Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar heralde kötü haberlerime alışmışsınızdır bugün 11. gün ve en büyük yumurtam 12mm yani bu iş olmayacak resmen bunu hakedecek ne yaptım diye sorguluyorum e2 değerim bini geçmiş ama dumur yamuklarda hareket yok götlerini yaymışlar duruyorlar hani göt büyütün dimi bi boka yarayın yok öyle dumur dumur mal mal bekliyorlar bir sonraki kontrolüm çarşamba yani bu haftayıda aynı iğneler işkencelerle geçiriyorum üstelik gün aşırı menagon alıyorum bir alay para verip bu 6. kutu lanet olsundan başka birşey diyemiyorum çok sıkıldım
çok üzgün ve yorgunum çok yorucu bir gündü üstüne tuz biber arabamın tamponunu otoparkta çizmişler gerizekalının teki sürte sürte çıkmış bende hiiiç tepki vermedim baktım çizik açtım kapımı girdim gazladım artık okadar ruhsuzlaşmışımki başımıza ne gelse umursamıyorum yani öyle bir ruh halindeyimki dişçideki kız bugün bana hayran olduğunu okadar işlem yapıldığı halde gık demediğimi makyaj yaptırır gibi en ağrılı işlemleri yaptırdıığımı söyledi miillet ayılıp bayılıp çığlıklar atıyormuş tuzlu ayranlar veriyorlarmış yaşadıklarımdan sonra dişçi bana çerez geliyor

ben şimdi geldim eve iğneleri yedim dinleniyorum çok yorgun ve çoook keyifsizim

canım ne denir bilmiyorum ama inşallah çabucak gelir o sıpa da bu yazdıklarınla dalga geçer güleriz:)))

cnm benim yaa o kadar çektiğimiz şeyler varki dişmiş gözmüş valla umrumuzda değil inan biz çektimiz acıyı yaşadığımız çileyi biliyoruz valla resmen acıların coçuğu emrahın kadın versiyonu olduk çıktık haa:)))))) bende 2 iğnemi vurunucam iğne vurunmaktan popomda yer kalmadı çöküyor resmen
herşeyde hayırlısı yinede cnm moralini bozma bak göreceksin herşey yolunu alıcak inannın dua ediyorum çok zor Rabbim bize acı diyorum Allahım kabul eder inşş dualarımızı ondan başka sığınacak yardım istiyecek kimsemiz yok

nasılsın cnm? bende yazdıklarınız okuyordum kaşıntımı oluyor ilaçlar alerjimi yaptı cnm?

benimde canım çok sıkılıyor kızlar bu gün içimde bir darlık var bu gün bişey olucak gibi hiç birşey yapmak istemiyorum çok üzgünüm:çok üzgünüm: bizimkiyle dün akşam biraz tartıştık beni strese sokuyor resmen doktorun dediklerinidre yapmıyoruz 3 gündür bu ayda olmazsa hiç şaşırmam of offfff bu ayda olmazsa senden bilirim kendine ii bak bakmıyorsun yatmıyorsun felan filan kolaydı sanki ben stresten ne yapacamı bilmiyorum herşey üstüme üstüme geliyor bıktım vallahii şu erkekler şu kadınları ne zaman anlıyacak acab:uhm:

burdayım gamzecim bende egzama vardı zaten iğnelerden ilaçlardan değil canım
neden tartıştınız ya sen kendini sıkıntıya sokma stres yapma bende evlikiğin ilk yılları takıyodum şimdi alıştım pek tınmıyorum artık....

evet cnm evlenince ayrıldım çok stresli eşim bu hafta neden byle bilmiyorum çok üzerime geliyor diyorum bak beni stere sokma die ama anlamıyor işinden dolayı stresi varsada cnm bunu eve yansıtmaması lazım dimi

neresindensin sen amasyanın bi tanıdıkta eskişehirde polis kocası hava astsubayıyıymış 2.3 yaşında coçuğu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…