kızlar heralde kötü haberlerime alışmışsınızdır bugün 11. gün ve en büyük yumurtam 12mm yani bu iş olmayacak resmen bunu hakedecek ne yaptım diye sorguluyorum e2 değerim bini geçmiş ama dumur yamuklarda hareket yok götlerini yaymışlar duruyorlar hani göt büyütün dimi bi boka yarayın yok öyle dumur dumur mal mal bekliyorlar bir sonraki kontrolüm çarşamba yani bu haftayıda aynı iğneler işkencelerle geçiriyorum üstelik gün aşırı menagon alıyorum bir alay para veripbu 6. kutu lanet olsundan başka birşey diyemiyorum çok sıkıldım
çok üzgün ve yorgunum çok yorucu bir gündü üstüne tuz biber arabamın tamponunu otoparkta çizmişler gerizekalının teki sürte sürte çıkmış bende hiiiç tepki vermedim baktım çizik açtım kapımı girdim gazladım artık okadar ruhsuzlaşmışımki başımıza ne gelse umursamıyorum yani öyle bir ruh halindeyimki dişçideki kız bugün bana hayran olduğunu okadar işlem yapıldığı halde gık demediğimi makyaj yaptırır gibi en ağrılı işlemleri yaptırdıığımı söyledi miillet ayılıp bayılıp çığlıklar atıyormuş tuzlu ayranlar veriyorlarmış yaşadıklarımdan sonra dişçi bana çerez geliyor
gamzem neredesin yoksunnnnnnnnnnnn
beni al beni al valla pırıl pırıl yaparım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?