semracım hoş bulduk canım.... evet ya öğrenci gibiyim şu an tatilin bitmesini hiç istemiyorum nedense ama beni dinlemiyor bitti işte(( neyse başlamazsak bu da bitmez sonuçta değil mi? düzene giriyor evet ama canımı da okuyor işte yoruluyorum ya.... annemlerle hasret giderdim ama şimdiden özledim valla onlar gelirler 2 hafta sonra öyle gibi birşeyler dediler çünkü:) sen nasılsın kızımız nasıl tatlım?
özlem tuanay hoşgeldiniz canlarım yarın iş başı yapacak özlem ve maviumutolsuna yeni sömestrınız hayırlı olsun diliyeyim dedim
bizimde haftaya açılacak ama danışmanlıklar var ders seçimleri falan benim bir aksilik olmazsa opu ve transfer bu hafta rektörlüktende yazı geldi danışmanlığı olan hocalar bu hafta tam mesai okulda olsun diye nasıl yapacağım bilmiyorum bende yarın menüde sabah kan ultroson oradan kurs oradan iş oradan dişçi oradan ev var ve her birinin arasnda bayağı trafikli mesafeler var yani benim rutin yoğunluğum :) bebiş tabi gelmez bakıyor anne meşgul ben rahatsızlık vermiyeyim diyor resmen :))))
tuanay bahsettiğin anlamda morarmayı nasıl isterim bir bilsen anlatamam sana
mavi yani bukadar şeyi aşmışsın yani bebiş gelmezse ayıp olur yaa
ezmag ilk aşılamanda kimyasal gebelikmi olmuştu canım?
yaa bebing ses solk kesildi öiag mi ilan ettin kocişine işgencemi yapıyorsun yoksa
gamze bende kusur kalmayayım faceni banada at :)
yarın için dua edin benim için olurmu kızlar
semracım adaya selam söyle burp teyzesi öpüyor onu
nursim nerlerde yaaa
asılama sonucu bekleyen sekerler kaç gün kaldı....
nbnh cim valla arada ugrucaksan alamayız sekerim aramıza biz süreklilik istiyoruzzemuszemus
dido vardı dimi kızlar o da yok epeydir ben mi yanılıyorum
ezmag burdasın ama bişiyler yazmıyorsun.ekranın basında degilsin heralde.
ben geldimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?