Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım klomenle mi hamiş kaldın sen ya ben iğneli zannediyordum hep.. ne güzel senin ki az zahmetli ve paralı olmuş .)))

ben de çıktım kociş söyleniyor yarın görüşürük özlem habersiz bırakma bizi malum yollar...

semracım klomenle mi hamiş kaldın sen ya ben iğneli zannediyordum hep.. ne güzel senin ki az zahmetli ve paralı olmuş .)))

ya denizcim ben sizler gibi tecrübeli olamadım ilaçlar konusunda..hiç bilmeden yapıldı aşılamam,sadece çok kaliteli bir yerde yaptırdım,hiçde önemsemedim nasıl falan diye zaten olmaz dedim hep kendi kendime.klomen kullandım sanırım ama 5 günde iğne oldum göbekden.valla nasıl oldu tam bilmiyorum kusuruma bakmayın.

evet cnm amasyalıyım ailem orda oturuyor ben orda büyüdüm sen neresindensin tesadüfe bak olumunekankayizsmile

canım allah bir daha yaşatmasın çok duygulandım çok zor dayanmak...

cnm bende duygulandım ama bunu ben yazmadım bi siteden aldım okudum çok duygulandım hamile bi kadının yazdığı mektup cnm
ben ben yazamam çünkü ben böyle bir duyguyu hiç yaşamadım ve bilmiyorum :çok üzgünüm:
inşş rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır ve bizlerde bi günlük tutarız her gün ona bişeyler yazarız:Saruboceq:

cnm o klomen deil gonal f o her gün kenddin göbekten dozuna göre vurmuşundur benim bildiğime göre o tüp bebekte kullanılan ilaç o çok etkili diyorlar bende bu aşılamada bi tanıdığımdan almıştım artmıştı bi kutu senesi dolmuş kullanamadım yine klomen kullandım hap şeklinde

denizcim benimki olsa olsa makro doz olur her gün iki toz bir su menagon 300 doz puregon yapıyorum
artar dediğim sonuçta bu tedavide yolunda gitmiyor e2 düşük yumurta az geç gelişiyor bari 5. gün kesseydimde elimde bayağı ilaç kalırdı birde her iki günde bir menagon satın almak zorunda kalıyorum raporlu ilaçları çoktan tüketmiştim zaten ama eğer 5. gün bıraksam ne menagon masrafı yapardım ne transfer parası öderdim elimdede 6-7 kutu puregon 300 kalırdı ama öyle olmuyorki boş hayaller peşinde perişan ediyoruz kendimizi

canım ben e2 değerinin yükseğininde düşüğününde sorun olduğunu duymuştum en az 500 olmalıymış offf yani aslında hiç birine takılmayıp sonuca bakmalı ben bu tedaviden sonra ciddi bir ara verip eşime varikosel yaptırmayı kendimede genetik tarama vb. tetkikler yaptırmayı düşünüyorum

femarayı bende duydum artık birdahakinde denerim bir dahaki denemeyi gelecek sene ferti-jinde denemeyi düşünüyorum tabi maddi olarak toparlanmak lazım seval taşdemire daha bebek yapmaya karar vermeden gitmiştim bundan 6 yıl önce bir smear testine 100 vermiştim muayenesinede 150 vermiştim yani biraz tuzlu ama o benim son adresim olacak noktalayacağım çocuk meselesini çünkü belliki rezervlerin az olması çocuk sahibi olamamada tahmin ettiğimden daha büyük bir sorun

ya insanın sonucu bile bile böyle bir sıkıntıyı yaşaması çok ciddi bir işkence allah kimseye yaşatmasın nekadar sinir bozucu ilki daha kolay olmuştu daha az bilinçli ama bunda herşeyin farkındayım (((( ve mucizelerin olmadığınıda malesef gördüm

denizciğim depar atmalarına atsınlarda bukadar tembel gelişen yumoşlardan hayır gelmezki sonra bekle dur ara embriliyogları yok boş çıktı yok döllenmedi yok bölünmedi yani kaliteli değillerki buyümediler

olmuş ya boşver nasıl olduğu önemli değil kısmette varmış zaman ne çabuk geçiyor ya bir bakmışız doğmuş allahın izniyle..

inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz.. nasıl bir döngünün içinde yaşıyoruz ya o kadar umutsuz vakalar gibi bakıyoruz kendimize bir tedavi bitmeden öbür tedavinin planlarını yapıyoruz..sana söylemiyorum bende öyleyim malesef bugün biyologla da görüştüm aynı şeyi söylüyor eşimede şikayet etti bu çok araştırıyor herşeyi sorguluyor bu da yanlış diye onun için sabahtan beri eşim dır dır netin başındasın yine kafanda ne düşünceler var ona bakıyorsun diye manyak olduk artık allahım akıl sağlığımızı almasında inşallah ksımetse bir gün bizde yaşarız..ne diyelim başka elimizden gelen bir şey yok..

haklısın arkadaşım ne desek kafandaki gerçeklerden kurtulamayacaksın herkes kendinin doktoru bir nebze her şeyin ne kadar çok farkında olursan o kadar olumsuz düşünüyorsun..

bende iğneleri kullanırken umutlanmıştım 6 yumurta diye ama toplandığı gün hayal kırıklığı başladı ve boş çıkan 3 yumurta zar zor bölünen kalitesiz 2 embriyo..benimkiler konsey konusu bile olmuş doktor resimlerini gösterdi çok şaşırmışlar sanki döllenmişte dengesiz bölünmüş gibi..
sana ne kadar olumlu düşün rahatla desekte bu olmayacak yüzümdeki ufak ufak çıkıntılar daha geçmedi sıkıntıdan geceleri uyuyamıyorum artık sabahları da mutsuz uykusuz uyanıyorum ama yinede şanslıyım diyorum allah şükür eşim yanımda ve çok mutluyum..
bundan sonra mucizesini rabbim gösterecek inşallah...

kızlar bu arada ben incir kürüne başladım akşam yemeğinden önce kaynattım içtim eşim gidene kadar içeceğim..bugün doktora girmeden eşime dedim doğum kont. ilacı kullanmıycam sonra sen gidince başlarım dedim doktor aynı şeylerii söyledi bu ay deneyin belki olur olmazsa sonraki ay başla ilaca dedi..
mucize ama rabbim gösterir belki mucizesini..

biz gece kuşu olduk dünde sabaha karşı uyuduk geç kalktık bugünde sabahçıyız anlaşılan
tavla oynadık benimkiyle 5-1 yendim ama dünde feci yanilmiştim galiba moralim düzelsin diye bilerek yenildi:))

herkese tatlı rüyalar

pardon günaydın:))

denizciğim yaşadığın duygular okadar tanıdık duygularki yataktan kalkmak istemiyorsun sana sadece eşinin varlığı teselli veriyor
araştırıyoruz çünkü başımıza geliyor başımıza gelmeyen şeyi nasıl bilebilirizki keşke bilmemize gerek kalmadan herşey yolunda gitse kimse bize kızamaz kim bilir çeken bilir diye eskilerin bir lafı vardır
bu sabah eşimle gölerimizi açtığımızda eşim aramızda bir badem olacak bir ayağını ben ısırcam bir ayağını sen ısırcan boncuk boncuk bakacak bize dediğinde okadar katılaştığımı hissettimki eşime artık istemiyorum büütün büyüsü kaçtı dedim ya vücut savunma mekanizması geliştiriyorr kkendi kendine at yarışı oynar gibi tüp bebek yaptırıyoruz bir çeşit kumar ya çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…