allah umudumudu hiç yitirmesin savaşın galibide hep biz olalım inşolacak tabi sevimcim biz savaşçılarız değil mi hemde en umutlularından:))))
Kızlar ben bir yandan soru çözüyorum,bir yandan sizlerle beraberim.Eşimin sol omzu çok kötü.10 gündür sancı çekiyor.Klasik tutulmadır dedik ama geçmedi,yarın sabah onu doktora götüreceğim.Boyun fıtığı olmasından korkuyorum.Dün bir doktora götürdüm,nöralterapi yapıldı ama,yarın mr çekilecek sanırım...Bütün gün evdeydik...Havada zaten sıkıcıydı.Merak,endişe ve beklentilerle geçti günüm...
sen çalış canım ya... geçmiş olsun enişteme ya .... evet ihmal etmeyin gidin bencede...
bu arada enişte deyince aklıma geldi bizim tanıdıklar vardı soyadları aytardı yani bunun mutlaka anlamı vardır:)))
ayy sermest neler varmış canım ya o nasıl bir kişilk yapısıdır ,hayır birde ne gerek var... ayy milletede iş lazım ya... sen gönlümüzün en güzel yerindesin emin ol tatlım:))))
ayyy tuanay bende mutfak sohbetlerini severim .....
bebingim özlemim vallah benim ev 15 gündür battı annem benim makinayı kullanamıyor sulu oldugu için o kendi makinasıyla alıyo yazık oda bi çalışıyo bi kalıyo bide ben yapmayınca sanki ev batmış gibi geliyo nedense bizede bi ugrayın canımya
endişelenme tatlım ya sıcak olursa olsun nasılsa fazla kalmazlar o ciciler:))))
canlarım ben çıkıyım hepinizi öptüm bi duş alıp yatıyım kafam kazan gibi oldu milletin çığlıklarından öptüm hepinizi
sermest o anlamadığın şeyi zaten tuanaya yazdım:))),
sabah bebiş isimlerinden konuşmuştukta o da kendi isimlerinin birleşimlerini söylemişti....
kızlar ben de henüz adet olmadım ama bugün ısım düştü yarın olurum herhalde bugün 37.günüm(
tuanaycım bana da adet düzenleyici bir kür önerirmisin soğan kürü mü yapsam diyorum ne dersin
evet ya kocaman bir mutfak olsa ve herkes bıcır bıcır konuşsa ne güzel olurdu değil mi sermestim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?