Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olacak tabi sevimcim biz savaşçılarız değil mi hemde en umutlularından:))))
allah umudumudu hiç yitirmesin savaşın galibide hep biz olalım inş

kız lokman hekimim adama bakamıyomusun yoksa enişteme iyi bak güzelce ov omuzlarını öyle kötü hastalıklarıda aklına koyma geçmiş olsun canım

bebingim özlemim vallah benim ev 15 gündür battı annem benim makinayı kullanamıyor sulu oldugu için o kendi makinasıyla alıyo yazık oda bi çalışıyo bi kalıyo bide ben yapmayınca sanki ev batmış gibi geliyo nedense bizede bi ugrayın canımya

ayy sermest neler varmış canım ya o nasıl bir kişilk yapısıdır ,hayır birde ne gerek var... ayy milletede iş lazım ya... sen gönlümüzün en güzel yerindesin emin ol tatlım:))))

sorma canım iş olsun millete
siz de öylesiniz güzel dostum benim emin olmam mı kız:)

ayyy tuanay bende mutfak sohbetlerini severim .....

ben de severim keske kocaman bir mutfakta hepimizin toplanıp sohbet etme sansı olsaydı
şu durumda KK'yı kocaman bir mutfak farzetmekten baska yapacak bişey yok sanırım

kızlar bende biraz okudum herkes burdayken muhabbet edeyim sonra devamını okurum dedim
nasılsınız kızlar burp bugün test yaptırmış mı
sevimcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım sen ne durumdasın
tuanaycım çalış canım çalış eşine de geçmiş olsun canım

sermest o anlamadığın şeyi zaten tuanaya yazdım:))),
sabah bebiş isimlerinden konuşmuştukta o da kendi isimlerinin birleşimlerini söylemişti....

canlarım ben çıkıyım hepinizi öptüm bi duş alıp yatıyım kafam kazan gibi oldu milletin çığlıklarından öptüm hepinizi

bu gidişle bebingin kadını biz de gündeliğe cagırcaz galiba
herkesler bıkmıs baksana temizlikten gerci benimki tembellige alısmaktan
bir de gidince esimin altı ayda ortaya koydugu sanat eserini görme endişesinden

endişelenme tatlım ya sıcak olursa olsun nasılsa fazla kalmazlar o ciciler:))))

yavrum sıcaktan zaten giyinmek genel olarka mümkün olmuyor
dolayısıyla giyinmeye giyinmeye gezinince adamın gözleri de alışıyor
pek bir atraksiyon yaratmaz hale geliyorsun zamanla
o cicler biraz da ondan
yoksa ben don atlet gecelik kıvamında yasıyorum orada hepsırnaşık şey

kızlar ben de henüz adet olmadım ama bugün ısım düştü yarın olurum herhalde bugün 37.günüm(
tuanaycım bana da adet düzenleyici bir kür önerirmisin soğan kürü mü yapsam diyorum ne dersin

evet ya kocaman bir mutfak olsa ve herkes bıcır bıcır konuşsa ne güzel olurdu değil mi sermestim...

sermest o anlamadığın şeyi zaten tuanaya yazdım:))),
sabah bebiş isimlerinden konuşmuştukta o da kendi isimlerinin birleşimlerini söylemişti....

tunaya dediğini anladım kısskaydirigubbakcemile3
dediğinin ne oldugunu anlamamıştım onu dedim

kızlar ben de henüz adet olmadım ama bugün ısım düştü yarın olurum herhalde bugün 37.günüm(
tuanaycım bana da adet düzenleyici bir kür önerirmisin soğan kürü mü yapsam diyorum ne dersin

insallah regl olmazsın canım benim
ısı ölcme yöntemini kullanıyorsun galiba
ben de merak ediyorum onu
arada bir ölcüyorum ama anlamıyorum neyi baz alcaz

evet ya kocaman bir mutfak olsa ve herkes bıcır bıcır konuşsa ne güzel olurdu değil mi sermestim...

ohh güzel güzel de mamalar yapardık misss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…