nbnh test falan yaptın mı kız yoksa birşeyler var mı?
NBNHcim bence önce adetini bekle,bekle de gelmesin inşallah,şaşırt,sevindir bizi,soğan kürünü tavsiye edebilirim ama uygulaması ve içmesi zor gelir diyorsan,bence hergün bir bardak aslanpençesi çayı iç,tadı çok güzel ve hormonlar üzerindeki etkisi müthiş,hatta içebilirsen günde bir defa da kırkilit otunun çayını iç.Sabah birini yap,akşam birini ve önümüzdeki ay topiğe aynen şunları yaz;KIZLAR HAMİLEYİMMMMMMMM!!!!!!!
sermest adamı sapık yaptın sende yaw.
nbnh aslında yumurtlamada da ısı kaybı oluyor sonra birden yükseliyor ben öyle biliyorum birde salgıdan işte.... diğer otları tuanayın dediği gibi kullan inşallah güzel olur....
ayyy bebing adamların hepsinin özünde var bence:))))
benimkinde yok gibi geliyor baana.
survivor izliyorum sinir oluyorum ya ne olaylar dönüyormus
Isı takibi güzel bir yöntem ama uygulaması biraz disiplin gerektiriyor...Her sabah erkenden saat 07 gibi yataktan kalkmadan ya ağızdan ya da koltukaltından ölçüm yapacaksınız.Ama hep aynı yerden yapılacak ölçüm.Isının hafif düştüğü gün yumurtlama oluyor ertesi günü ısı yükselişe geçiyor.eğer hamileysen ısın hiç düşmüyor eğer ki değilsen reglden 1-2 gün önce düşmeye başlıyor ve istenmeyen son....
ben çıkıyorum canlar... hepinizi de kocamannnnnnn öpüyorum....
ayy evet sermest ya kışın bile çekilmez orası ben hiç sevmedim orayı...
Ablanlar geliyorsa mutlaka gidin ama şimdi sizin yumurtlama zamanıda geliyor,denk gelirse sorun olur mu;;;;;sempatiksalakcinnituanayım haftaya bi aksilik cıkmazsa adaya gitme ihtimalimiz var ablamlar geliyor
bakalım cok istiyorum ama
geçen gün bir kadın 41 yaşında 5. yre hamileymiş tv de duydum
bzide var bir bokluk töbe yarabbm ya
millet fabrika gibi
ha birde 2025 de kürtlerin nufusu türkiye oranında %25 olacakmış
yanlış anlamayın kötü manada yazmadım yani onlarda doğurganlık niye böyle çok
bir de doğuda acı çok yenir acı iyi değil derler erkekler için
tezlerimin hepsi alla bullak oluyor düşündükçe
kızlar merhaba.sayfalar çok ilerlemiş okumam mümkün değilbiz iyiyiz.annemlere geldik.ada iyi şuanda uyuyor teyzoşları.şu anda herşey yolunda ada burda çok huzurlu.2 gecedir çok güzel uyudu:)hepinizi çok özledik ama
sevimcim noldu bigelişme varmı?
burpum mercimeğim nasıl?
özlemcim kurabiyen büyüdü sayılır.bu cuma tam 1 aylık olucak.allahım 1 yaşına girdiği günleri görmek çokkkk istiyorum.
melekcim noldu?tekrar yaptınmı test?inşalah henüz kırmızılar teşrif etmemişlerdir.
bebingim sana çok yakınım şuan muğla denizli çok yakın.bu taraflara gelirsen beklerim:)
ya arkadaşlar hepinize yazmak istiyorum ama okumakda çok istiyorum lütfen önemli gelizşmeleri bana kısaca yazarmısınız?neler oldu biti çok merak ediyorum.aşağda bitek sevim var.yazarmısın neler oldu sevim geçmişi okuyamam 100 sayfa.ohaa falan oldum yani.
rüyama baktım tabirlerden hepside çok güzel eee içinde ada masal var nasıl güzel olmaz:)))
bebişim gel artık annen seni çooooooook istiyor:))) çağırayımda gelsin bari:)))
şimdi yeni bir isim buldum bu kulüpte gezerken ona bakayım ne demekmiş derken daha farklı ama anlamı dünyalar güzeli olan bir isim buldum eslina:)))
kızlar geldim önce alttan muayene etti çok cici bir doktor buldum şansa endometrium kalınlığı çok iyi progesteron değerinde iyiymiş ama değerinin katlanmaması kimyasalı gösteriyor dedi belli belirsiz keseyi görür gibi oldu dış gebelik gibi görünmüyor ama muhhtemelen düşük yapıyorsun dedi ağrılara da bakılırsa bir iki güne kanla sökülüur dedi kan değerim 168 çıkınca jeli kullanma boşuna geçiktirme düşüğü dedi bir hafta sonrada bakalım düşük materyali kalmışmı dedi işte bukadaaar yarın annemlerin yanına yazlığa gitmeyi hayal ederken evde bir başıma ağrılardan kıvranacağım tuanayım seni arayamadım çünkü arasaydım ağlardım aslında seni aramadanda ağladım ama konuşamazdım heralde tatlım
Melekd nasılsın kuzum???
benim bu hafta temizliğe gelen kadınım değişiyor umarım daha iyi olucak yeni bir baslangıc yapıcam bilmiyorum kafam cok karısık.eski yardımıcımız işinin ustası yıllardır temizliğe giden bir kadındı ama son zamanlarda beegnmemeye bslamıstım bide zam yaptı.ayrıca cok da erken gittiğini gördüm.malum ben gec geliyorum.
bu yeni ablamız daha önce hiç temizliğe giden biri degil ama yemek filan da yapıcak inş.umarım benim istedigim gibi olurda işlerim biraz olsun rahatlar.amacım alışması bebek olursa ben hmeen işe dönmek zorundayım maalesef oyle ayrılma sansım filan yok biliyosunuz.herhalde haftasına basamam gerekir.onun içinde lazım.aman ben bu kadar ince düşündükçe olmuoyr anacım.
siz bana akıl verin be giymeliyim görümcemin düğününde.nikah ayrı düğün ayrı bide kına gecesi var.yandık mı ne 3 ay var zaten.biraz kilo vermeliyim.yine hayalimdeki gibi olmadı bende söyle koca göbüşlü olmak isityordum
şimdi anlatayım tuanayım senle konuştuktan 10dakak sonra yanımızda oturan bir grup kavga çıkardı 2agır yaralı var kızlar kızlara laf atmış önce küfürler sonra erkekler araya girdi bıçaklar sopalar havada uçuştu sonra olay büyüdü jandarma falan derken zaten memoya kadınlar yalvardı bizi hastaneye yetiştir abi diye memo onları götürdü bizde biraz oturduk bekledik zaten pişen etleri falanda yiyemeden geldik
Kızlar ben bir yandan soru çözüyorum,bir yandan sizlerle beraberim.Eşimin sol omzu çok kötü.10 gündür sancı çekiyor.Klasik tutulmadır dedik ama geçmedi,yarın sabah onu doktora götüreceğim.Boyun fıtığı olmasından korkuyorum.Dün bir doktora götürdüm,nöralterapi yapıldı ama,yarın mr çekilecek sanırım...Bütün gün evdeydik...Havada zaten sıkıcıydı.Merak,endişe ve beklentilerle geçti günüm...
valla anacım millet uyanık nerden neyi birleştirimiş
aramış geçmiş mesajları incelemiş
sonra da bir bir döküldü önüme hepsi:)
şimdi zaten biliyorlar kkda oldugumu yanı takipteler
kendileri biraz fazlaca meraklı melahat ve dedikoducu oldugundan endişem
sakla beni sarrr kuytularına özlemimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?