Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Demek eşin yine gitti ha denizcim,siz de bu özlemle aşkınız hiç bitmez,bir ömür boyu süre maşallah

benim çalışmaları Allahın izniyle yarın başlatıyorum.Hadi hayırlısı bakalım:jeyyar:

şimdi gördüm canım
ya sorma hiç bitmez aşkımız adam bodrumda fink atacak ben burda onu bekleyeceğim:))

hadi hayırlısı tuanayım adetim bitsin şu hayır meselesinin düşünüyorum ne yapsam diye..
birde allahın izniyle önce sevim için sonra senin için sonra özlem için peşin sıra tedavide olan olmayan her arkadaşım için 707 ya varisi okuyacağım..
kendim için okumutum zaten bir daha okumayacağım allahım hepimize katında çocuk için yer versin inşallah..

Melekcim,yawrum bu gecede dualar senin için,mucizeler herkesin başına gelebilir,peri kızı bu gece senin başına değdirsin değneğini ve yarın uyandığımızda da sen hamiş kalmış ol:sm_cool:

insallah canim insallah agzindan bal damliyor vallaha iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin güzelim

benim çalışmaları Allahın izniyle yarın başlatıyorum.Hadi hayırlısı bakalım:jeyyar:

hadi bol sanslar size canim senin güzel haberinide insallah önümüzdeki ay aliriz tatlim

canlarim ben temizligimi yaptim dusuma aldim bol bolda dualarimi okudum ütüte yaptim simdiden ban kacar yatmaya canim hepinize iyi geceler fistiklar öpüldünüzzzzz

tuanayım ben asılamalardan sonra jel mel kullanmadım ki bilmiyorum gercekten...
dötürmüşssün canım benim hep böyle ol yaaa

melek ekranı acık bırakmıs herhalde görünmüyor bi türlü
tuanayım sen izne ne zaman cıkıcaksın canım napıcan ayrıca izinde
hayırlı olsun calısmalar

bugun cok ilginç burpun hamile oldugunu uzun zamandır ugramayan arkadaslarda cok hızlı sekilde öğrendi nasıl oldu bu bi fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…