Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun denizim
bu ay peş peşe
bebiş haberleri verelim iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maviumutolsun hadi inşallah
kızlar hadi beleş bebiş kulağa çok güzel geliyor

maviumutolsun hadi inşallah
kızlar hadi beleş bebiş kulağa çok güzel geliyor

inşallah canım yaaaa
eşim ameliyat olalı 7-8 ay oldu
eeee ben 3. ayda hamile kaldıysam düzelmiştir değerler dimi??????????????yani öyle umalım da öyle olsun:))))inşallah
eee kürtajdan da 3 ay geçti:)))
doğum kontrol hapı da kisti erittiyse:)))))
bi de malum tatilde ayrıydık eşimle özledik birbirimizi
olsun artık dimi??????????????????
inşallah ya
hayırlısı artık şimdi sadece hamile kalırmıyım diye düşünmüyorum Allah korusun hamile kalsam bişey olur mu diye düşünüyorum
karışık işte
çocuklar gibi şen im genel olarak bi kaç ay içinde gelecek bebişim inşallah

Slm herkese kızlar,öslemcim sende hoşgeldin.Biz de az önce geldik eve.ıki gündür Kuşadasındaydık.ızmir Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği özel kutlaması vardı dün gece.ıyi de oldu aslında.Yedik,içtik,dans ettik,oynadık,geldik.Hava çok yağmurluydu dönüşte.Anca gelebildik.Klasik bir pazar akşamı.Bir sürü çamaşır var makinede,yıkanıyor.Klasik rutin işler,işte böyle...
Bebing cnm,haleti ruhiyeni çok iyi anlıyorum.Her ay aynı kısır döngüyü yaşasakta,içimizden olmaz zaten desekte,yaşadığımız hayal kırıklığını hiç hafifletmiyor.Bir gün bu dönü değişecek.Kısırı gidecek güzel bir döngü gidecek ve biz farklı ve daha güzel şeyleri konuşuyor olacağız.Dün gece,37 yaşında bir arkadaşımızın hamile haberini aldım.9 haftalık hamileymiş.Geceye hiç zorlanmadan katıldı.Ne bir bulantı,ne başka birsey,maşalllah dedim.Onlarda 2 yıldır istiyorlardı.Kendiliğinden geldi bebekleri.Yaaa birimiz şu döngüyü kırsaydık bari.Belki Nursim ve Ezmagdan gelir yakın zamanda güzel haberler inşşallahhh.Sonra bir de Burptan gelsede güzel haber,morarsa kalsakaydirigubbakcemile3O kadar olumsuz konuştu ki,öyle kalakalsa...Biz de ohhh olsun desek.
Denizcim sana da geçmiş olsun birtanem.havalar o kadar çok hasta olmaya müsait ki,benimde bademciklerim yanmaya başladı bugün.Ihlamur ve zencefil kaynatacağım az sonra.
Mavilim hoşgeldin.Valla sen bu hasretle bu ay patlatırsın bir çocuk gibime geliyor.Bütün engelleri aştın çok şükür birer birer...Geldin mutlu sona....
Semra,cnm,tatlım sen nasılsın?Minik dayı çok tatlı yaaa,ben yerim onu.Maşallah diyelim ama tam ısırmalık....

kızlar maşallah ya sohbet bayağı koyuymuş:))) hepinizi çok özledim...

denizim nasılsın şekerim en çok sen merak etmişsin beni:) yollar çok güzeldi ankarada günlük güneşlikti çok güzel gezdik iyi oldu...

burpum e2 nin yükselmesi iyi ise çok sevindim valla benim yumiş çoktu 3140 çıkmıştı o nedenle ertelenmişti ama senin yumiş kaç taneydi sorun olmaz inşallah...

bebingim seni çok özledim... kırmızılar gelmiş olsun canım ya bu ay hep beraber çalışırız benimde yarın biter sanırım:))

tuanayım sende sahalara dönmüşsün çok mutlu oldum....

mavişimde gelmiş hoş gelmişşş öptüm onu....

semra bebişe bakacaksınız ha ne güzel facede resimleri bekliyorum:))

gamze ve nursim kızlar sizde de heyecan doruktadır nasıl gidiyor bakalım şikayetler falan var mı? inşallah olacak sizde topiğimizin nazar boncuğunun yanına katılacaksınız....

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz .....

kızlar yazılar çok uzundu haepsini okudum ama tek tek yantlayamadım ama bugünden sonra sıkı takipçinizim....

semracım dayımızı bir ısırsan benim yerime ... maşallah çok tatlı yerim ben onu...

özlem tuanay hoşgeldiniz canlarım yarın iş başı yapacak özlem ve maviumutolsuna yeni sömestrınız hayırlı olsun diliyeyim dedim
bizimde haftaya açılacak ama danışmanlıklar var ders seçimleri falan benim bir aksilik olmazsa opu ve transfer bu hafta rektörlüktende yazı geldi danışmanlığı olan hocalar bu hafta tam mesai okulda olsun diye nasıl yapacağım bilmiyorum bende yarın menüde sabah kan ultroson oradan kurs oradan iş oradan dişçi oradan ev var ve her birinin arasnda bayağı trafikli mesafeler var yani benim rutin yoğunluğum :) bebiş tabi gelmez bakıyor anne meşgul ben rahatsızlık vermiyeyim diyor resmen :))))
tuanay bahsettiğin anlamda morarmayı nasıl isterim bir bilsen anlatamam sana
mavi yani bukadar şeyi aşmışsın yani bebiş gelmezse ayıp olur yaa
ezmag ilk aşılamanda kimyasal gebelikmi olmuştu canım?
yaa bebing ses solk kesildi öiag mi ilan ettin kocişine işgencemi yapıyorsun yoksa
gamze bende kusur kalmayayım faceni banada at :)
yarın için dua edin benim için olurmu kızlar
semracım adaya selam söyle burp teyzesi öpüyor onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…