Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rüyalar havada uçuşuyor valla
bebing ve nbnh hayır olsun rüyanız..
bebingim inşallah hepimiz gerçekten yaşarız ve doğumlarımızıda görürüz

rüyalar arttı kızlar
topikte.hayırla sonuclansın hepsi.bebişler gelsin.

ay sinir oldum ya gizemi sevimiyorum elensin istiyorum ama metinde saf biraz nasıl yencek o kızı

ev hapsi değil sermestcimde
gündüz akşama çıkalım dedi tamam dedim akşam oldu nereye gidelim konusu geçiyor ama bir görseniz isteksiz sesimi çıkarmadım yemek eydik çay içtik tavla oynadık saat 9.15 oldu maç hadi yürüyelim 200 mt aşağıda donurmacı var dolaşmak oymuş tepem attı..
oturdu maç izliyor gelip gidip sırnaşıyor sinir oldum

canım okuyunca ilk aklıma gelen o arkadasın hamileymiş ya hani
size kendi yataklarını vermesi hani size nasip olacakmışı çagrıstırdı bana
insallahhhh hayra yoralım hayra cıksın

insallah bende cok istiyorum kendi bebgimi ama artik esime fazla söz geciremiyorum ona kalsa simdi almak isitiyor

eşin de biraz anlayıs göstercek sabırlı olacak melekcim
bazen gönle uyup aklı saymamak da tehlikeli
evlatlık işi çok çetrefiilli bi iş
girdi mi dönüşü olmayan bir yol büyük bir hak
ondan oralara daha cok var canım
kafanı bulandırma sen bunlarla

Melek sen gel bu ay şu soğan kürünü yap,pekçok mucizeler sebep oldu,sen de niye olmasın...

ben de dayanabılsem yapıcam da
midem kaldırmaz kesinlikle

Yaw kızlar sizde beni yorumcu yaptınız haa,kendime ve araştırmalarıma göre yorumluyorum...Bence senin hayata bakış tarzında bir sorun var,kafan karışık NBNHcim,bir çok samimisin bir kopuksun yani bu rüyan günlük yaşamda ki ilişkilere bakış açını göstermiş.Rahat olman gerekiyor ve pimpiriklenmekten uzak durman gerekiyor.Paylaşmayı seviyorsun ama sınırların var,burada ki msj bu bence,jendini kasma ve çevrendeki diğer hamileliklere takılma,üzülme.Hamile kalman tamamen rahat olmana ve kaygı düzeyini düşürmene bağlı...

melekcim kararınız hayırlı olsun
ama bence oralara daha çok var inşallah hakkınızda hayırlısı olur

rüyalar arttı kızlar
topikte.hayırla sonuclansın hepsi.bebişler gelsin.

ay sinir oldum ya gizemi sevimiyorum elensin istiyorum ama metinde saf biraz nasıl yencek o kızı

insallah bebişim önden rüyalar arkadan sahici gercekler gelsin
gizem de cins metin de :)

evde oturmayı dedim denizcim
ben de dayanamam gezicem dısarı cıkıcam hava alıcam illa
ruhum darlanıyor bir gün evde oturunca
erkeklerin klasik taktigidir önce dısarı cıkmaya ikna et
sonra klask ee nereye gitcez simdi sorusuyla cebelles
sonra hedefsiz yola cıkılır ve onların en işine gelen kestirme yere marş marş
benim bu yaşıma dek tanıdıgm gördgüm butun erkekler böyleydi
eşim bu gruba cok girmese de onun da takıntıları baska
daha cıkarken kacta dönecegının hesabını yapıyor
aklı cıkıyor gece sokaklarda kalcaz diyekaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese ben çıktım yarın inşallah sevim güzel bir haber verirsin
buna çok ihtiyacımız var

canim inan uzun zamandir icimdeki bir his su sogan kürünü yap diyor ama nedense hic denemedim ihmallik herhalde sen anlatsana bana su sogan kürü nasil oluyor canim
Melek nedense bu soğan kürü sende işe yarayacak gibi geliyor,gel sen radikal kararlar almadan önce bu ay bu kürü yap.Adetinin 8.günü başla.Öğlen ve akşam içeceksin.Taze hazırlayacasın her sefer.Orta büyüklükte sarı bir soğanı 4 e böl.1,5 bardak kaynayan suyun içine at.Saat tut,tam 5 dk kaynat.Sonra altını kapat.Ilıyınca,dikkat et soğumayacak,sıcakta olmayacak,iç.Bence tadı çok güzel.Ben hiç iğrenmedim ki,soğanı sevmeyen bir insanım.Öğle yemeğinden 10 dk önce akşam yemeğinden 10 dk önce toplam 15 gün yapacaksın.Hadi hayırlısı olsun tatlım...:teytey:

sermestcigim esim bu evlatlik isini cok düsündü ve niye evim cocuksuz kalsin diyor sonucta oda bir sicak yuvaya hasret ben ise evlata diyor hak veriyorum biryandan ama benim icin cok erken diyorum simdilik 3tüpe kadar ikna ettim sonra bakariz dedim ama esim uzun sürmesini istemiyor yas ilerliyor diyor bende cocugun mürvetini torunlarimi görmek istiyorum diyor artik allahim hakkimizdaki hayirlisini versin canim benim icin zor ama elimden biseyde gelmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…