Slm herkese kızlar,öslemcim sende hoşgeldin.Biz de az önce geldik eve.ıki gündür Kuşadasındaydık.ızmir Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği özel kutlaması vardı dün gece.ıyi de oldu aslında.Yedik,içtik,dans ettik,oynadık,geldik.Hava çok yağmurluydu dönüşte.Anca gelebildik.Klasik bir pazar akşamı.Bir sürü çamaşır var makinede,yıkanıyor.Klasik rutin işler,işte böyle...
Bebing cnm,haleti ruhiyeni çok iyi anlıyorum.Her ay aynı kısır döngüyü yaşasakta,içimizden olmaz zaten desekte,yaşadığımız hayal kırıklığını hiç hafifletmiyor.Bir gün bu dönü değişecek.Kısırı gidecek güzel bir döngü gidecek ve biz farklı ve daha güzel şeyleri konuşuyor olacağız.Dün gece,37 yaşında bir arkadaşımızın hamile haberini aldım.9 haftalık hamileymiş.Geceye hiç zorlanmadan katıldı.Ne bir bulantı,ne başka birsey,maşalllah dedim.Onlarda 2 yıldır istiyorlardı.Kendiliğinden geldi bebekleri.Yaaa birimiz şu döngüyü kırsaydık bari.Belki Nursim ve Ezmagdan gelir yakın zamanda güzel haberler inşşallahhh.Sonra bir de Burptan gelsede güzel haber,morarsa kalsakaydirigubbakcemile3O kadar olumsuz konuştu ki,öyle kalakalsa...Biz de ohhh olsun desek.
Denizcim sana da geçmiş olsun birtanem.havalar o kadar çok hasta olmaya müsait ki,benimde bademciklerim yanmaya başladı bugün.Ihlamur ve zencefil kaynatacağım az sonra.
Mavilim hoşgeldin.Valla sen bu hasretle bu ay patlatırsın bir çocuk gibime geliyor.Bütün engelleri aştın çok şükür birer birer...Geldin mutlu sona....
Semra,cnm,tatlım sen nasılsın?Minik dayı çok tatlı yaaa,ben yerim onu.Maşallah diyelim ama tam ısırmalık....