Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ooo özlem hoşgeldin sağolun kızlar
tuanayım ne iyi gelmiştir dinlenmek eğlenmek haftaya güzel başlarsın
ben hala kötüyüm hapşurmaktan iç organlarım yer değiştirdi:))annemin birşeyi yokda şeker hastası kontrole götürdüm yağmurda otobüslerde sürünmesin diye ama sabah sürünerek kalktım
sonra egeye gittim dosya konseye girdi 1 haftaya çıkarmış sonuç tüp bebek mi aşılama mı diye..kendime baktırdım ateşim yüksek biraz
ilaç yazdırdım falan filan nefret geldi hastanelerden..geçer 1-2 güne

bebişim birazda olsa düzelmene sevindim
napalım bunları yaşayacağız
her şey inşallah yoluna girecek
nursim cim sen yoksun pek merakta bırakma bizi
azmag la senden ilk haberleri alacağız inşallah
sonra burp inşallah.

mavimle özlem de inşallah sürpriz yapacaklar bu aylarda

artık güzel haber duyalım 6 ay oldu yüzümüz bir semrayla güldü..

bebingim düzelmene sevindim burp güzel haberler bekliyorum valla senin için girdim ki sen yoksun inşallah hayırlı haberler verirsin..

Son düzenleme:
nolsun berbat
şimdi de belime bir ağrı girdi sabah 6 dan beri bu halde hastane hastane koşturdum baışı ağrısından gece 3 te uyudum birazdan yatıcam belki uyurum biraz sen nasılsın?

yalnız varya nasılsın demişsin bin ah işittin nasıl cevap verdiysem 1 paragraf:)))

azmag kayboldun hemen neyse bende kaçtım yatıcam biraz yemek falan yok boykot var bugün:))

cnm ben girdiğimde kimse olmuyor sen yazmış çıkmışsın bi ras gelemedik kendine iyi bak cnm bol bol portakal mandalin yee sen bize lazımcım cnm arkadaşımopuyorumnanaktan

beni sorduysan cnm ben iyiyim Allaha şükür biraz belim ağrıyor hepsi o kadar ilgin için teşekkürler

selam kızlar..ben geldim.ada çok iyi ama ben pek değill:-((doktor kilo alışımı fazla buldu,dikkat edicekmişim..yaa off ben napıcam canım herşey istiyo..ama frenlemem lazım doğum zor olurmuş,bebeğin gelişimi normal dedi çok kilolu değilmiş ama ben....

oofff yaaaaaa napıcam ben:-(((

canım ya sana nasıl özendim bilemezsin... bende yeni geldim yoruldum ya sanki çok ara vermişim gibi:)) birde milli eğitim müdürü ziyaret etti tam oldu yani... ne güzel annen seninle inşallah bizimkilerde gelirler:)) canım ya kızımızı görmüşsündür sen şimdi anlat bakalım ne dedi minik melek....opuyorumnanaktan

merhaba fıstığım teşekkür ederim inşallah güzel bir dönem geçiririz.... sen nasılsın bakalım neler yaptın?opuyorumnanaktan

evet ya nursim nerdesinnnnnnnnnnnnn................. ben 16 şubatta belli olacak diye biliyorum sanki:))

evet ya didomuz nerede?

ay ben ne süprizler yaparım hiç sorma:)) inşallah olursa bana da süpriz olacak çünkü...

canım kendine iyi bak sıcak birşeyler tüketmeye bak ve dinlen...

sen tüp istemiyor muydun aşılama nerden çıktı? niye öyle yapıyorlar mı?

ya şu ateş ölçme yöntemini uygulayan var mı aranuzda ben geçtiğimiz ay yaptım gününüde buldum ama olmadı eşim rahatsız ya kaçırdım yani siz hiç denediniz mi? merak ettim....

canım ya ne güzel sağlıklı demek bebiş ha ne mutlu... desene geleceğin çıtırı geliyor kızımız orada bile bakmış kendine:))

sende dikkat et zor olur diyorsa mecbursun valla yediklerini azaltma ama kalorilerini azalt tatlım .....

ooooooo cok kalabalık sekerler hep burda

cok yorgun hissediyorum kendimi.kanamam yogun bütün enerjimi alıyor
eleman arıyorum.öyle tipler geliyor ki anlatamam size...

deli gibi yagmur yagıyor sekerler...
kızlar hafızama bişeyler oldu 2 sn önce düşündügüm şeyi unutuyorum ben ya.
doktora mı gitmek gerek

ıyi akşamlar kızlar,nasılsınız bakalım???Bende yeni geldim eve.Kursum başladı bugün.Kendimi yeniden öğrenci hissetmek bir tuhaf geldi nedense.Ne güzeldi üniversite yılları,hiçbir şey umurumuzda değildi.Vur patlasın,çal oynasın.Büyüdük ve sorunlarımız,sorumluluklarımız arttı.Sağlıklı olalımda gerisi boş.Kızlar bu pazar toplantı nedeniyle Kıbrısa gidiyoruz.Tam da sevgililer gününde.Tam 5 gün sürecek.Şimdiden sıkıntı bastı.Neyse dedik ya sağlık olsun.
Bu arada Denizcim çok geçmiş olsun.ızmirde havalar gerçekten bir tuhaf.Ben de hasta olmak ve olmamak arasında gidip geliyorum.Dinlen güzelce.Bol gargara yap.Boğazın dinlenir.Birşeye ihtiyacın olursa ara mutlaka...
Burptan haber yok.ınşallah güzel haberlerle gelir.
Semracım bebeğinin sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim.Hominide gırtlak durumlarını da halledersen süper olacak:)
Gamze demek 10 gün kaldı öğrenmene.EEE geriye kaldı 8 ay 10 gün demektir bu.Hayırlı haberler alalım inşallah....

Bebing tatlı kuzucum,benimde kırmızılar gelmek üzere herhalde.Ağrılarım başladı çünkü.3-4 güne teşrif ederler sanıyorum.Unutkanlık için B12 vitaminine baktır istersen.Eksikliğinde görülüyor böyle durumlar.

Öslem öğretmenim,canım benim,canım benim seni ben pek çok,pek çok severim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…