Bornova da oturuyorum canım ben ..izmirin heryeri güzel be:))
kızlar bu arada ben incir kürüne başladım akşam yemeğinden önce kaynattım içtim eşim gidene kadar içeceğim..bugün doktora girmeden eşime dedim doğum kont. ilacı kullanmıycam sonra sen gidince başlarım dedim doktor aynı şeylerii söyledi bu ay deneyin belki olur olmazsa sonraki ay başla ilaca dedi..
mucize ama rabbim gösterir belki mucizesini..
günaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyodum.ben ocak ayının 25 inde ilk aşılamamı yaptırdım en son adetim 12 ocaktı.acaba bu ay 12 sindemi adet olmam lazım yoksa aşılamadan 15 gün sonrasımı bunu nasıl hesaplıyoruz bileniniz varmı
canım cevabın için çok teşekkür ederim.a.s.bu gün aşılamamın 13. günü canım ve iki gündür mide bulantısı var birde sabahları sanki hastakanacakmısım gibi ağrım oluyo moralim bozuluyo:1no2:ben hastalanmadan önceki günde mide bulantısı yaşarım aslında ama ertesi gün hastalanırım her sabah hastalandımmı diye kalkıyorum ama bişey yok göğüslerimde şiş ama onlarda adetime yakın şişer ve şiş indiğinde anlarımki kanamam başlıycak şimdi ellerim göğüslerimde şişlik indimi diye sürekli yokluyorumkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştısanırım iyice kafayı yedim.laelaelaelaelaeaslında bu gün kan testi yaptırsam çıkar heralde de o yürekte yok bende bekliycez.ama inşl rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz:Saruboceq:kaç günde bi adet oluyosan ona göre hesapla cnm eğer 12 olucaksan hesaplarına göre 12 olursun adet
9 gün olmuş aşılama yapılalı biraz dah bekle gerçi ilaçlarda adeti geçiriyor bazen inşş olmazsında hamile kalırsın
cnm doktor kan testini 15 gün sonra istiyor o tarihte adet olacan demiyor her şey için hayırlısı
inşş yardımcı olabilmişimdiropuyorumnanaktan
evet canım biliyorumda 1,5 senedir başaramadım bunu işte.en zoru bu beklemek.benim eşimde morfoloji sorunu var aşılama olmaz deniyo morfolojide ama biz yinede denedik.okadar az ihtimal olmasına rağmen yinede bukadar kafaya takıyorumleylmelek inşallah hamilesindir ama kafayı takma belirtilere bosuna üzme canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?