Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay evet ya 2 yaz önce oradaydım saat başı duşa girmekten derim yüzülmüştü... o ne sıcak öyle ya servise hazır durumdasın yani.... evet göz göre göre alışıyor ama olsun sen gider gitmez atraksiyon yaparsan hora geçer:)))

bende cok severim mutfak sohbetlerini.yalnız ben eldivensiz iş yapamam.ondan biraz daha zor oluyor benimki.suyla filan oynuyormusum gibi gelmiyor

ayy beklemez mi ya yazık valla size şaka bir tarafa üzülüyorum rabbim beni bildiği için bana yanımda olacak bir eş vermiş ben hergün ağlardım çok güçsüzüm ya valla maşallah size.....
gelirim desem yalan olur oraya ancak kışın giderim ben:)))

sermestcim ben birara ateş ölçmeyi öğrenmeye çalışıyordum yumurtlama için çok çözemedim nasıl olduğunu ama adet olacağım zamanı anlıyorum ateşim düşüyor ve 1-2 güne mutlaka oluyorum

NBNHcim bence önce adetini bekle,bekle de gelmesin inşallah,şaşırt,sevindir bizi,soğan kürünü tavsiye edebilirim ama uygulaması ve içmesi zor gelir diyorsan,bence hergün bir bardak aslanpençesi çayı iç,tadı çok güzel ve hormonlar üzerindeki etkisi müthiş,hatta içebilirsen günde bir defa da kırkilit otunun çayını iç.Sabah birini yap,akşam birini ve önümüzdeki ay topiğe aynen şunları yaz;KIZLAR HAMıLEYıMMMMMMMM!!!!!!!

nbnh aslında yumurtlamada da ısı kaybı oluyor sonra birden yükseliyor ben öyle biliyorum birde salgıdan işte.... diğer otları tuanayın dediği gibi kullan inşallah güzel olur....

Sevimcim,duşunu al ve bir bardak ılık sütünü iç ve cumba yatak....sana mutlu ve huzurlu bir gece diliyorummmm....

evet çevremdeki herkes atnı senin gibi diyor ama ben kendimi öyle titiz hissetmiyorum aslında bne çok normalim onlar biraz umursamaz:)))

bende cok severim mutfak sohbetlerini.yalnız ben eldivensiz iş yapamam.ondan biraz daha zor oluyor benimki.suyla filan oynuyormusum gibi gelmiyor

anaa titiz pakizesin desene:)

en akıllısı da o zaten
kışın daha güzel en azından daha dayanılırr:)

hımm ben de arada ölcüyorum bazen 37 falan olunca yükselmesi iyi mi diyorum
sonra düşüyor dengesiz dengesiz değişiyor bırakıyorum da ondan merak ettim
bu da iyiymiş ama en azından ısının düşmesi reglın gelecegini haber ediyor demek ki
aklımda olsun gelecek ay düzenli takip ederim bari

Isı takibi güzel bir yöntem ama uygulaması biraz disiplin gerektiriyor...Her sabah erkenden saat 07 gibi yataktan kalkmadan ya ağızdan ya da koltukaltından ölçüm yapacaksınız.Ama hep aynı yerden yapılacak ölçüm.Isının hafif düştüğü gün yumurtlama oluyor ertesi günü ısı yükselişe geçiyor.eğer hamileysen ısın hiç düşmüyor eğer ki değilsen reglden 1-2 gün önce düşmeye başlıyor ve istenmeyen son....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…