Eniştemiz kumarbaz galiba,şansı bol olsun:sm_cool:
ist güzeli bugün 9. güüm canım hayırlısı haktan inş olur canım kızımla beraber elini öpmeye geliriz
iyiyim melekcim regl bitmek üzere.
bende bu aksam yokum arkadaslarla buluşucaz bizde
slm kızlar dün ilk aşılamamı oldum inş. hayırlısı olur aşılamadan sonra beni 2 saat ayaklarım havada yatırdılar bu yatma sırasında kasıklarımda acayip agrı oldu.Aşılama olan arakadaşlar sizde de oldumu bu agrılar .
bebing canım valla öksüz kalmış topik... bizim okulda mangal partisi vardı azcık geç geldim eve... sonra evi süpürdüm tam sileyim derken komşum geldi ee bende heryer heryerde kabul etmek zorunda kaldım.. o gitti silme işi yattı bari yemek yapayım dedim ... zaten akşamda yeni gelen bir arkadaş var ona gideceğiz komşum dedi:))) o ndenle ben akşam yokum hatta birazdan çıkarız....
ıyi akşamlar kızlar,işten yeni geldim,öyle çok yoruldum ki,ama bugün daha iyiyim.Dün yaşadığım farklı bir duyguydu,gözyaşlarım sel oldu,aktı,içimi temizledi.Verdiğiniz her türlü destek için hepinize minnettarım.Denizim de aradı bugün,güzel sesiyle,sımsıcak dostluğuyla rahatlattı beni.Bebingim senin aradığını sonradan gördüğüm ve rahat rahat sohbet edebilme imkanı bulamadığım için geri dönemedim cnm sana.Çeşmeydi bugün kü seyahat programım.ışbakası tesislerinin önünden geçerken,bir hafta öncesi geldi aklıma.Burpcuğumun yanına gelmiştik ve o bilmiyordu hamile olduğunu.Aradan bir hafta geçti de,bizim ki hamile olduğunu öğrendi de,yok kaybedeceğim,yok olmayacak saçmalıklarına başladı bile.Burp bu sana sonn uyarıdır,eğer sana gelmiş bu mucize hakkında hala tereddütlerin varsa,bence hata yapıyorsun,yaparsın,sonra da üzülürsün,cnm dostum,şu an sevinme zamanı,geleceğine sen karar vermedin,bebişin karar verdi,seninle kalmayada devam edecek,ama aksini düşünürsen,bence çok büyük hata yaparsın,şu an tamamen hislerimle yazıyorum...Sevgiyle kucak aç ona,o senin hazır olduğunu düşündü,ama galiba değilsin onu sevmeye,sarıp sarmalamaya...Gerginlik ve olumsuzluk sana sadece olumsuzluk getirir...Bence bir kez daha düşün!!!!!
eşim geldi özlemişiz birbirimizi arabayla almaya gittim
aldığım yerde çiçekci aramış yok yağmur bir başladı koştur koştur
eve geldik sonra dedi içime sinmedi bende biraz şakayla karışık laf çarptım çünkü es geçtiği yıl dönümü yoktur dedim eskiyoruz tabi cicim yılları gitti diye ...canı sağ olsun sağ salim geldi başka ne isterim...yemek yedik sonra sizleri anlatmaya başladım zaten biliyordu akşam ki muhabbet falan
aşmışsınız olayı günlerinizi mi takip ediyorsunuz dedi siz yok musunuz kadın milleti diye..tabi herşeyden bahsetmedim :))preseed i pazar günü denemeye başlayacağız
8. gün oluyor ben yine test yapacağım ovulasyon ama çıksa da çıkmasa da deneriz dedi benimki..
zaten annem de gidiyor pazar günü 6 gün yok ..haftaya da ankaradan abimler geliyor izne allahtan yumurtlama dönemi sakin ve biz bize geçecek..
hihoyyyt
aşılaman hayırlı osun canım agrılarının olması normal 2saat bekletmelride bence çok güzel beni 25dakka anca bekletmişlerdi
evet canım bende çok sevindim 2 saat yatıcaksın dediklerinde çünkü burda hep okuyodum 15 dakka yatırıp kaldırdılar hemen diye inş.tutar. Seninde güzel haberlerini heycanla beklıyoruz canım rabbim herşeyin hayırlısını versin bize biran önce kucaklarımızı doldursun inş.
beni de yarım saat yatırmışlardı canım
sermeessssssssssssstttttttttttttttttttttt
hani dün kaynatıyodunuz gelsenizeee
geldim geldim mavişim
gezmelerden anca geldim ben de
canım çıktı ayaklarım koptu yorgunluktan bugün:)
Hoşgeldin Sermest tatlısıhihoyyyt
hoşbuldukk canım benim
hoşgeldin sermestcim
nasılsın
dilşad sende hoşgeldin pek giremedim bugün sevim yazmış ama lekelenmeye takılma hiç çok normal aletten oluyor
hayırlısı olsun inşallah tutar ve bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsın
hoşbuldum denizcim gezdim tozdum sıkıntıları attım yorgunlukları topladım geldim:)
Sermest,neler yaptın bugün anlat bakalımolumunekankayizsmile
akşam nasıl kalabalıktık bugün dinlenmede herkes
hoşgeldin sermestcim
nasılsın
dilşad sende hoşgeldin pek giremedim bugün sevim yazmış ama lekelenmeye takılma hiç çok normal aletten oluyor
hayırlısı olsun inşallah tutar ve bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsın
Sermest,demek ciciler aldın,mikili falan herhalde,cici dediğine göre,paçalı,fırfırlı falan mahsum şeyler sanıyorumkaydirigubbakcemile3
oh bbeiş çalışmalarına destek var olsun olsun bakalım romantik olsun bebişimiz..
napalım sermestcim ya aynı işte bugün farklı olan eşimin gelmesiydi..allah siizde kavuştursun tez zamanda
ben çıktım kızlar annemle kız uyudu yataklarını açmam lazım malum eniştesi gelince kız benle yatamayacak
ama uyumadan tutturdu eniştesi gidecekmiş odadan benimle yatacakmış neyse uyudu da sızlanmaz artık
herkese iyi geceler fırsat olursa gelirim ama söz veremiyorumkaydirigubbakcemile3
Ya kızlar,saçlarımı boyatmam,kıl-tüy alımları yaptırmam gerekiyor,yarın sabahtan giderim diyordum ama bugün yetişemediğim için yarın sabahtan yogam var....Zamana yetişmek ve işleri yetiştirmek pek mümkün değil...
hoşbuldum canım inş. canım inş. hepimiz en kısa zamanda bebklerımıze kavusuruz.
Seremst biz hepimiz birbirimizi gördük,biz seni göremeyecekmiyiz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?