Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlı dilli semracım kendini üzmeden saglıklı şeyler ye.benimde bi arkadas cok kilo alıyor doktoru kızıyormuş.boşver verirsin doğurunca

deli gibi yagmur yagıyor sekerler...
kızlar hafızama bişeyler oldu 2 sn önce düşündügüm şeyi unutuyorum ben ya.
doktora mı gitmek gerek

balık hafızalısın benim gibi desene:)) aaa balık ye iyi gelir bu arada birde domatesi duymuştum ben.....

gitttiniz mi kıızzllaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuanay kalmış sadece iii akşamlar canım

kızlar benim vücut hamileliğe hazırlıyo kendini tüm gün midem bulandı:=)))))
tabi antibiyotikten dolayı(((
ama yine de çok heyecanlandım gün boyu midem bulandı ve ben çok mutluydum

canlarım geldim burdayım bu hafta hep gündüz çalışıcam
bol bol görüşürüz evet az kaldı sonuca 10 gün sadece... 16 sında adet olmam gerek olmazsam test günü 2 gün günüm geçmiş olacak bende aynı zamnada egzama var drumu aradım kaşıntı başladı çünkü havalarda kuru ayaz olunca tetikledi o ilacın etkisiyle kafamı yastıktan kaldıramıyorum birde gece çalışıyodum denk gelmiyoduk sizlerle ama bu hafta hep burdayım.... denizim bebingim geçmiş olsun canım sizlere....
tuanay valla kolay gelsin canım iş ve kurs biraz yorucu olacak ama kafanı dağıtacak bu arada kıbrıs süper olacak hava değişimi ii gelir sanada....
gamzecim canım hemşom sıkıntı yapma kendine günler geçmiyo demişsin ama inanki çarçabuk geçicek inş mutlu haberler vericez....
burpcum henüz uğramamışsın senin yumutaları merak ettim inş istenilen kadar büyümüştürler....
öslem hoşgeldin ne güzel hasret dindirdin geldin darısı bana inş....
semracım ada maşallah ne güzel şeyler demiş yine biraz dikkat et kilolara zor doğum yapıp acı çekmeni istemem tatlım....
mavicim bize gelmedi kolayca bebişler ama inş sana tekrar gelir diğerinin acısınıda unutturur tatlım...

inş kimseyi unutmamışımdır....

bu arada dün burda deprem oldu nasıl sallandık çok şiddetli değildi ama biz 5. katta çalıştığımız için baya hissettik....
depem esnasında eski bi arkadaşla yazışıyoduk aşılama yaptırmıştı 3 yıl önce falan olmadı derken 5 aşılama yaptırmış toplamda ama olmamış sonra glukafaj kullanmış bi sonraki ay kendiliğinden hamile kalmış şimdi 1.5 yaşında oğlu varmış....

kızlar benim vücut hamileliğe hazırlıyo kendini tüm gün midem bulandı:=)))))
tabi antibiyotikten dolayı(((
ama yine de çok heyecanlandım gün boyu midem bulandı ve ben çok mutluydum

inşallah bir gün hamişliktende bulanır tatlım ... bende regl olduğumda hafif bir bulantı oluyor nedense bende hep kendimi öyle hissediyorum :))):CüvCüv:

nursimcim beklenmeyen regl günümüz 16 şubat değil mi? o gün burada halay çekeriz inşallah....
deprem mi oldu hiç duymamıştım geçmiş olsun canım ya iyisindir umarım..
rabbim ne zaman isterse o zaman veriyor işte biz sabırsızlanıyoruz o kadar inşallah fazla aratmaz da gelir minik bebişlerimiz....

burpum seni görüyorum ama yazmamoşsın geçmişi mi okuyorsun? ne oldu yazsaydın keşke önce meraktan çatladım valla inşallah güzel haberler duyacağız....

tuanayım tatlım ben kaçırmışım sen ne kursuna başladın ? kusura bakma tatlım okurken gözümden kaçmış sanırım....

denizim hasta mısın hala sen canım ya kendine dikkat et ne olur sen bize lazımsın şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…