arkadaşlar malesef aşılamam tutmadı bu sabah hastalandımmafoldumbenbundan sonrası için bi tedavi düşünmüyorum zaten benle ilgili bi sorunda yok.olmazsa eşim varikosel ameliyatı olsun ama kabul edeceğini pek sanmıyorum.doktor şu an için ameliyatlık bişey yok demişti çünkü daha birinci aşamadaymış.bilmiyorum artık ben çok sıkıldım isterse doktoruyla görüşür ve bişeyler yaparlar ama ben artık gitmiycem bu morfoloji düzelmeden benim yaptığım hiçbişey işe yaramıycak.aranızda eşi varikosel ameliyatı olan varmı risklimi sizce bu ameliyatmafoldumben
arkadaşlar malesef aşılamam tutmadı bu sabah hastalandımmafoldumbenbundan sonrası için bi tedavi düşünmüyorum zaten benle ilgili bi sorunda yok.olmazsa eşim varikosel ameliyatı olsun ama kabul edeceğini pek sanmıyorum.doktor şu an için ameliyatlık bişey yok demişti çünkü daha birinci aşamadaymış.bilmiyorum artık ben çok sıkıldım isterse doktoruyla görüşür ve bişeyler yaparlar ama ben artık gitmiycem bu morfoloji düzelmeden benim yaptığım hiçbişey işe yaramıycak.aranızda eşi varikosel ameliyatı olan varmı risklimi sizce bu ameliyatmafoldumben
saol canım.zaten tek tesellim bukadar duaya rağmen hala olmuyosa hayırlısı değilmiş diyorum.şükürler olsunki rabbime inanıyorum o bana güç veriyogecmiş olsun leylmelek.böylesi hayırlıymış demek.ameliyatla ilgili benim bir bilgim yok.ama bilen arkadaslar var sana yardımcı olurlar.
hayatım çok haklısın bende bir sorun olsa gidip hemen çaresine bakar kurtulurum bu bekleyişten yoruldum çünkü ama işine gelmiyo eşimin.doktorunada çok kızıyorum eşime normalde sizin çocuğunuzun olması lazım diyomuş.ama ben bile internette ufak bi araştırma yaptığımda %3morfolojiyle aşılamaya bile şans vermediklerini biliyorum zaten bizimkide tutmadı işte.doktor eşime böle derse ben onu nasıl ikna edebilirim.bende pes ediyorum kendisibilir artık tek diyeceğim doktorunla birdaha görüş olacak gerisini artık kendi çözsün ben inan çok sıkıldım.senin eşinde sadece sayı problemimi vardı canım.ne güzel sen ilk denemende tutturmuşsun maşallahcanım kendini üzme.birgün mutlakal olucak.ama şu erkekleri anlamıyorum,ne kadar anlayışsız ve benciller...
ben şuan 5 yıllık evliyim.başlarda istemedik bebek ama son 1,5 yıldır korunmadık olmadı.sonra doktora gittim,hiçbir problem olmadığını söyledi bana eşime bir üroloji uzmanıyla görüşmesini söyledi.sonra aşim görüştü ve varikosel ameliyatı olması gerektiği söylendi.ben ona ol yada olma hiçbişey söylemedim.kendi isteğiyle oldu.geçen yıl bu zamanlar oldu ameliyatını aradan bi süre geçti tahlil yaptırdık sonuçlar mükemmel değildi ama doktorumuz bebeğiniz bu şartlarda olabilir dedi bekleyin dedi.yani azda olsa sperm sayısı düzelmişti,ama eşim beklemek istemedi en azından 1 defa deneyelim dedi aşılamayı.ben beklemekden yanaydıma ama onu kıramadım,aşılamamı oldum ve allaha şükürler olsun ki ilkinde tuttu,rabbim bana aratmadı.varikosel korkulduğu gibi bişey değil.çok basit bir işlem.lokal yapıldı eşimin ameliyatı aynı gün çıktık hastaneden.zaten dikişleri içtendi 1 hafta pansuman yaptırdık kurtuldu.bence eşini ikna et olsun ameliyat.korkmasın ve sadece kadınların üstüne yıkmasınlar.herşeyi çeken biz,sefasını süren onlar.allah yardımcın olsun canım..
canım inşallah başarılı bi aşılama olmuştur ve mucizen bu ay sana gelir.sizin probleminiz neydi canım niye hemen tüp bebek denediniz.bizde morfoloji sorun diğer değerlerimiz gayet iyi.ama sanırım bunların içinden en lanet olanı morfoloji.diğerlerinde bitkilerin bile bi faydası oluyo ama ben bugüne kadar burada morfoloji için hiçbişey duymadım malesef.slm canım ben de aynı sorunları yaşıyorum.İlki tüp bebekti tutmadı şimdi de aşılama denedim hayırlısı daha dün yaptırdım..Varikosel ameliyatı olanlardan sperm sayılarını arttırdığını duydum ama benim eşim sıcak bakmıyor çünkü olumsuz şeyler okududum netten yada faydasını göremeyenler de var.Hayırlısı diyorum sadece..Ama daha yolun başındasın hemen pes etme derim.İlk aşılamada tutturanlarınkini mücize sayıyorum ben.Hem stres de etkiliyor tutmamasını...Daha rahat hissettiğin bir dönemde yaptırmanı tavsiye edebilirim sadece..Şansın bol olsun canım..
canım biz keçiboynuzu kürünü 2,5 ay uyguladık 3 ay olması gerekiyodu ama tamamlayamadık biz.zaten oda sayıyı artırıyomuş bizim sayı 48milyondu ama yinede denedik.ilginç olan eşim daha sonra ikinci bi test yaptı kürden sonra sayı 39 milyona düşmüştü canım morfolojide %2 yekafamçokkarıştıyani bu kürler insana ümit veriyo ama mucizede değiller işte olmassa olmuyo yani.şimdi eşim megaman ve üzümçekirdeği ekstresi hapı kullanıyo 2 aydır.tabi bunları doktor vermedi ben buradan duydum yan etkileride yokmuş eşimde kullanıyo.ama benim düşüncem bizim bu varikoseli halletmemiz lazım gittikçe değerler düşecek gibi geliyo bana ki ikinci test bunu gösteriyo.bakalım eşimin o müthiş doktoru bu test sonucu için ne yorum yapıcak çok merak ediyorumleylmelek arkadaşım az önce forumda incir kürü ve keçiboynuzu kürünü okudum sana da tavsiye edebilirim.Çünkü keçiboynuzu hareketi güçlendiriyormuş..
çok saol arkadaşım.doğru sölüyosun olmıyacaksa olmuyo işte.rabbim kimseye taşıyamayacağı yükten fazlasını yüklemesin.leylmelek geçmiş olsun canım bizde sorun olmamasına rağmen olmuyo olacak olduktan sonra her türlü oluyor bunlar bizim sınavımız ianıyorumki rabbim bizlerede verecek zamanı geldiğinde...
semracım sen evleneli 5 yıl mı oldu bak hiç aklımda kalmamış şok oldum yani sen bizim genç annemizsin ama evleneli 5 yıl oldugunu bilmiyordum
selam kızlar..ben geldim.ada çok iyi ama ben pek değill:-((doktor kilo alışımı fazla buldu,dikkat edicekmişim..yaa off ben napıcam canım herşey istiyo..ama frenlemem lazım doğum zor olurmuş,bebeğin gelişimi normal dedi çok kilolu değilmiş ama ben....
oofff yaaaaaa napıcam ben:-(((
ay ben ne süprizler yaparım hiç sorma:)) inşallah olursa bana da süpriz olacak çünkü...
canım kendine iyi bak sıcak birşeyler tüketmeye bak ve dinlen...
sen tüp istemiyor muydun aşılama nerden çıktı? niye öyle yapıyorlar mı?
ya şu ateş ölçme yöntemini uygulayan var mı aranuzda ben geçtiğimiz ay yaptım gününüde buldum ama olmadı eşim rahatsız ya kaçırdım yani siz hiç denediniz mi? merak ettim....
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız bakalım???Bende yeni geldim eve.Kursum başladı bugün.Kendimi yeniden öğrenci hissetmek bir tuhaf geldi nedense.Ne güzeldi üniversite yılları,hiçbir şey umurumuzda değildi.Vur patlasın,çal oynasın.Büyüdük ve sorunlarımız,sorumluluklarımız arttı.Sağlıklı olalımda gerisi boş.Kızlar bu pazar toplantı nedeniyle Kıbrısa gidiyoruz.Tam da sevgililer gününde.Tam 5 gün sürecek.Şimdiden sıkıntı bastı.Neyse dedik ya sağlık olsun.
Bu arada Denizcim çok geçmiş olsun.İzmirde havalar gerçekten bir tuhaf.Ben de hasta olmak ve olmamak arasında gidip geliyorum.Dinlen güzelce.Bol gargara yap.Boğazın dinlenir.Birşeye ihtiyacın olursa ara mutlaka...
Burptan haber yok.İnşallah güzel haberlerle gelir.
Semracım bebeğinin sağlıklı ve iyi olmasına çok sevindim.Hominide gırtlak durumlarını da halledersen süper olacak:)
Gamze demek 10 gün kaldı öğrenmene.EEE geriye kaldı 8 ay 10 gün demektir bu.Hayırlı haberler alalım inşallah....
teyzoşları kızımın selamı var sizlere..
denizim hasta mısın hala sen canım ya kendine dikkat et ne olur sen bize lazımsın şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?