Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deniz ben sana benimle kasım ayında aynı olumsuzlukları yaşayarak ocak ayında 10 gün gecikerek hamileliğini öğrenen arkadaşın hikayesini kopyalamıştım onu okumuştun dimi
geri dön bir daha oku çalışmalarda kolaylıklar diliyorum
bu arada ben merkezden transfer raporunu almıştım orada eşimin motilitesi %80 sperm sayısıda 79 milyon tabiki bunu kesinlikle keçi boynuzu kürü ve havuca borçluyuz ama gene avucumuzu yaladık

günaydın sekerler...
gece kusları simdi uyuyordur.....
valla izmirllilier kafamın tasını attıracagınızı bile bile napıyorsunuz siz öyle.gelirsem oraya denize dökerim sizi ona görekaydirigubbakcemile3

cok sinirliyim ben ya sabah bi telefon eleman işi bırakmıs....
hayret bişiy ya...
manyak bu insanlar bide iş yok diye söylenirler...
gelde yenisini bul simdi

Bornova da oturuyorum canım ben ..izmirin heryeri güzel be:))

cnm evet çok güzel her yeri o kadar özledim ki orayı sivasa gelince anladım izmire çok fena alışmışım bornova form çok güzel bir yer benim için gitte gez oralarda özlemimi senin sayende alı verimolumunekankayizsmile

cnm bende incir kürü yapıyorum 21 gün yaptım 7 gün ara verdim şimdi başladım bu ay 18 bitiyor cnm ben faydasını gördüm doktorumada söledim yararı varsa yap bişey olmaz incir kayısı iidir dedi benim yumoşlar normalde 14 günü çatlıodu bu ay 12 günü çatlattılar kontrol die gittim yumurtalar oluşmuş dedi doktor çok ii bu ay hamile olursun dedi
bırakma cnm biraz sıkıcı oluyor kaynatıosun soğuyor içtikten sonra 15 dk bekliyosun biraz sıkıntılı oluyor ama ne yapalım çaresizlikten her şeyi yapıyoruz inşş bunun faydasını görürüz
bide ben 10 taneyi kaynatıyorum 15 tane ama incir ala ala cnm çıktı çok cabuk bitiyor valla 10 koyuyorum ha 15 ha 10kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyodum.ben ocak ayının 25 inde ilk aşılamamı yaptırdım en son adetim 12 ocaktı.acaba bu ay 12 sindemi adet olmam lazım yoksa aşılamadan 15 gün sonrasımı bunu nasıl hesaplıyoruz bileniniz varmı

kaç günde bi adet oluyosan ona göre hesapla cnm eğer 12 olucaksan hesaplarına göre 12 olursun adet
9 gün olmuş aşılama yapılalı biraz dah bekle gerçi ilaçlarda adeti geçiriyor bazen inşş olmazsında hamile kalırsın
cnm doktor kan testini 15 gün sonra istiyor o tarihte adet olacan demiyor her şey için hayırlısı
inşş yardımcı olabilmişimdiropuyorumnanaktan

canım cevabın için çok teşekkür ederim.a.s.bu gün aşılamamın 13. günü canım ve iki gündür mide bulantısı var birde sabahları sanki hastakanacakmısım gibi ağrım oluyo moralim bozuluyo:1no2:ben hastalanmadan önceki günde mide bulantısı yaşarım aslında ama ertesi gün hastalanırım her sabah hastalandımmı diye kalkıyorum ama bişey yok göğüslerimde şiş ama onlarda adetime yakın şişer ve şiş indiğinde anlarımki kanamam başlıycak şimdi ellerim göğüslerimde şişlik indimi diye sürekli yokluyorumkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştısanırım iyice kafayı yedim.laelaelaelaelaeaslında bu gün kan testi yaptırsam çıkar heralde de o yürekte yok bende bekliycez.ama inşl rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz:Saruboceq:

oleyoleyoley
yanlız sekerim bizim bu yazdıklarımızı oku oku bitiremezsin sen....
sen anlat nasıldı tatil...

leylmelek inşallah hamilesindir ama kafayı takma belirtilere bosuna üzme canını sıkma
evet canım biliyorumda 1,5 senedir başaramadım bunu işte.en zoru bu beklemek.benim eşimde morfoloji sorunu var aşılama olmaz deniyo morfolojide ama biz yinede denedik.okadar az ihtimal olmasına rağmen yinede bukadar kafaya takıyorum

canlarım geldim beeeenzemuszemuszemuszemuszemuszemus
bebing in dediği gibi oku oku oku oku ...................................bitiremedim maşallah Allah bozmasın muhabbetimizi:)))))))

önce deniz den başlıcam,canım üzüldüm haberine Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
yeni tedavinde bol şanslar canım inşallah daha fazla aratmıcak bize Allah ım
olumsuzlukları at kafandan inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişinzemuszemuszemuszemus

burp cum hayırlı olsun tedavin
inşallah gelir tatlım bebeğin daha güzel isimler düşünürsün o zaman:)))))

bebing adet oldun mu kııızzz okadar hızlı geçtim ki geçmişi kaçırmış olabilirim???????
geldi mi kırmızılaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…