testi aşılamadan kaç gün sonra yaptın canım
bebingim seni çok iyi anlıyorum ama bir de şunu düşün o kırmızıları her ay olman demek bir anlamdada her ay bebek sahibi olabilme şansın demek ağrısıda yanında ne yapalım menepoz belirtilerinden biride ağrıların azalmasıymış adetliyken eninde sonunda bir 9 ay mola verecek o ağrılar
yauv denizim semram yaptırmadım valla ben çok titizim geçen sefer bir lahmacun yaptı evin her yerini un yaptı en alakasız yerlerden temizledim dun baklava yaptırmadım ama ekmek yaptı hemde hazır ekmek unu ile olduğu halde batırdı heryeri bir alay dırdır yedi benden baklava yapsa ne hale gelirdi düşünmek bile istemiyorum
bugun bizde gezdik biraz ama çok kötüyüm dünden beri habire bayılacak gibi oluyorum başım dönüyor midem bulanıyor galiba yüksek doz ilaçlar ağır geldi yarın kontrolüm var konuşacağım bunları
semracım seninde adayla buluşman varmış selam söyle bizden teyzeleri onu çok seviyor sağlığına duacılar ve o bizim maşallahımız ama eli boş gelmesin mümkünse :)))
cnm ben ilk aşılamamı 31 yaptırdım doktor 15 kan testi istedi ben 2 gün daha bekledim 17 yaptım 14.93 çıktı
deniz faceden seni kaydettim
maviumut gününmü geçti cnm hamilemisin yoksazemuszemus
yok hayatım adetin 9.günü daha :)))))
geçen ay kistim için doğum kontrol hapı kullanıyodum da bu ay kullanmayınca heyecan yaptım
iiiiiinşalllah günüm geçecek sorunu evet diye yanıtlayacağım:)))))))))):Saruboceq::Saruboceq:
denizcim fotoma yorum yazmışın msjını almadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?