Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar..

denizcim canım geçmiş olsun.dikkat et kendine.umarım en kısa zamnda iyileşirsin canım.

tuanycım dayımız felaket yaramaz,bende ısırıyorum arasıra anneme çaktırmadan)

özlemcim hoşgeldin canım.tatiin bitmesi kötü ama hayatımız düzene giriyor dimi?annelerle hasret gidermişsindir sen simdi ohh ne güzellll..

burpcum canım selamınızı söylicm tatlım.inşallah bizde güzel haberler alırız senden canım.dualarımız seninle canım.

mavicim sende hoşgeldin.planların çok muntazam..bence değidin gibi işlicek ve sen beebğine kavuşucaksın....

bebingcim adet ağrısı zordur bilirim ablam çok çekmişti,,halada yaşıyoo..allah şifa versin canım.ama geçer merak etme..

ıYıGECELER canlarım ben yatıyorum..

semracım hoş bulduk canım.... evet ya öğrenci gibiyim şu an tatilin bitmesini hiç istemiyorum nedense ama beni dinlemiyor bitti işte(( neyse başlamazsak bu da bitmez sonuçta değil mi? düzene giriyor evet ama canımı da okuyor işte yoruluyorum ya.... annemlerle hasret giderdim ama şimdiden özledim valla onlar gelirler 2 hafta sonra öyle gibi birşeyler dediler çünkü:) sen nasılsın kızımız nasıl tatlım?

denizcim ben gözden kaçırmışım sanırım geçmiş olsun bitanem kendine iyi bak üşüttüysen ıhlamur falan iç iyi gelir nane-limonda iç canım ya kıyamam ben sana ....

kızlar merhaba grup dağıldı diye ben de uzun zamandır girmiyordum foruma ay özlemişim valla sizi sayfaları doldurmuşsunuz yine çok sık yazmasam da beni de aranıza alırsınız değil mi yinea.s.

özlemcim canım benim inşallah özlemin en kısa zamanda biter ve annenlere kavuşursun.ben artık evdeyim,sabah eşim çok erken gitti valla bian özendim.nasıl geçicek evde valla bilmiyorum şimdi annem falan var ama onlar gidince patllarım bende sıkıntıdan.bugün 2de doktora gidicem,kızımıza selamınızı sylerimsen şuan muhtemelen dersdesindir,iyi dersler öğretmenim..

bol bol dua ediyorum sanaa faceme ekledim seni kabul et sen evet doktor kimyasal gebelik dedi cnm neyse inşş bu kez olur cnm tutunurda hayırlısıynan inşallah cnm istediğine ulaşırrsın olumunekankayizsmile

denizcim geçmiş olsun fıstıgım....
dinlen tamam mı? annende iyidir inşallah doktora gidicez demişssin..

özlemcim hoşgeldin şekerim.ders yılınız hayırlı olsun...

maviş seninde ders yılın hayırlı olsun.

burp cum güzel haberlerle dön inşallah doktordan

oooooo tuanay hanım kusadalarındaymıs oh oh ne guzel moral olmuştur.

nursim nerlerde yaaa
asılama sonucu bekleyen sekerler kaç gün kaldı....

nbnh cim valla arada ugrucaksan alamayız sekerim aramıza biz süreklilik istiyoruzzemuszemus

dido vardı dimi kızlar o da yok epeydir ben mi yanılıyorum

yoklamalar yapıldı atladıgım varsa sizde ekleyin şekerler..

dün kü duygusallık bugun yerini sessizliğe bıraktı.yakında yeniden toparlanırım di mi alıştık bu iniş çıkışlara burpum kıyamam koçişime yapmam ben öyle cadılıklar.kendi halimde kıvranırım.o sorunca yok bişey derim..
valla hamarat diye esin sevindik ama sevmem etrafı kirletenlere yapmasın daha iyi derim..

cnm düşüncen için teşekkürler 10 gün kaldı benim sonucu öğrenmeye bende sabırsızlıkla bekliyorum hiç geçmiyor günler herşeyin hayırlısı sanada gnderiyorum facebooku kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…