Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bal kafalım diye severiz bizde senin oğlanı,ay o doğsunda sağlıcakla,ben bal niyetine yerim onu

kızlar coşmuşsunuz gene anladığım kadarı ile yarın öbür gün bebingden ve melekten geliyor güzel haber önce sonra hamiş olmayan kalmayacak ayol birde şımarırırz biz dedik ya burada bebiş sohbeti yapacağız öyle temizliğe yemeğe vakit olmayacak
kociş kocaman bir çelenk diyeyim artık çiçekle gelmiş zarfında annelerin en güzeli yazıyordu ama o geldiğinde uyukluyordum tepkimi bir müddet sonra verebildim ne komik yaa söyleseler inanmazdım şimdi topu tüfeği ile hamilelik belirtileri yaşıyorum ama bir memoşlarda bişi yok onundışında mide bulantısı var ve birşey yiyemiyorum ama bildiğiniz bulantılara benzemiyor farklı bir bulantı
baş ağrısıda normalde regl olunca ağrırdı heralde günümdeyim diye ağrıyor allah bir 8 ay daha göstermez inşallah kırmızı kahverengi vb. :)
kociş tam bir küçükemrah ifadesi ile dolaşıyor oda inanamıyor oda hep bir şey olacakta bu mucize elimizden uçup gidecek gözü ile bakıyor tıpkı benim gibi ama artık bitti 1 mart bebişimizin doğum günü olacak inşallah
evet kızlar iki farklı yere yaptırdım ne yapayım inanasım gelmedi doktor gerek görmesede ben yeniden istedim manyak gibi doktora kalsa bugün git cumartesi tekrar bakalım diyecekti ama ben kimyasaldan bahsedince hem iğne hem jel takviyesine başvurdu birde kanama oldu ya madem bebeğimiz bukadar kıymetli bizde gereken itinayı gösterelim dedi ve hemen preseedin ismini yazdı hata birtek omu tüm hastanedeki hemşireler yazdı ona buna tavsiye için

Gökova,muğlayı geçince,marmarise gelmeden hemen önce.Akyaka diye de bilinir.Evleriyle ünlüdür.Denizi güzeldir.ınce kumlardan kumsalı vardır..Görülmesi gerekir bence,gidin Denizcim...

inşallah tatile planlarınız patlarda kıçınızın üzerinde oturursunuz da bebiş büyütürsünüz karnınızda alın size bedduanın alası

tuanayım pınarım sizin gibi uğurlu insanların bebişi olmayacakta benimmi olacak okadar yürekten inanıyoumki bu yaz bu topikte hamile kalmayan kalmayacak

maşallah ne çok kaynatmışsınız valal uyuyyakalmışım bi bakıyım dedim sayfalar dolmuş okumadan gidemedim inş çok yakınd adaha çokkkkk haber alıcaz buradan hepiniz öpüldünüz fıstıklar ii geceler hepinize....

burpum allah bozmasın ..1 martta gelsin bebişimiz
mutluluğunuz daim olsun inşallah..gözlerinizdeki heyecan sönmesin hiç hele eşin ne kadar seviyor seni bakışında belli ne kadar istiyro sendne bir parçası olsun..ve oldu sonunda çooook güzel bir anne olacaksın çünkü bunu hak ediyorsunuz:))

inşallah tuanayım ya bakalım fırsat olursa ama bayramdan önce olmaz gibi eşimde eylülde okullar açılır sakin bir yere gideriz dedi..ama burpun bedduası tutarsa otururuz mıçımızın üstüne:))

10 yılın degerini anlamak için
yeni boşanmış bir çifte sorun..
4 yılın degerini anlamak için
şu anda ayrı olan lise aşıklarına sorun..
1 yılın degerini anlamak için
...final sınavını geçemeyen bir ögrenciye sorun..
9 ayın degerini anlamak için
yeni dogum yapmış bir anneye sorun..
1 ayın degerini anlamak için
dünyaya premetüre bebek getiren bir anneye sorun..
1 haftanın degerini anlamak için
haftalık gazetenin editörüne sorun..
1 saatin degerini anlamak için
buluşmak için birbirini bekleyen aşıklara sorun..
1 dakikanın degerini anlamak için
uçak,tren veya otobüsü kaçıran birine sorun..
1 saniyenin degerini anlamak için
kaza geçirmiş bir insana sorun..
1 milisaniyenin degerini anlamak için
olimpiyatlarda gümüş madalya almış birine sorun..
ZAMAN KıMSEYı BEKLEMEZ SAHıP OLDUGUNUZ HER AN HAZıNEDıR!

Mucizevi bir şekilde hamile kalan birinin ne hissettiğini öğrenmek için de BURPA sorun.....

gökova çok tatlıdır özellikle mimarisi harika evlerin arasından geçen berrak su kanalları insanı hayrete düşürür halilin yerinde balık yemişsinizdir inşallah tam karşısında adamın teki bahçesine dev bir yelkenli koymuş ve rölyeflerle süslemiş halilin yeride sazlıklar ve su birikintisine saplanmış aynalar çok keyifli bir yerdi
fethiyeyi ben sevmiyorum defalarca gittim aama ne bileyim gece hayatı ölü ölü deniz çok tuzlu ve çok sıcak ben hayatımda denizde terlediğimi birtek ölüdenizde bilirim
ama marmaris bir tanedir muhteşem bir yer
orada merkezde denize girmeyeceksin içmelerde kalıp içmelerden 3 km merkeze gelirken bir plaj var cennet gibi aquaworld diye çok başarılı bir auapark var ama siz gitmeyin bebişiniz düşer sedef adasına gidin mutlaka birde tekne turuna çıkın
ama gene bedduamı tekrarlıyorum bebiş telaşına düşürsün allah sizi
iyi geceler tatlılarım

Kızlar,benim bu gece çenem düştü,ama çok mutluydum bugün ben.Burp sevindirdi bizi,bugün anneminde doğumgünüydü.Burp,sen bizi sevindirdin,biz de seni sevindiririz inşallah.Ama karnındaki minicik melek,seni bir ömür boyu sevindirir,siz hep mutlu olursunuz ve nice mutluluklara tanık olursunuz

ne hissediyor acaba:))
hala inanamıyorum ya
istanbula dönünce erken menopoz tedavisi olacağından bahseden spermlerde hareketlilik az umutsuz vaka gibi kendine ve eşine bakan kişi burp mu?
hepsi geride kaldı uçtu gitti:))

denizcim inan bana tüüm acılar haberi aldığın anda uçup gidiyor
tuanayım tatlı arkadaşlara sahip olmanın mutluluğunuda bana sorun

canım nice yıllara doğum günü kutlu olsun annemizin..senin gibi bir melek dünyaya getirdiği için ayrıca tebrik ederim:))

tuanayım denizim tek düşündüğüm burada her yaşadığımız anın ayrı bir mucize olduğu ve ne olursa olsun güzel dostluklara bağlılıklara vesile olduğu birbirimizin duaları ile inşallah hepimizin kucağı dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…