Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebiiin sermest kullanımı çok kolay kızlaar
bi alın yapamazsanız vazgeçersiniz:))))))
valla çok kolay sadece onu bilerek ilişkiye girmek stresli şükürler olsun ki ben sadece 1 kez denedim:))))))

deneyecez bakalım el mahkum
bizde de ilk ve son olur insallah

sermsetim bende cok isterim size guzel haberi vermek ama yok bende oyle bir durum
uzullceksiniz sonra

canımın içi şimdi üzülceksek bile sonrasında mutlaka sevinecegiz
ben senden güzel bir haber bekliyorum yakınlarda insallah hayırlısıyla

Ben geldim,benim matematikçi vardı yine,bugün biraz salaklığım üstümdeydi.Adam ders anlatıyor,ben sırıtık bir şekilde bakıyorum ve soru soruyor,anlamıyorum.Nerden bilsin adamcağız burpumun hamile kaldığını,bugün bir mucize yaşadığımızı...Şimdi gitti ben de hemen geldim.Burpum,değerin düşük falan değil,betahcg çok güzel,sadece,değerini yükseltmek,lekelenmelerini engelleyecektir,o açıdan söyledim.Sevincini doaysıya yaşa,lütfen pimpiriklenme.Nasıl başlarsa öyle gider.Sen mutlu ve umutlu ol.Bu arada Cüneyt ne yaptı,anlat,meraktan ölüyorum:))

Öslemim,beni 1750 lelere layık gördüğün için teşekkür ederim,ben de 1745,bilemedin 1752. sayfada hamileyimmmmmm diye yazarım,belli mi olur :))))

Denizcim,bahar kokulu arkadaşım benim,ballı karışımın ve pressedlerin hayırlı ve uğurlu gelecek inşallah,ama en önemlisi kasmadan ilişkiyi yaşamak...Senin deniz oğlanda yakındır benden söylemesi,demedi demeCADIARZU

Melekcim,yawrum bu gecede dualar senin için,mucizeler herkesin başına gelebilir,peri kızı bu gece senin başına değdirsin değneğini ve yarın uyandığımızda da sen hamiş kalmış ol:sm_cool:

Ya bizim bir hamilemiz var aramızda,onu gören yok galiba,pek uğramıyor,kendisi katmer falan yapardı,kıvırcık marul toplardı hamile kalmadan önce,evi püfür püfür eserdi,bizim canımızı çektirirdi,hamile kalınca çok değişti bu kız ama olmaz ki:CüvCüv:

Mavicim,sen ne zaman görüyorsun fındık kurdunu,güzel haberler ver bize hadi,ne yani hamiş kalınca unutuldun mu,hep aklımızda ve dualarımızdasın,seni çok seviyoruz tatlım:1hug:

Semracım,artık sen de iyice anneliğe alıştın,bize taktik verirsin artık,mis gibi kokan Adamızı benim için öper misin:ecrin_bebek:

semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK VEEE O BİR HAMİŞ:
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak)2 AŞILAMA BİRİ KİMYASAL BİRİ TALİHSİZ( 2 NEGATİF TÜP BEBEK veeee O BİR HAMİŞŞŞ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(TEMMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
deniz.........temmuzda 4. aşılamayı yaptıracak 3 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK..
tuanay.....doğal yoldan deniyor. 2 NEGATİF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz) 2 NEGATİF AŞILAMA
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah) 4 NEGATİF AŞILAMA
sevim...2 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek....2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..
sermest.....malesef 1 negatif aşılama..direk tüpe geçmeyi planlıyor
melekd......3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek..yumurtalama gününü takip ediyor..EYLÜLDE 2.TÜP BEBEĞİ YAPTIRACAK[/QUOTE]

sildim tatlım özlemin hepinizin sildim:))

Kimsecikler yok,ben de gidiyorum o zaman:umursamaz:

canım benim oğlan öyle mi temiz yürekli arkadaşım benim hayırlısı olsun hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun başka ne isterim ki..
darısı bir gün hepimizin başına inşallah..

ben gelmiştim ama sen çoktan gitmişsin:))

tuanayım ballı karışım mı preseed mi artık ne kaldı ki kullanmadık artık allahım duysun sesimizi hayırlısı ile versin artık bebişlerimizi

herkese birseyler vesile oluyor ama bakalım bize ne vesile olacak,cak cak,bak ben de merak ettim şimdi

bebingcim korkma ya sen aşılamadan sonra jel kullanmadın mı hiç?
kesin kullandın gıcık oldun ordan kılsın yani..
ama ne olacak ya yaparsın hiçbirşey yok ya ..yani ben kullanmadım daha ama tahmin edebiliyorum bu zamana kadar 5 kutu*15 adetten düşün yani alıştım artık..

sobeledin ama yoksun aşağıda kaçak seni?
senin çalışmalarda hızlı başlasın artık sen benden önce yumurtlayacaksın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…