Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm cadı özleeeeeeeeem
kız ben bile bilmiyorum nerde ne fotom.var:))))))))
çatlıcam ben de eee gel de buluşalım yaaaa:))))))))))))))))
ben geldim sen yoksun çabuk dön((

nursim ve gamze hayırlı olsun aşılamalarınız güzel haberler verirsiniz inşalllahhh
gamze hoş geldin bu arada:)))))

semra bebeğinin adı çok güzel benim ki de kız olsaydı ada istiyoduk((
adıyla yaşasın kızın inşallah benim bebeğimin geleceğini de söylemiş yerim ben onu:)))))

unuttuğum kimse yoktur inşallah kusura bakmayın varsa da sabah 6 gibi geldim uyudum uyudum uyandıım:)))hemen size koştum
tatile gelince....kuzenlerim bizdeydi gez gez dinlenemeden bitti ama çok ta iyi geldi

adet oldum bvittim 8.günü bugün yakında yumurtlarım heralde kürtajdan sonra düzen kalmadı ki ne ne zaman olur bilemedim bi de diş için 2 kutu antibiyotik aldım bilmiyorum artık ne olacak
kistim ne alemde??????????????????????okul açılsın da bi giderim doktora bakim ne var ne yok

şimdilik bu kadar bu arada perş.günü dişimi çektirdim ağzımın hiç tadı yok 20 lik çok zor oldu
bu kadar işte özlemişim sizi çok öptüm gelirim yine

aaa daha dün soruyordum seni maviumutolsun hoş geldin tatil güzeldir güzel olmazmı biz bıraktığın gibiyiz
gönül isterdiki senin bize bizim sana müjdemiz olsun ama malesef yok
bir ay içinde biri 20lik iki diş çektirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama hiç merak etme 15 güne hiç bir şeyin kalmaz benim birde kaplamamın altındaki diş çürümüştü onuda çektirdim kaplamamı yenilemem gerekti tüp bebek masrafına tuz biber oldu üstüne birde eşimin dişleri eklendi tam bomba :)))

kızlar sabahtan beri benim manyak kocişle boğuşuyorum tutturdu baklava yapacam diye ne alem cocuk bu yaaa yemekte istemiyorum zaten iğnelerden karnım davul oldu sağlıklı şeyler yemem gerekiyor sadece birde mutfağı savaş alanına çevirecek yap desem yapmaz yaa

ii dileklerin için teşekkür ederim mavicim sonucu öğrenmeye pekte bişey kalmadı şimdilik sadece bekliyoruz

canım evet anlatmıştın aklımda..inşallah bir mucize yaşarız kısmet artık
süper birşey eşinin sayısı çok iyi inşallah bebiş vitaminli gelecek daha doğmadan boğdunuz vitamine:))

canım ben geçen ay bir ay yapmıştım öyle 21 gün falan saymadım valla bende 9-10 tane atıyorum şimdi bile koyu oluyor 15 tane atsam bayar valla bal gibi olur..
birde kalori bunlar ama napalım artık bir umut..
face olsaydı ben izmirin kendim fotolarını çekip koydum hem de 29 ekimde her yer bayraklı onlara bakar biraz özlemini giderirdin biz mavim hariç face de birbirimizi ekledik varsa seninde özelden hepimize at senide ekleyelim..

sağol canım hayırlısı hoşgeldin nasıl geçti havalarda bozuktu ama annenlerle güzel geçmiştir tabiki..

ayy valla canım çekti of cevizli fıstıklı ya hamişte var aramızda o napsın biz bu kadar imreniyoruz bırak yapsın yaw sende daha ne istiyon:))

mavimcim son sayfaya bakmamışım anlatmışsın tatili ne güzel..özlem ankarada ama ses yok daha habersiz bırakma öşlem bizi..

bizde akşam arkadaşlara yemeğe gideceğiz ordan da yer bulursak romantik komediye gidelim diyoruz..gece gelince uğrarım yine gece kuşu oldum zaten düzen alt üst oldu..

Kızlar ben bugÜn dr gıttım. Salı gÜnÜ rahım fılm ÇekeceĞım bıraz korkuyorum ama ıyı sayılırım.aaaaaaaa bu arada bılıyormusunuz bırde benım mıyonum varmıŞ cevızden bıraz bÜyÜkmÜŞ allahtan rahım dıŞına doĞru bÜyÜyormuŞ. Üfff bır bu eksıktı 3 yıl boyunca kıstle uĞraŞtım Şımdı bırde bu Çıktı. Ama dr um hamıle kalmana engel deĞıl dedı.bakalım salı gÜnÜ ne olacak tÜplerım aÇıkmı kanallar aÇıkmı.aslında 2007de amelyat olmuŞtum ozaman dr bakmıŞ aÇık dedıŞtı ama bu dr um bakalım dedı... Bılmıyorum bıraz heycanlıyım sadece
sızınle paylaŞmak ıstedım.

hoşbulduk cnm teşekkürler...inşşş:Saruboceq:

cnm benim merak etme sen inşş olmazsın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok yakın birbirine bende ilk aşılamamda ha oldum ha olucam dedim inanmazsın ped bile kullanıyordum 1 hafta geçti öyle kan testi verdim kanda çıktı gebelik daha sonra tutunamamış düştü sen merak etme herşeyin hayırlısı cnm hepimiz için

cnm benim bırakma sen devam et ama günü gününe uygula bence 21 kullan 7 gün ara 21 tekrar inşş faydasını görürüz ben bide doğal kuru kaysı aldım oda çok faydalıymış yıkayıp yıkayıp götürecem valla ohhhh bol bol vitamin
cn m benim facem var eşimle ortak kullanıyoruz onun adına ama hep ben bakıyorum sana özleden atıyorum sen kaydet ben kabul ederim seni görüşrüz ordan olumunekankayizsmile

cnm hayırlısı olsun kistden bende ilk evlendiğimde çok çektim ama iilaçtan sonra geçti seni kokutmak istemem ama ben rahim filminden çok korktum bende makine bozuldu tam 3 kere ilaç üzerime boşaldı yaaa az çekmedim ben rahim filminde öldüm öldüm dirildim valla inşş senin bişey olmazda ii geçer cnm

gamzecim aşılaman hayırlı olsu öncelikle allah hayırlısını nasip etsin . umarım birşey olmaz dr kendi yapacak bi tıp mrkde bakalım hayırlısı. ya ilaç veriyorlar ya daha sonra o ilaç içimdemi kalıyor.ağrı oluyormu çektikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…