Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sevim senin memo,çok iyi yürekli bir adam,senin gibi cnm arkadaşım,umarım bu güzel birlikteliğiniz sağlıklı ve hayırlı bir bebekle taçlanır...

insallah tunaycım en kısa zamanda

camasırlar asıldı sıra bulaşıkalrda hadi biel tın bacılar bitirelim birlikte su işleri

ayy iş deme bana bebing ya
bir ay sonra aylardır yapmadgım tonla iş beni bekliyor olacakakannehir

ayyy sevim gerçekten şaka bir yana verilmiş sadakanız varmış... sizede sataşabilirlerdi allah korusun.... geçmiş olsun allah bir daha böyle acı şeyleri kimseye yaşatmasın....

gercekten Allah korumus sadaka falan ver sevimcim
Allah beterinden korusun

yaşatacak allahım bize o mucizeyi hep kötü haberler olcak değilya canımmmmmmmmm eşim bi gelse o telaşla zavallı telide bende bıraktı tuanayım senin sesin,i duyduktan sonra dahada rahatım artık olcak kızlar müjde gelcek inş

özlemcim sanada bi el atarız fıstıgım ya

tuanayım makine ben elde yıkamam hiç.
ama senle yıkarsak elde olur

insallah gelir hemencik de saırılır birbirinize rahatlarsınız
ikiniz icin de zehir olmus aksam baksana

Sermest kuşum,ne güzel siz izindesiniz değil mi şimdi???

yok be güzelim calısıyoruz yarın iş var
iki hafta sınavlar okulda kalanları zorla gecirtme sınavı devlet baba saolsun
daha tatil baslamadı bize anlayacagın

sermestim sen ne zaman gidiyorsun eşinin yanına canım
büyütme gözünde işleri biz gelir bi el atarız 5 dk da biter.sen giy cicleri bol bol baka işler yap
önemli olan öbür işlerkaydirigubbakcemile3

ayy bebingim ne güzel olurdu bir el atsanız valla koktu evim ya allahtan sularım vardı her daim bu olduğu için oraya buraya koyduğum bidonlarım var:))) kova kova su:)))

Kızlar ben bir yandan soru çözüyorum,bir yandan sizlerle beraberim.Eşimin sol omzu çok kötü.10 gündür sancı çekiyor.Klasik tutulmadır dedik ama geçmedi,yarın sabah onu doktora götüreceğim.Boyun fıtığı olmasından korkuyorum.Dün bir doktora götürdüm,nöralterapi yapıldı ama,yarın mr çekilecek sanırım...Bütün gün evdeydik...Havada zaten sıkıcıydı.Merak,endişe ve beklentilerle geçti günüm...

kimsecikler bulamaz seni biz koruruz, saklarız hemde en güzel yerde:)))

valla anacım millet uyanık nerden neyi birleştirimiş
aramış geçmiş mesajları incelemiş
sonra da bir bir döküldü önüme hepsi:)
şimdi zaten biliyorlar kkda oldugumu yanı takipteler
kendileri biraz fazlaca meraklı melahat ve dedikoducu oldugundan endişem
sakla beni sarrr kuytularına özlemimmm:)

evet ya bende hep makinede yıkıyorum ama bazen özellikle de yazın sırf suyla oynayayım diye elde yıkıyorum özellikle durulama bana ait olursa çoooooook seviniyorum:)

ya aslında olayda büyütülcek bişeyde yokmuş zilli, 2kızın yüzünden ulan kız kıza lafmı atarmış lezbiyenmiydi neydi artık zaten tipide benziyodu onadnsonra olan aslında bıçaklayan çoçuga oldu çoçugun hiç suçu yokken bi saldırdılar çoçuga taşla sopayla kızın biride çoçuga bıçak vermiş bizm sazanlarda ayırmaya çalışıyo allahtan bıçak onalra gelmemiş verilmiş sadakamız varmış harbiden

sen çalış canım ya... geçmiş olsun enişteme ya .... evet ihmal etmeyin gidin bencede...
bu arada enişte deyince aklıma geldi bizim tanıdıklar vardı soyadları aytardı yani bunun mutlaka anlamı vardır:)))

sermestim sen ne zaman gidiyorsun eşinin yanına canım
büyütme gözünde işleri biz gelir bi el atarız 5 dk da biter.sen giy cicleri bol bol baka işler yap
önemli olan öbür işlerkaydirigubbakcemile3

iki hafta sonra yolcuyum kısmetse
orada giyinmek de bi eziyet be anacım
sıcak cok sıcakkk

özlemcim ben anlamadım burda demek istediğini

şişşşşş aramızda caktırmasırnaşık şey

geçmiş olsun tuanaycım insallah kötü bişey cıkmaz basit bir tutulmadır umarı gecer gider

millet ota moka bıcaga silaha saırılır oldu nedir bu böyle ya
biz burada bir can dünyaya getirebilmek için ne savaşlar veriyoruz
o kadar mı kolay bir canı yok etmek aklım almıyor
öfkeye hırsa bu kadar yenik düşecek kadar iradesiz
hiç yere cana kıyacak kadar vicdansız merhametsiz mi olduk bu kadar

ayy sermest neler varmış canım ya o nasıl bir kişilk yapısıdır ,hayır birde ne gerek var... ayy milletede iş lazım ya... sen gönlümüzün en güzel yerindesin emin ol tatlım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…