelim cumartesi gel dedi ben hikayemi anlattım ozaman bukadar kıymetli bir test daha yapalım birde pregestoronna bakalım dedi jel verdi iğne birde folbiol verdi ben hala rüyadayım iyiki yanımdasınız canlarım benim size ailemdende önce haber verdim
bende adet olmasam ne güzel olur
Ya kızlar,bugün bir rüya gibi,heyecan,sevinç,gözyaşı,mutluluk,şükür hepsi vardı,çok şükür,bugünleride gördük Allahım:Saruboceq:
preseed ve püf noktalarını aynen deneyen bir şahsiyetim ama ol demeyince olmuyor işte((
benim adet gecen ay 24 ünde gelmiş 28 gunde bir oluyorum bugun yarın gelir yani.sonucta bi değişiklik yok
ben sonuctan korkmuyorum denizcim.jel kullanmaktan korkuyorum nasıl yapcam diye içim kalkıyor düşününcekusura bakamayın ama biraz gıcık bi tipim
ne bileyim bi garip oluyorum aklıma geldikçe
sernest canım okuyorsun di mi sen yokken cok birikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?