Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh test falan yaptın mı kız yoksa birşeyler var mı?

yok canım zannetmiyorum bekliyorum bakalım

tuanaycım soğan kürünü daha önce yapmıştım kistlerim yokolmuştu ama tadı çok kötü yapasımda yok diğer çayları nasıl yapıcam canım kaç kaşık nasıl demleyeceğim bir de onları deneyeyim bakalım birde ne zaman başlayayım
inşallah hamileyim haberi de verebilirim

sermest adamı sapık yaptın sende yaw.

yok be yaw özleminden deliye döndü diyelim biz:)

nbnh aslında yumurtlamada da ısı kaybı oluyor sonra birden yükseliyor ben öyle biliyorum birde salgıdan işte.... diğer otları tuanayın dediği gibi kullan inşallah güzel olur....

hımm neye bakıcam ben şimdi o zaman düşmesine mi yükselmesin mi

ayyy bebing adamların hepsinin özünde var bence:))))

ay yavrum en fazla on bes gün diyorum ben
sonra özüne döner ve klasük yurdum erkegi moduna devam

benimkinde yok gibi geliyor baana.

survivor izliyorum sinir oluyorum ya ne olaylar dönüyormus

ben de izliyorum kankiler kendi derdinde şimdi
hep içten pazarlıklılar valla

doktorum civanım saolasın
yok yok masallah sana bir tabip diploması şart oldu:)

ben çıkıyorum canlar... hepinizi de kocamannnnnnn öpüyorum....

güle güle canım
iyi geceler tatlı uykular gzel rüyalar

ayy evet sermest ya kışın bile çekilmez orası ben hiç sevmedim orayı...

ben de sahsen nefret ediyorum
ne yazına ne kışına
ne taşına ne topragına
zaten stresim ondan daha cok
gitmek istemiyorum evim var diyemiyorum bile

NBNHcim,adetin ilk günü başlayacaksın.Asalnpençesinden 3 çay kaşığı bitki üzerine 1 su bardağı sıcak su dökülür ve 10 dk bekledikten sonra süzülür ve içilir.tadı güzel zorlanmazsın.Kırkilitotunuda akşam iç,o da bir tatlı dolusu bitkiyi,kaynamış suyun içinde ağzı kapalı olarak 15 dk bekler ve iç,bu da ıhlamur gibidir.bunlar hem hormonları düzenleyici hem de gebeliği kolaylaştırıcı etkilere sahip bitkiler...

tuanayım haftaya bi aksilik cıkmazsa adaya gitme ihtimalimiz var ablamlar geliyor
bakalım cok istiyorum ama

NBNH adet oluncaya kadar içebilirsin hiçbir zararı yok,eğer hamile olduğunu öğrenirsen de o zaman kesersin...

Bebingcim,fitoterapi benim ilgi alanım.Kursunada gittim eczacılık fakültesiniz düzenlemiş olduğu kursa katıldım.Çok hoşuma gidiyor araştırmak,mutfağımın bir köşesi aktarcı dükkanı gibi...

Bir de 10 yıldır sağlık sektöründeyim,ilgi olunca,biraz da işin içinde olunca,böyle oluyor..Mesela bir yeriniz morarınca,ya da yanınca,çarpınca sarı kantaron yağı sürün,emin olun 1 günde geçer...

canim dogudaki insanlarin yedikleri genellikte hormonsuz yani kendileri ekip bicim yiyorlar bizler ise hormunlu yiyoruz hic bisey ekip bicmiyoruz bu seblerden dolayi onlar daha cabuk hamile kalabiliyorlarmus doktorum anlatmisti bana bunlari bende senin gibi merak etip sormustumda

merhabe canim benim iyi olmaniza cok sevindim demek adacigimiz haftaya cuma 1aylik günlerde ne cabuk geciyor ya simdi ne tatli olmustur gülücükler sacmaya baslamistir kuzum benim canim benim kirmizalar geldi bile sali günüde biter nasib degilmis artik baska sefer insallah

rüyama baktım tabirlerden hepside çok güzel eee içinde ada masal var nasıl güzel olmaz:)))

evet canim rüyan gercekten cok güzel insallah yakin zamda hamile kalirsin ve bizleride sevindirirsin canim insallah

bebişim gel artık annen seni çooooooook istiyor:))) çağırayımda gelsin bari:)))

evet gelsin artik bebisler:)))

şimdi yeni bir isim buldum bu kulüpte gezerken ona bakayım ne demekmiş derken daha farklı ama anlamı dünyalar güzeli olan bir isim buldum eslina:)))

canim sen ne güzel isimler buluyorsun böyle degisk vallaha:))))

gecmis olsun canim allahim sana sabir ve güc versin insallah biran önce kendinizi toparlarsiniz canim allah beterindende saklasin tatlim insallah bigün allah bebegini kucagina almayida nasib eder bunu inan cani gönülden isterim

Melekd nasılsın kuzum???

iyim canim kendime geldim dün aksam bende cok agladim icimi bosalttim canim karar aldik bebisi biraz daha zamana birakiyoruz cok yoruldum atik olumsuzluklara dayanamiyorum canim sen nasilsin calismalariniz bittimi?

oooh canim keyif senin vallaha iyi ediyorsun canim ben yapamiyorum ama sen tadini cikar benim yerimede tatlim:)))

anaaaaaaa neler yasamissin kiz sen öyle allah korumus vallaha sizi büyük gecmis olsun canim vardir bundada bir hayir tatlim insallah yarin güzel haberlerini aliriz güzelim inan bunu cok istiyorum sen hakediyorsun bu bebisi senin cektiklerini benim tüylerimi diken diken etti canim insallah bebisin seninledir tatlim buaradada evlilik yildönümüz kutlu olsun nice mutlu senelere canim

gecmis olsun canim ihmal etmeyin gittin insallah bu ay senden bebis haberlerinidi aliriz güzelim

ay canim milletini üstünemi lazimmis senin ne sorunun olup olmadigi onlar önce kendilerine baksin aptallar canim ben böyle seylere cok sinir oluyorum elimden gelse bir bogarim onlari alsanaalsanasmile canim kusura bakma böyle yazdigim icin sinirlendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…