Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aa bak bu cok işime yarar benim
zira ben azcık kolumu dokundursam biyere mosmosr oluyor

canım valla ben de sinirlenirim sinirlenmiştim de
millet ne meraklı elalemnin mahremine
öğrenincde didikleyince ne geciyorsa ellerine
ne kusuru be güzelim sen ne dersen on katı da benden:)

nbnh aslında yumurtlamada da ısı kaybı oluyor sonra birden yükseliyor ben öyle biliyorum birde salgıdan işte.... diğer otları tuanayın dediği gibi kullan inşallah güzel olur....

bende ısı yükselince mi düşünce mi çözememiştim tuanaycım sağolsun onu da anlatmış

NBNH adet oluncaya kadar içebilirsin hiçbir zararı yok,eğer hamile olduğunu öğrenirsen de o zaman kesersin...

sağol canım ikisinide kaynatmıyoruz kaynamış suda bekletiyoruz sadece değil mi canım

canlarim dün esimle karar aldik bebisi en azindan sene sonu kadar ertelit yumurta takipide felan yapmacagim artik biraz olsun kafamdan cikarmak istiyorum tabi cikarabilirsem cok yoruldum 4bucuk senedir deniyoruz ve hep olumsuzluk yani bir sonuc alamadik insallah biraz kafamdan cikara bilirimde ruhumu rahatlatirim

melekcim belki biraz ara vermek iyi gelecektir
bir süpriz de sen yasarsın belki o arada kimbilir

buarda budan sonra yapilan tedavileri burda yaptirmaya karar verdik yani en fazla 3tane tüp yaptiracagiz olmazsada evlatlik alacagiz esim illaki bu eve bi cocuk gireckte baska bisey demiyor yani evlatligada birazda mecburum esim icin

biraz dinlenin tabi melekcim çok yıpranıyoruz tedaviler sırasında ama yine de hazır hissettiğiniz en kısa zamanda başlayın inşallah bebişinde kendiliğinden gelir

melekcim kararınız ahyırlı olsun kafandan atabilirsen bebişin süpriz yapıp gelebilir zaten.

tuaanyım yazlıkta olmaz sekerim öyle yapamayız büyük ihtimalle
bensenle görüşebilirmiyiz diye yazdım zaten.hani haberim olsun demiştin ya

canım şimdiden evlatlık filan düşünme onlar cok ciddi işler
çok yiyi düşünmek lazım hazır olmak lazım
boşver simdi kafanı bu konuda tamamen boşaltmaya bak sen

melekcim ama akışına bırakman lazım bırak bi sen.çıkar kafandan herşeyi nasipse olucak zaten sen istemesende olucak.

buarda budan sonra yapilan tedavileri burda yaptirmaya karar verdik yani en fazla 3tane tüp yaptiracagiz olmazsada evlatlik alacagiz esim illaki bu eve bi cocuk gireckte baska bisey demiyor yani evlatligada birazda mecburum esim icin

canım dur ya taa nerelere gtitin hemen
olacak insallah hayırlısıyla kendi öz be öz evladın hatta evlatların

canim 4bucuk senedir olmayan süpriz simdide olmaz canim ümitim yok yada tüple yavrum olacak yada evlatlik tatlim

olur olur umudumuzu yitirmeyelim biz yeter ki o 4..5 senede olmayan
bi bakarsın 4.5 günde oluvermiş

insallah basaririm canim insallah yoksa buaralar kafayi yeme basliyorum:bbo:

geldim tuanayım ama halim yok
bu maçlar sinir edecek her an kavga çıkabilri çünkü dışarı çıkmadıkalsanaalsanasmile

bebing düelloyu adil yapmıslar bak
metini fiziki güçten yenerim sanıyordu gizem
simdi sadece zeka ve hafızalar yarısıyor
gerci metin ordan da şanssız ya neyse

NBNH kaynamayacak,sadece kaynamış suyun içinde demlenecek.Bebingim,dur bakalım,sizin gelmeniz kesinleşirse,bir yol buluruz belki,seni görmeyi ben de çok istiyorumkaydirigubbakcemile3

tuanayım birde rüya tabiri istesem senden çok mu olurum
canım hamile birisi var burda birkaç aile aynı evde uyuyacak olduğumuzu görüyorum sonra hamile olan arkadaşımı sırtüstü yatarken görüyorum ve sırtı açık bu kadar insanın içinde neden böyle giyinmiş acaba diye düşünürken eşi bize siz gelin burda yatın deyip yatağını bize veriyor bende gidiyorum isteksizce başkasının çarşafını değiştirmeden nasıl yatıcam diye düşünüyorum ama mecburende uzanıyorum neye delalet acaba yorumlarsan sevinirim canım

canım dur ya taa nerelere gtitin hemen
olacak insallah hayırlısıyla kendi öz be öz evladın hatta evlatların

olur olur umudumuzu yitirmeyelim biz yeter ki o 4..5 senede olmayan
bi bakarsın 4.5 günde oluvermiş

insallah bende cok istiyorum kendi bebgimi ama artik esime fazla söz geciremiyorum ona kalsa simdi almak isitiyor

sevimcim çok çok geçmiş olsun
herşeyde bir hayır var ama evlilik yıl dönümünde olması kötü olmuş
eşin ne kadar iyi başkası olsa götürmezdi
allah sağlık versin yaralananlara da
artık sokakta bile yürüyemeyecek hale geldik

Melek sen gel bu ay şu soğan kürünü yap,pekçok mucizeler sebep oldu,sen de niye olmasın...

insallah basaririm canim insallah yoksa buaralar kafayi yeme basliyorum:bbo:

yeme kafayı yeme
birbirmize güç olcaz yoldaş olcaz
güzel günleri görmeyi bşarcaz insallah

geldim tuanayım ama halim yok
bu maçlar sinir edecek her an kavga çıkabilri çünkü dışarı çıkmadıkalsanaalsanasmile

sen de benim gibi ev hapsine gelemiyon galiba denizim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…