semracım klomenle mi hamiş kaldın sen ya ben iğneli zannediyordum hep.. ne güzel senin ki az zahmetli ve paralı olmuş .)))
işe geldim evdede yemekti falan derken ancak girebildim.... burpum alınmadım bu aralar çok unutkanım eşimde çok kızıyo takma kafana herşeyi diye ben biraz fazla kaptırıyorum kendimi yakında bi yerlerde kendimide unutucam...
gamzecim sende mi amasyalısın canım hemşom demişsin..
bozyakada kaldık cnm konağa yakın eşim çeviktendi sen neresindensin?izmirde nerde kaldınız canım?
canım allah bir daha yaşatmasın çok duygulandım çok zor dayanmak...
ya denizcim ben sizler gibi tecrübeli olamadım ilaçlar konusunda..hiç bilmeden yapıldı aşılamam,sadece çok kaliteli bir yerde yaptırdım,hiçde önemsemedim nasıl falan diye zaten olmaz dedim hep kendi kendime.klomen kullandım sanırım ama 5 günde iğne oldum göbekden.valla nasıl oldu tam bilmiyorum kusuruma bakmayın.
ya denizcim ben sizler gibi tecrübeli olamadım ilaçlar konusunda..hiç bilmeden yapıldı aşılamam,sadece çok kaliteli bir yerde yaptırdım,hiçde önemsemedim nasıl falan diye zaten olmaz dedim hep kendi kendime.klomen kullandım sanırım ama 5 günde iğne oldum göbekden.valla nasıl oldu tam bilmiyorum kusuruma bakmayın.
bozyakada kaldık cnm konağa yakın eşim çeviktendi sen neresindensin?
femarayı bende duydum artık birdahakinde denerim bir dahaki denemeyi gelecek sene ferti-jinde denemeyi düşünüyorum tabi maddi olarak toparlanmak lazım seval taşdemire daha bebek yapmaya karar vermeden gitmiştim bundan 6 yıl önce bir smear testine 100 vermiştim muayenesinede 150 vermiştim yani biraz tuzlu ama o benim son adresim olacak noktalayacağım çocuk meselesini çünkü belliki rezervlerin az olması çocuk sahibi olamamada tahmin ettiğimden daha büyük bir sorun
denizciğim depar atmalarına atsınlarda bukadar tembel gelişen yumoşlardan hayır gelmezki sonra bekle dur ara embriliyogları yok boş çıktı yok döllenmedi yok bölünmedi yani kaliteli değillerki buyümediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?