NBNH kaynamayacak,sadece kaynamış suyun içinde demlenecek.Bebingim,dur bakalım,sizin gelmeniz kesinleşirse,bir yol buluruz belki,seni görmeyi ben de çok istiyorumkaydirigubbakcemile3
tuanayım birde rüya tabiri istesem senden çok mu olurum
canım hamile birisi var burda birkaç aile aynı evde uyuyacak olduğumuzu görüyorum sonra hamile olan arkadaşımı sırtüstü yatarken görüyorum ve sırtı açık bu kadar insanın içinde neden böyle giyinmiş acaba diye düşünürken eşi bize siz gelin burda yatın deyip yatağını bize veriyor bende gidiyorum isteksizce başkasının çarşafını değiştirmeden nasıl yatıcam diye düşünüyorum ama mecburende uzanıyorum neye delalet acaba yorumlarsan sevinirim canım
insallah bende cok istiyorum kendi bebgimi ama artik esime fazla söz geciremiyorum ona kalsa simdi almak isitiyor
Melek sen gel bu ay şu soğan kürünü yap,pekçok mucizeler sebep oldu,sen de niye olmasın...
Melek sen gel bu ay şu soğan kürünü yap,pekçok mucizeler sebep oldu,sen de niye olmasın...
rüyalar arttı kızlar
topikte.hayırla sonuclansın hepsi.bebişler gelsin.
ay sinir oldum ya gizemi sevimiyorum elensin istiyorum ama metinde saf biraz nasıl yencek o kızı
ev hapsi değil sermestcimde
gündüz akşama çıkalım dedi tamam dedim akşam oldu nereye gidelim konusu geçiyor ama bir görseniz isteksiz sesimi çıkarmadım yemek eydik çay içtik tavla oynadık saat 9.15 oldu maç hadi yürüyelim 200 mt aşağıda donurmacı var dolaşmak oymuş tepem attı..
oturdu maç izliyor gelip gidip sırnaşıyor sinir oldum
Melek nedense bu soğan kürü sende işe yarayacak gibi geliyor,gel sen radikal kararlar almadan önce bu ay bu kürü yap.Adetinin 8.günü başla.Öğlen ve akşam içeceksin.Taze hazırlayacasın her sefer.Orta büyüklükte sarı bir soğanı 4 e böl.1,5 bardak kaynayan suyun içine at.Saat tut,tam 5 dk kaynat.Sonra altını kapat.Ilıyınca,dikkat et soğumayacak,sıcakta olmayacak,iç.Bence tadı çok güzel.Ben hiç iğrenmedim ki,soğanı sevmeyen bir insanım.Öğle yemeğinden 10 dk önce akşam yemeğinden 10 dk önce toplam 15 gün yapacaksın.Hadi hayırlısı olsun tatlım...:teytey:canim inan uzun zamandir icimdeki bir his su sogan kürünü yap diyor ama nedense hic denemedim ihmallik herhalde sen anlatsana bana su sogan kürü nasil oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?