Semestim,hastam,hapın kaçlık,500,850,1000 lik hangisi ???tuanayım doktorum bi soru da bendn gelsin madem:)
simdi doktor bana glukhopage verdi ya ilk hfta her gün bir tane
daha snrra sabah aksam günde iki tane iç demişti
ancak öyle bir hap ki kendileri feci ishal yapıyor
dısarda olunca da rezil rüsva oluyorsun milletin icinde tuvalete yetıscem diye:)
ben de duruma göre bazen günde bir bazen günde iki içiyorum
bunun bana geri dönüşümü ne olur hocam bu konuya da bi el atıver:)
melekscim aklından çıkar rahatla birazcık ne olur... bu sana da eşine de iyi gelecek canım... evlatlık işi o kadar kolay değil iyi düşünülüp karar verilmeli canım....
hanaaaaaaa bir gittim kızlar kocişlere kızmış:)))
kizlar ben kacar malum yarin is ve hemen hemen bütün günüm toplantida gececek uyuklarim artik toplantilar nedense bana cok sikici geliyor(((((((((( hepinize iyi geceler öpüldünüz canlarim benim iyiki varsiniz yaaaa iyiki
Bu gece ay tutulması var arkadaşlar,bu da bazı duyguların patlama şeklinde yaşanamasına ve öfke patlamallarına,duygusal yoğunlaşmalara sebep olabilirmiş.Otokontrolü biraz daha fazla tutmak gerekiyormuş bu gece....
bebing bende varım canım soğan kürünü denemeyen :))))
Aferin melekcim,bak bu ay hamile kalırsan,züper olacak......bu ay tuanayi kirmayip sogan kürü yapacagim ondan sonrada birakacagim takipleri felan canim
Hadi bakalımaklinialirimsmileooooooo tamam tuanayım o zaman kontrol bende bu gece:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?