gamzecim aşılaman hayırlı olsu öncelikle allah hayırlısını nasip etsin . umarım birşey olmaz dr kendi yapacak bi tıp mrkde bakalım hayırlısı. ya ilaç veriyorlar ya daha sonra o ilaç içimdemi kalıyor.ağrı oluyormu çektikten sonra
testi aşılamadan kaç gün sonra yaptın canımcnm benim merak etme sen inşş olmazsın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok yakın birbirine bende ilk aşılamamda ha oldum ha olucam dedim inanmazsın ped bile kullanıyordum 1 hafta geçti öyle kan testi verdim kanda çıktı gebelik daha sonra tutunamamış düştü sen merak etme herşeyin hayırlısı cnm hepimiz için
sağol cnm öyle hayırlısı artık
bende özele gitmiştim cnm bi bayan doktor yapmıştı beni yatırdılar karşıda ekran vardı ordan ilaçı verdi uçunda bir kamerayla ordanda bakıyor duman gider gibi bi görüntü vardı ekranda 2 yandan açık tüplerin dedi işte az bişey yapışıklılık varsada o ilaç sayesinde açılıyormuş kalkınca ilaç boşalıyor zaten kanaman oluyor 2.3 gün işte byle cnm benim çok fena acıdı bide ağrı kesici vurdu iğne şeklinde biraz ağrını hafifletir dedi sende söylede bi iğne vursun ağrı kesici gerçi o iğneden sonra insanları 2 şerli görüyosun ama olsun o iğne sayesinde bu kadar acı çektim o iğne olmasaydı ölürdüm galiba benim zor oldu cnm dediğim gibi 3 kere üzerime boşaldı ilaç uçuna kadar geliyor sonra boşalıyordu çok zorlandım doktorda sinir oldu inşş sen byle birşeyle karşılaşmazsın :Saruboceq:
kızlar bu arada ben incir kürüne başladım akşam yemeğinden önce kaynattım içtim eşim gidene kadar içeceğim..bugün doktora girmeden eşime dedim doğum kont. ilacı kullanmıycam sonra sen gidince başlarım dedim doktor aynı şeylerii söyledi bu ay deneyin belki olur olmazsa sonraki ay başla ilaca dedi..
mucize ama rabbim gösterir belki mucizesini..
selam denizciğim nasılsın geçen gün başka bir topikte bir arkadaşla tanıştım ondada çikolata kistleri varmış ameliyat olmuş tekrar etmiş falan...bi hemşire arkadaşı ona bitkisel bir ilaç önermiş o ilaç kistlerini yok etmiş ben alcam 2 kutu sanada söylemek istedim canım denemekte fayda var burda ilaç ismi yazılmadığı için sana özeline linkini atarım hayatım.
selam kızlar?nasılsınız?özlemcim tatilde,sanırım bugün döner..burpcum sende kocişinin baklavadan kalan atıklarınımı temizliyosun hala yoksun?canım her konuştuğunuzu istiyooooo ona göre.....bebingim senlede uzun zamandır konuşamıyoruz..inşallah iyisindir..tuanay yine kayıplarda.denzicim kocişiyle aşk yaşıo kesinn)mavicim canım inşallah seninde bir kızın olur sende ismini ada koyarsın İNNNŞŞŞAALLLAAHHHH!!!!
kimse yok yaaaa...canım sıkıldıı..yarın doktorla randevum var.bakalım kızımız nasılmışş.dayısı ve anneannesiyle gidicez bu defa annemde görmek istiyo..sizlerede yazarım..
selam kızlar bakıyorumda tembelsiniz bu pazar...
bebekler olunca görürüm ben sizi...
ben sabahtan beri kıvranıyorum cok agrım var tırmalıyorum duvarları resmen.
moralimde bozuk biri bişey desede aglasam diye bakıyorum
size ihtiyacım var anlayacagınız.
berbat durumdayım.
lanet olası serefsiz kırmızılar geldi hemde agrı yapıyor bi küfür basardım simdi ama olmazz.
umutlarımın tükendiği durumdayım uzun zamandır sakladıgım üstünü örttüğüm duygularım tavan yaptı.
yine herşeyi bırakıp bir kaçma istegi var içimdee.
ama gerçekleştiremeyecegimi bilmek daha cok yakıyor canımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?