Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim dediğin gibi 28 günde oluyorum 14. günden 3 gün öncesi 11. gün oluyor benim aşılamalarım hep 12. gün oldu..
tüp bebekte opu 14. gün yapıldı..erken başlarız biraz
burpcum dediğin gibi perhize dikkat edeceğim
yani anladığım şu her ilişkide kullanabilirim preseedi değil mi?

selammmkızlar.öncelikle özlemcim ve nimetcim çok sağolun cicilerimiz çok güzel,çok teşekkür ederiz.

burpcum ciciannişnaber?

kusura bakmayın yazı düzenim bozuldu ata bilgisayarın bikaç tuşunu koparmış,ne eziyetle yazıyorum bi bilseniz

kızlar inanmayacaksınız benim bütün kıyafetlerim dardır ve içine giremedim hava serin diye elbisede giymek istemedim en bol olan kot pantolonumu dün giydim bugünse düğmesini kapatamadım hemşire arkadaşım şok oldu bir günde nasıl oldu diye yuh dedim daha bir aylık hamilelikte göbekmi çıkarmış iğnemi şişirdi anlamadım ama benim kıyafetlerimde bayağı dardır onunda etkisi var ve sıkıştırsam kapanırdı genede sıkıştırmakta istemedim komediydi

denizzzzzz ovulasyon testi al bak dediğim gibi yap ve günaşırı ilişkiye gir erken saatlerde olursa daha iyiymiş... her gün olması sperm sayısını ve dolayısıyla döllenme şansını azaltıyormuş:) adet tarihini 2ye böl unutma 28 günse 14. gün yumurtlama tarihin ama 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasını da hesaba kat mutlaka ve adete 1 hafta kalana kadar devam et....

yaaa semracım bize hiç bir yorum yapmasanda oku ve ordan bir el salla yeter özleriz hem gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler soğursun falan topikten korktum şimdi

burppp sakın sıkı giyinme hemen git alışveriş yap sıkma çocuğu hem giyilmez öyle allah korusun...

evet semraaaaaaa burp haklı biz seni çok özleyeceğiz canım benim.... adacıktan haberler ver bize nasıl benim pamuk kızım:))) adına hikaye ya da kitap yazacağım MASAL ADA'sı :))) ben eskiden çocuk hikayeleri yazıyordum ama bıraktım....

özlem var zaten ovulasyon yapıcam onları da..adam evde olursa bakalım inşallah birşey çıkmaz
dikkat edeceğim canım tavsiyelerinize..

ben çıkıyorum canlarım yemek yapıyor kociş menemen kokular missssss gibi geliyor gitmem gerek...

ya özlemim erken değilmi daha kalbini duymadan hamile havasına girmek istemiyorum en azından 40 beden bişilermi alsam allah korusun bişi olursa moralim bozulmaz

aman dikkat et canım sendende umutluyum bu ay ona göre... çok çalışman gerek çoooook unutma adamıda yakala bırakma izin alsın tatile çıkın bak tatil çocuğu geldi:)))

burpcum sanıyorum sende benim gibi şişicen:))))puhaaaaaahaahahahha..unuturmuyum ben sizi,giremesemde yalnış anlamayın ama telefonlaşırız.özlemcim bizim masalımızıda yaz o o zaman,bibim için yaz:)

ya bak burp kıracağım kafanı ha ne demek ya birşey olursa olmayacak allahın izniyle ya... dua et bol bol sen koru bizi de...
hem hamile kıyafeti al demiyorum bol birşeyler al yada yaz geldi elbise falan al diyorum rahat rahat gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…