Sevim senin memo,çok iyi yürekli bir adam,senin gibi cnm arkadaşım,umarım bu güzel birlikteliğiniz sağlıklı ve hayırlı bir bebekle taçlanır...
camasırlar asıldı sıra bulaşıkalrda hadi biel tın bacılar bitirelim birlikte su işleri
ayyy sevim gerçekten şaka bir yana verilmiş sadakanız varmış... sizede sataşabilirlerdi allah korusun.... geçmiş olsun allah bir daha böyle acı şeyleri kimseye yaşatmasın....
yaşatacak allahım bize o mucizeyi hep kötü haberler olcak değilya canımmmmmmmmm eşim bi gelse o telaşla zavallı telide bende bıraktı tuanayım senin sesin,i duyduktan sonra dahada rahatım artık olcak kızlar müjde gelcek inş
Sermest kuşum,ne güzel siz izindesiniz değil mi şimdi???
kimsecikler bulamaz seni biz koruruz, saklarız hemde en güzel yerde:)))
kimsecikler bulamaz seni biz koruruz, saklarız hemde en güzel yerde:)))
sermestim sen ne zaman gidiyorsun eşinin yanına canım
büyütme gözünde işleri biz gelir bi el atarız 5 dk da biter.sen giy cicleri bol bol baka işler yap
önemli olan öbür işlerkaydirigubbakcemile3
özlemcim ben anlamadım burda demek istediğini
Kızlar ben bir yandan soru çözüyorum,bir yandan sizlerle beraberim.Eşimin sol omzu çok kötü.10 gündür sancı çekiyor.Klasik tutulmadır dedik ama geçmedi,yarın sabah onu doktora götüreceğim.Boyun fıtığı olmasından korkuyorum.Dün bir doktora götürdüm,nöralterapi yapıldı ama,yarın mr çekilecek sanırım...Bütün gün evdeydik...Havada zaten sıkıcıydı.Merak,endişe ve beklentilerle geçti günüm...
ya aslında olayda büyütülcek bişeyde yokmuş zilli, 2kızın yüzünden ulan kız kıza lafmı atarmış lezbiyenmiydi neydi artık zaten tipide benziyodu onadnsonra olan aslında bıçaklayan çoçuga oldu çoçugun hiç suçu yokken bi saldırdılar çoçuga taşla sopayla kızın biride çoçuga bıçak vermiş bizm sazanlarda ayırmaya çalışıyo allahtan bıçak onalra gelmemiş verilmiş sadakamız varmış harbiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?