Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım benim çıkmam lazım iğne vurunmaya gideceğim kendinize iyi bakın Allaha emanet olun akşama görüşmek üzere byee

burası bahar havası oldu resmen benim hiç ağrım yok arasıra yumurtalıklara bişey batar gibi oluyo o kadar sende durumlar ne...

masallah kızlar Allah muhabbetinizi artırsın
gezmelerde degildim kızlar hastayım feci.midem bulanıyor duramıyorum durdugum yerde. iki gündür uyuyamıyorum geceleri bulantı dan.deliricem ya.kanamam cok yogun simsiyah anlamadım gitti nedeni.
eleman bulmak delirtti beni sanırım biri ni buldum gibi ama tecrübesiz yarın gelcek görcez.valla ezmag burda olsan hemen gel basla derim yoldas olursun bana.örtmenim senide alırım da sen kafayı yesin bu ürünler sürekli tozlanıyor diye kıyamam saglıgın bozulur

denizim iyileştin mi birazcık...
cabuk iyileşopuyorumnanaktan

burpum herzamanki gibi formdasın saydırmışın garibanlara.su doktor bişey demiyormu hanım hanım kendinize gelin stres etkiliyor filan diye.hangi merkeze gidiyodun ki istanbul da meshurdur heralde.sen merkezi mi değiştirsen acaba

semracım bebek hazırlıkları baslamadı mı daha neler aldın neler hazırladın anlat biraz canım ya.üzülürüz diye düşünme mutlu oluruz hevesleniriz iyi gelir bizede

tuanaycım kursun hayırlı olsun sekerim inşallah istediğin sınavları gecersin kolaylıkla.
burp ten sonra sende cok calısmalısın hem kafanda dagılıcak ne guzel.zaten sen pek takmıyorsun bu bebek işini taksanda daha tevekkülsün bize göre.

bebingcim canım benim tabi sizlerle paylaşmak çok istiyorum herşeyi.hem sizlerle paylaşmıcamda kimle paylaşıcam.adamın teyzoşlarrı....

chiccodan hastane çıkısı aldık havlusu, battaniyesi falan tulum takımı aldık.ama daha çok eksik var tabi..annemde getirmiş bişeyler ama ben örme bişey sevmiyorum.patik yelek falan heleki o örme battaniye...ama kıramıyorum annemi napiim..malum yaz bebeği olucak çok kalabalık kıyafet almayı düşünmüyorum.ablam dolduruyo ama ben önümüzdeki ay başlamak istiyorum.annemlerde bende pek çıkamıyoruz dışarı.bide zaradan önümüzdeki kış için bişeyleer bakıcam indirimdeymiş zara kıds hemde çok güzel şeyler var.bebek odasınıda 8. ayda alıcam.daha hiçbiyere bakamadım bebek odası için.netten bakıyorum ama..ben en kötü ihtimal bi model çizdim onu yaptırcam.bakalım çok işim varrr yaaaa...

yazılanları hepsini okudum sekerler ama cevap vermediğim olursa kusuruma bakmayın.

özlemcim valla balık hafızalıyım bu aralar eskiden süperdim hatırlama konusunda simdi alzehimer lılar gibi oldum.sinirimide bozuyor bazen.domatesi hiç duymamıstım ama mevsimi değil zaten.balık da bol tüketiyoruz.havuca baslıcam su bulantım gecince.

semracım tatlı telaş bunlar.aferin sana kendini tutuyorsun.bebekler cok hızlı buyuyor zaten.kullanıslı ama az parca almak gerekiyor.yoksa ziyan oluyor.

arkadaşlar malesef aşılamam tutmadı bu sabah hastalandımmafoldumbenbundan sonrası için bi tedavi düşünmüyorum zaten benle ilgili bi sorunda yok.olmazsa eşim varikosel ameliyatı olsun ama kabul edeceğini pek sanmıyorum.doktor şu an için ameliyatlık bişey yok demişti çünkü daha birinci aşamadaymış.bilmiyorum artık ben çok sıkıldım isterse doktoruyla görüşür ve bişeyler yaparlar ama ben artık gitmiycem bu morfoloji düzelmeden benim yaptığım hiçbişey işe yaramıycak.aranızda eşi varikosel ameliyatı olan varmı risklimi sizce bu ameliyatmafoldumben

gecmiş olsun leylmelek.böylesi hayırlıymış demek.ameliyatla ilgili benim bir bilgim yok.ama bilen arkadaslar var sana yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…