Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hareketliliği görünce dayanamadılar herhalde girip topiğe baktılar..çünkü sürekli sayfa yukarda ve güncel kaldı..bugün hiç olmadığı kadar sayfalarımızı doldurduk..

Biz henüz tatil planını yapmadık,ama Allahın izniyle 26 temmuzda çıkıyoruz izine...

ne zaman olman gerekiyordu ben kaçırdım galiba..kaç gün geçti?
kalbim bir habere daha dayanır merak etme yeterki sen haberi patlat inşallah ya:))

gökovaya gittik canım aşk tazelenmezmi
keşke hep bi tatil yöresinde yaşasak
şıpbıdık şıpıdık terliklerle sokaklarda avare avare gezsek mesela
5 temmuzda kusadası sezonunu annemler acıyor bende gelicem inş. hafta da bikaç gün öyle planlıyorum inş.

bebing,sen de bize sürpriz yapsan tam dumura uğrarım haa,hatta kalkar denizliye gelirim sana sarılıp,öpmek,tebrik etmek için,keşke olsa da gelsem.....

tuanayım al denizide yanına gelin siz hamile kalmamaı beklemeyin.

ben bu ay yumurtlamadım bile akıntım filan olmadı

bebing kuşadası mı kısmet olursa görüşürüz belki kuşadası ne kadarlık yer ki..kısmet bakalım

Biz denizle bir tur yaparız neden olmasın,hem biz çok uğurlu geliyoruz birlikte,şeker gibiyiz....

bizde tık tık olacak tık değil,sonra 7.haftada pıt pıt kalp seslerini duyacağız....

gökova neresi ? fethiye tarafımı
ben marmarisle fethiyeye gitmedim hiç..eylülde nasıl olur acaba oraları..izin anca gelecek eylüle..

ah tuanayım ağzından bal damlıyor..
benim oğlan bal gibi olacak zaten anası bal yiye yiye şişecek yakında:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…