deniz ben sana benimle kasım ayında aynı olumsuzlukları yaşayarak ocak ayında 10 gün gecikerek hamileliğini öğrenen arkadaşın hikayesini kopyalamıştım onu okumuştun dimi
geri dön bir daha oku çalışmalarda kolaylıklar diliyorum
bu arada ben merkezden transfer raporunu almıştım orada eşimin motilitesi %80 sperm sayısıda 79 milyon tabiki bunu kesinlikle keçi boynuzu kürü ve havuca borçluyuz ama gene avucumuzu yaladık
cnm bende incir kürü yapıyorum 21 gün yaptım 7 gün ara verdim şimdi başladım bu ay 18 bitiyor cnm ben faydasını gördüm doktorumada söledim yararı varsa yap bişey olmaz incir kayısı iidir dedi benim yumoşlar normalde 14 günü çatlıodu bu ay 12 günü çatlattılar kontrol die gittim yumurtalar oluşmuş dedi doktor çok ii bu ay hamile olursun dedi
bırakma cnm biraz sıkıcı oluyor kaynatıosun soğuyor içtikten sonra 15 dk bekliyosun biraz sıkıntılı oluyor ama ne yapalım çaresizlikten her şeyi yapıyoruz inşş bunun faydasını görürüz
bide ben 10 taneyi kaynatıyorum 15 tane ama incir ala ala cnm çıktı çok cabuk bitiyor valla 10 koyuyorum ha 15 ha 10kaydirigubbakcemile3
cok sinirliyim ben ya sabah bi telefon eleman işi bırakmıs....
hayret bişiy ya...
manyak bu insanlar bide iş yok diye söylenirler...
gelde yenisini bul simdi
önce deniz den başlıcam,canım üzüldüm haberine Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
yeni tedavinde bol şanslar canım inşallah daha fazla aratmıcak bize Allah ım
olumsuzlukları at kafandan inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişinzemuszemuszemuszemus
kızlar sabahtan beri benim manyak kocişle boğuşuyorum tutturdu baklava yapacam diye ne alem cocuk bu yaaa yemekte istemiyorum zaten iğnelerden karnım davul oldu sağlıklı şeyler yemem gerekiyor sadece birde mutfağı savaş alanına çevirecek yap desem yapmaz yaa
nursim ve gamze hayırlı olsun aşılamalarınız güzel haberler verirsiniz inşalllahhh
gamze hoş geldin bu arada:)))))
semra bebeğinin adı çok güzel benim ki de kız olsaydı ada istiyoduk((
adıyla yaşasın kızın inşallah benim bebeğimin geleceğini de söylemiş yerim ben onu:)))))
canım cevabın için çok teşekkür ederim.a.s.bu gün aşılamamın 13. günü canım ve iki gündür mide bulantısı var birde sabahları sanki hastakanacakmısım gibi ağrım oluyo moralim bozuluyo:1no2:ben hastalanmadan önceki günde mide bulantısı yaşarım aslında ama ertesi gün hastalanırım her sabah hastalandımmı diye kalkıyorum ama bişey yok göğüslerimde şiş ama onlarda adetime yakın şişer ve şiş indiğinde anlarımki kanamam başlıycak şimdi ellerim göğüslerimde şişlik indimi diye sürekli yokluyorumkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştısanırım iyice kafayı yedim.laelaelaelaelaeaslında bu gün kan testi yaptırsam çıkar heralde de o yürekte yok bende bekliycez.ama inşl rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz:Saruboceq:
canım ben geçen ay bir ay yapmıştım öyle 21 gün falan saymadım valla bende 9-10 tane atıyorum şimdi bile koyu oluyor 15 tane atsam bayar valla bal gibi olur..
birde kalori bunlar ama napalım artık bir umut..
face olsaydı ben izmirin kendim fotolarını çekip koydum hem de 29 ekimde her yer bayraklı onlara bakar biraz özlemini giderirdin biz mavim hariç face de birbirimizi ekledik varsa seninde özelden hepimize at senide ekleyelim..
Kızlar ben bugÜn dr gİttİm. Salı gÜnÜ rahİm fİlm ÇekeceĞİm bİraz korkuyorum ama İyİ sayılırım.aaaaaaaa bu arada bİlİyormusunuz bİrde benİm mİyonum varmıŞ cevİzden bİraz bÜyÜkmÜŞ allahtan rahİm dıŞına doĞru bÜyÜyormuŞ. Üfff bİr bu eksİktİ 3 yıl boyunca kİstle uĞraŞtım Şİmdİ bİrde bu Çıktı. Ama dr um hamİle kalmana engel deĞİl dedİ.bakalım salı gÜnÜ ne olacak tÜplerİm aÇıkmı kanallar aÇıkmı.aslında 2007de amelyat olmuŞtum ozaman dr bakmıŞ aÇık dedİŞtİ ama bu dr um bakalım dedİ... Bİlmİyorum bİraz heycanlıyım sadece
sİzİnle paylaŞmak İstedİm.
cnm hayırlısı olsun kistden bende ilk evlendiğimde çok çektim ama iilaçtan sonra geçti seni kokutmak istemem ama ben rahim filminden çok korktum bende makine bozuldu tam 3 kere ilaç üzerime boşaldı yaaa az çekmedim ben rahim filminde öldüm öldüm dirildim valla inşş senin bişey olmazda ii geçer cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?