Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaar kimse yok yine(((((
azcık sohbet ederiz diye girmiştim ama yoksunuz neyse burdayım nasıl olsa meryem suresine başlıyorum bugün yeniden 11 de kalmıştım uyanıklık yapıp kaldığım yerden devam edicem:)))))

sağol cnm öyle hayırlısı artık
bende özele gitmiştim cnm bi bayan doktor yapmıştı beni yatırdılar karşıda ekran vardı ordan ilaçı verdi uçunda bir kamerayla ordanda bakıyor duman gider gibi bi görüntü vardı ekranda 2 yandan açık tüplerin dedi işte az bişey yapışıklılık varsada o ilaç sayesinde açılıyormuş kalkınca ilaç boşalıyor zaten kanaman oluyor 2.3 gün işte byle cnm benim çok fena acıdı bide ağrı kesici vurdu iğne şeklinde biraz ağrını hafifletir dedi sende söylede bi iğne vursun ağrı kesici gerçi o iğneden sonra insanları 2 şerli görüyosun ama olsun o iğne sayesinde bu kadar acı çektim o iğne olmasaydı ölürdüm galiba benim zor oldu cnm dediğim gibi 3 kere üzerime boşaldı ilaç uçuna kadar geliyor sonra boşalıyordu çok zorlandım doktorda sinir oldu inşş sen byle birşeyle karşılaşmazsın :Saruboceq:

testi aşılamadan kaç gün sonra yaptın canım

sağol canım bilgi verdiğin için umarım benim bu kadar acılı geçmez bakalımm .. sağola.s.a.s.

selam denizciğim nasılsın geçen gün başka bir topikte bir arkadaşla tanıştım ondada çikolata kistleri varmış ameliyat olmuş tekrar etmiş falan...bi hemşire arkadaşı ona bitkisel bir ilaç önermiş o ilaç kistlerini yok etmiş ben alcam 2 kutu sanada söylemek istedim canım denemekte fayda var burda ilaç ismi yazılmadığı için sana özeline linkini atarım hayatım.

selam kızlar?nasılsınız?özlemcim tatilde,sanırım bugün döner..burpcum sende kocişinin baklavadan kalan atıklarınımı temizliyosun hala yoksun?canım her konuştuğunuzu istiyooooo ona göre.....bebingim senlede uzun zamandır konuşamıyoruz..inşallah iyisindir..tuanay yine kayıplarda.denzicim kocişiyle aşk yaşıo kesinn)mavicim canım inşallah seninde bir kızın olur sende ismini ada koyarsın ıNNNŞŞŞAALLLAAHHHH!!!!

kimse yok yaaaa...canım sıkıldıı..yarın doktorla randevum var.bakalım kızımız nasılmışş.dayısı ve anneannesiyle gidicez bu defa annemde görmek istiyo..sizlerede yazarım..

selam kızlar bakıyorumda tembelsiniz bu pazar...
bebekler olunca görürüm ben sizi...
ben sabahtan beri kıvranıyorum cok agrım var tırmalıyorum duvarları resmen.
moralimde bozuk biri bişey desede aglasam diye bakıyorum
size ihtiyacım var anlayacagınız.
berbat durumdayım.
lanet olası serefsiz kırmızılar geldi hemde agrı yapıyor bi küfür basardım simdi ama olmazz.
umutlarımın tükendiği durumdayım uzun zamandır sakladıgım üstünü örttüğüm duygularım tavan yaptı.
yine herşeyi bırakıp bir kaçma istegi var içimdee.
ama gerçekleştiremeyecegimi bilmek daha cok yakıyor canımı...

bebing noldu canııım????sakin ol biraz stresin biraz da adetten ama napalım
zor zor zor herşey çok zor bulamamak buşlup ta kaybetmek sabretmek kimseye hissettirmemek hepsi çok zor ama sakin olup sabretmekten başka çaremiz yok malesef

bugün geç kalktım temizlik alışveriş yemek derken bu zamana kaldı kk
kimseler de pek uğramamış zaten
az takılıym yine gelicem

gercekten kimseler yok bugun.semracım kusura bakma ben cıkmısım sen bana yazmısın...
agrım hafifledi biraz daha iyiyim.
moral bozuk o ayrı

canım çok teşekkür ederim bunları okumadan özelden cevap vermiştim anlamamıştım şimdi anladım çok teşekkür ederim benide düşündüğün için çok düşüncelisin...
araştıracağım 2-3 ay ara vermek zorunda kalırsam belki faydası olur...

ne güzel canım ya annen de yaşasın o heyecanı.
ben kocamla aşk yaşayamıyorum çünkü çok hasatyım 2 gündür boğazlarım acıyordu sabah kalktım ki ağzım burnun akıyor felaket yani başım da çok ağrıyor birazdan yatıp terleyip ıhlamur adaçayı yapacak eşim..sonrada sıcak bir duş yoksa geçmeyecek...
canım ya bir daha yemeklerden konuşmayalım düşüncesizlik yapıyoruz değil mi...

canım ne desem boş ki bunlar her zaman yaşadıklarımız ama işte kırmızılar gelince tavan yapıyor
yıprata yıprata sinir kalmayacak bebişleri yetiştirmeye valla.
bebişim ağla içini boşalt ama napalım hayatı kahretmek işe yaramıyor ama bazen böyle bunalımda yaşamak bir seferde içini dökmek işe yarıyor..eşine sarıl sım sıkı
inşallah bugünlerde geçecek

ama ne zaman....

bebingim seni çok iyi anlıyorum ama bir de şunu düşün o kırmızıları her ay olman demek bir anlamdada her ay bebek sahibi olabilme şansın demek ağrısıda yanında ne yapalım menepoz belirtilerinden biride ağrıların azalmasıymış adetliyken eninde sonunda bir 9 ay mola verecek o ağrılar
yauv denizim semram yaptırmadım valla ben çok titizim geçen sefer bir lahmacun yaptı evin her yerini un yaptı en alakasız yerlerden temizledim dun baklava yaptırmadım ama ekmek yaptı hemde hazır ekmek unu ile olduğu halde batırdı heryeri bir alay dırdır yedi benden baklava yapsa ne hale gelirdi düşünmek bile istemiyorum
bugun bizde gezdik biraz ama çok kötüyüm dünden beri habire bayılacak gibi oluyorum başım dönüyor midem bulanıyor galiba yüksek doz ilaçlar ağır geldi yarın kontrolüm var konuşacağım bunları
semracım seninde adayla buluşman varmış selam söyle bizden teyzeleri onu çok seviyor sağlığına duacılar ve o bizim maşallahımız ama eli boş gelmesin mümkünse :)))

bebişim bende çok hastayım dün geç geldik bugünde geç kalktık kahvaltı akşam yemeğini yap ütü derken anca gelebildim bilseydim bebeişimin morali bozuk hemen gelirdim
hep aklımda dedim daha olmadı sürpriz geliyor ama napalım zamanı değilmiş nası herkesin bir vadesi var onlarında dünyaya geleceği gün belli ama biz bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…