eşimde uyudu.sinir oluyorum ya
o yatnca benim mümkün degiluykum gelmiyor niyeyse.
Yaw kızlar sizde beni yorumcu yaptınız haa,kendime ve araştırmalarıma göre yorumluyorum...Bence senin hayata bakış tarzında bir sorun var,kafan karışık NBNHcim,bir çok samimisin bir kopuksun yani bu rüyan günlük yaşamda ki ilişkilere bakış açını göstermiş.Rahat olman gerekiyor ve pimpiriklenmekten uzak durman gerekiyor.Paylaşmayı seviyorsun ama sınırların var,burada ki msj bu bence,jendini kasma ve çevrendeki diğer hamileliklere takılma,üzülme.Hamile kalman tamamen rahat olmana ve kaygı düzeyini düşürmene bağlı...
dünya kupasını gecin benim normal macları bile izlemesine tahammülüm olmuyor
bi ben kalıcam su soğan kürünü denemeyen sanırım
melekcim kararınız hayırlı olsun
ama bence oralara daha çok var inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Melek nedense bu soğan kürü sende işe yarayacak gibi geliyor,gel sen radikal kararlar almadan önce bu ay bu kürü yap.Adetinin 8.günü başla.Öğlen ve akşam içeceksin.Taze hazırlayacasın her sefer.Orta büyüklükte sarı bir soğanı 4 e böl.1,5 bardak kaynayan suyun içine at.Saat tut,tam 5 dk kaynat.Sonra altını kapat.Ilıyınca,dikkat et soğumayacak,sıcakta olmayacak,iç.Bence tadı çok güzel.Ben hiç iğrenmedim ki,soğanı sevmeyen bir insanım.Öğle yemeğinden 10 dk önce akşam yemeğinden 10 dk önce toplam 15 gün yapacaksın.Hadi hayırlısı olsun tatlım...:teytey:
iyi geceler herkese ben çıktım yarın inşallah sevim güzel bir haber verirsin
buna çok ihtiyacımız var
ilahi sermest cok guldum eşin için dediğine sokakta kalcaz diye ödü kopuyormuş
sermestcigim esim bu evlatlik isini cok düsündü ve niye evim cocuksuz kalsin diyor sonucta oda bir sicak yuvaya hasret ben ise evlata diyor hak veriyorum biryandan ama benim icin cok erken diyorum simdilik 3tüpe kadar ikna ettim sonra bakariz dedim ama esim uzun sürmesini istemiyor yas ilerliyor diyor bende cocugun mürvetini torunlarimi görmek istiyorum diyor artik allahim hakkimizdaki hayirlisini versin canim benim icin zor ama elimden biseyde gelmiyor malesef
ufff keske daha zeki biriyle denk gelseydi su gizem
bende böyle yorum yapınca sıkılıyorsunuzdur kızlar dimi kusuruma bakmayın
eşimde yattı ya kimle konusayım
sermstcim aynı benim kocamı tarif ettin kararsızlık gitmek istemeyeşinden malesef her zamanda böyle
ev oturmalarından hoşlanmaz ,
iş arkadaşlarıyla akşam oturmasında bulunmak istemez
bize biri gelsin istemez yorgunum der
bahanesi aylaradır evde yoktu evimi özledimdi
şimdi dışarı da gitmeyecek eskisi kadar göreceğiz bakalım
ama sıkıldım artık ya millet kendini atmış parka sokağa sahile kös kös evde otur
neyse ben çıkayım yoksa aklıma geldikçe birazdan kavga çıkacak
iyi geceler
bende akşamları cıkmak isterim eşim cok zor
evlenmeden babam izin vermezdi akşam cıkmaya
evleince acısını cıkarırız demiştik şimdi nerdeee
sermest yine dayanamadım geldim canım .... inşallah sizde oradan bir an önce kurtulusunuz canım ya...
Kızlar,burası bağımlılık yaptı gerçekten ama ben Nursimi çok merak etmeye başladım,telide yok,neden girmiyor acaba???
sağol tuanaycım yorumun ilginç oldu canım ama bir bakıma doğru bu bahsettiğim hamile olan eşimin müdürünün eşi ve bazen çok dengesiz geliyor bana dediğin gibi bir çok samimi bir acaip soğuk ben ona nasıl davranacağımı bilemiyorum ve uzak durmaya çalışıyorum yoksa ben arkadaşlarıma karşı çok samimiyimdir
sermestcim sende sağol bende senin gibi yorumlamıştım ama çarşaflar hoşuma gitmemişti
insallah sermestcigim insallah bende biliyorum zor oldugunu canim allahim artik hayirlisini versin ne diyeyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?