Bir de 10 yıldır sağlık sektöründeyim,ilgi olunca,biraz da işin içinde olunca,böyle oluyor..Mesela bir yeriniz morarınca,ya da yanınca,çarpınca sarı kantaron yağı sürün,emin olun 1 günde geçer...
ay canim milletini üstünemi lazimmis senin ne sorunun olup olmadigi onlar önce kendilerine baksin aptallar canim ben böyle seylere cok sinir oluyorum elimden gelse bir bogarim onlari alsanaalsanasmile canim kusura bakma böyle yazdigim icin sinirlendimde
nbnh aslında yumurtlamada da ısı kaybı oluyor sonra birden yükseliyor ben öyle biliyorum birde salgıdan işte.... diğer otları tuanayın dediği gibi kullan inşallah güzel olur....
NBNHcim,adetin ilk günü başlayacaksın.Asalnpençesinden 3 çay kaşığı bitki üzerine 1 su bardağı sıcak su dökülür ve 10 dk bekledikten sonra süzülür ve içilir.tadı güzel zorlanmazsın.Kırkilitotunuda akşam iç,o da bir tatlı dolusu bitkiyi,kaynamış suyun içinde ağzı kapalı olarak 15 dk bekler ve iç,bu da ıhlamur gibidir.bunlar hem hormonları düzenleyici hem de gebeliği kolaylaştırıcı etkilere sahip bitkiler...
NBNH adet oluncaya kadar içebilirsin hiçbir zararı yok,eğer hamile olduğunu öğrenirsen de o zaman kesersin...
melekcim belki biraz ara vermek iyi gelecektir
bir süpriz de sen yasarsın belki o arada kimbilir
buarda budan sonra yapilan tedavileri burda yaptirmaya karar verdik yani en fazla 3tane tüp yaptiracagiz olmazsada evlatlik alacagiz esim illaki bu eve bi cocuk gireckte baska bisey demiyor yani evlatligada birazda mecburum esim icin
canim 4bucuk senedir olmayan süpriz simdide olmaz canim ümitim yok yada tüple yavrum olacak yada evlatlik tatlim
melekcim kararınız ahyırlı olsun kafandan atabilirsen bebişin süpriz yapıp gelebilir zaten.
tuaanyım yazlıkta olmaz sekerim öyle yapamayız büyük ihtimalle
bensenle görüşebilirmiyiz diye yazdım zaten.hani haberim olsun demiştin ya
melekcim kararınız ahyırlı olsun kafandan atabilirsen bebişin süpriz yapıp gelebilir zaten.
tuaanyım yazlıkta olmaz sekerim öyle yapamayız büyük ihtimalle
bensenle görüşebilirmiyiz diye yazdım zaten.hani haberim olsun demiştin ya
canım dur ya taa nerelere gtitin hemen
olacak insallah hayırlısıyla kendi öz be öz evladın hatta evlatların
olur olur umudumuzu yitirmeyelim biz yeter ki o 4..5 senede olmayan
bi bakarsın 4.5 günde oluvermiş
insallah basaririm canim insallah yoksa buaralar kafayi yeme basliyorum:bbo:
geldim tuanayım ama halim yok
bu maçlar sinir edecek her an kavga çıkabilri çünkü dışarı çıkmadıkalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?