Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılama hakkında ne düşünüyosunuz?zararı,yan etkisi varmı??ben 4 aydır korunmuyorum ama beklemek istemediğim için aklımdan geçiriyorum sadece.maddi olarak uygunsa düşünebilirim.lütfen beni aydınlatrmısınız

1 aylık olucak benim şişko kızım teyzesi.görseniz çok şekerr..doğduğu gibi değil çok tatlı:)

yaa össlemcim neler oldu bitti çok merak ediyorum varmı bir değişiklik bir gelişme yazsana.çatlıcam şimdi.çok zor şartlar altında giriyorum.içersi dolu insan.offffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayyy semra sana ne diyeceğim inanamayacaksın ben bu gece rüyamda ADAyı kucağıma aldım ağlıyordu sırtını sıvazladım pış pış yaptım:))) okuldayım sonra eve geliyorum çok rüzgar var okulun pencerelerini falan kapatıyorum, evede 2 kez askerler geliyor hem erkek hem kadın ada ağlıyor bende beni bırakın çocuğa bakayım diyorum ve kucağıma alıyorum pembe el örgüsü bir yeleği var ve bana rüyamda bu ada diyorlar çok duygulandım... sana anlatmayı bbekliyordum demek bana malum olmuş bugün geleceğin ya.... çok duygulandım...

aşılamanın bir yan etkisi yok canım.. bende beklemek istemiyordum ama bebeğimi kaybedeli 17 ay oldu hala bekliyorum((

semra canım ya yeni fotoğrafları yüklesene sabırsızlıkla bekliyoruz... eminim çok tatlı olmuştur benim kurabiyem ya yerim ben onu....

gözlerim doldu inan okurken.ben sana rüyanı tabir ediyim tatlım:meleğin geliyorrrrr!!!!!!

canım bu rüyayı anlatiyim ben annelere daha sonra ne anlama geliyor sana yazarım.

çıkmam lazım ada uyuyalı çok oldu.uyandırmam ve emzirmem gerek.karnı acıkmıştı miniğimin ama burpu aramam gerek aramakdan ve kötü bişey duymakdan çok korkuyorum.

semra keşke öyle diyebilseydim canım ... inşaşah sonı iyi olacak dua et ne olur... değerinde çok artış olmamış biz hala umutlyuz ama o kimyasal deyip duruyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…