Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

deniziiim gözünaydın canııım babası gelmiş bebişte bu ay gelsin iiinnnşalllllaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar benim midem bi tuhaf deli gibi açım ama yemek yedikten sonra yanma bulantı çıkarma acı tattt
yediğim yemek boşa gitti hala çok açım bennn

yine geç saatte geleceniz demiiii
bebiiiiinnnngggggg

sermeessssssssssssstttttttttttttttttttttt

hani dün kaynatıyodunuz gelsenizeee

Bu akşam sakin denizcim burası,Bu arada gözünaydın tatlım,Tadını çıkarın bol bol kavuşmanızın,bu arada araya özlem girince,ara verip tekrar biraraya gelince bebek yapma şansınız daha yüksek,yani tutma şansı daha yüksek,bence de 8 günü başla testi yapmaya,senin ovülasyonun erken oluyor,bence kaçırmamak lazım,ama onada takılıp kalmayın,içinizden geldiği gibi bol bol sevişin....

Bizde eşimle dışarıya çıktık,hem yürüyüş yaptık,hem de yemeği dışarıda yedik geldik....Dünya kupası sağolsun,bütün akşamlarımzı esir alıyor...

tamam tuanayım ..dediğin gibi özlem girince araya daha bir farklı oluyor...
hayırlısı bakalım...hayat bize daha neler gösterecek..

Ben senin Ya Varis duana çok güveniyorum,ve şuna daha çok inanıyorum ki,birbirimize ettiğimiz dua daha çabuk kabul oluyor,kulun kula duası daha makbul,hem bencillik yapmamış oluyoruz,hem de inancımız sevgimiz artıyor...Bol bol ediyoruz zaten....Allahım dualarımızı kabul etsin....

sağol mavicim inşallah babası geldi kendisi de gelir inşallah
zor biraz bende burp gibi mucizeyim galiba
ama bir mucizede ben yapmak o kadar çok isterdim ki sabah gün ışıyana kadar uyumadım sonra 2 saat uyumuşum 10 da kalktım sersem gibi tuanayımın hali yaşadıklarımız hepimizin onları düşündüm tek tek sabaha kadar..kah güldüm sevindim güzel haberlerimize kah üzüldüm umutsuzluğa kapıldım..sonra allah büyük deyip geride bıraktım hepsini..uzun zamandır böyle düşünüp sabahlamıyorum
ama bu seferki farklı oldu hep olumsuzluk ve ağlamakla kapatırdım geceyi bu sefer umut dolu içim hepimiz için..

hoşgeldin sermestcim
nasılsın
dilşad sende hoşgeldin pek giremedim bugün sevim yazmış ama lekelenmeye takılma hiç çok normal aletten oluyor
hayırlısı olsun inşallah tutar ve bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsın

amin tuanayım allah izin verdiği sürece okuyacağım
kesinlikle birbirimize ettiğimiz dualar kendimize ettiğimizden daha makbul...

Dilşad,aşılaman hayırlı uğurlu olsun.Bir kısım insan var ki,ilk aşılamada hemencecik tutuyor,umarım sen o gruba girersin..Denizinde dediği gibi lekelenme olabilir,bu dahil,hiçbirşeye kafanı takma,rahat ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…