Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu gece ay tutulması var arkadaşlar,bu da bazı duyguların patlama şeklinde yaşanamasına ve öfke patlamallarına,duygusal yoğunlaşmalara sebep olabilirmiş.Otokontrolü biraz daha fazla tutmak gerekiyormuş bu gece....

tuanayım doktorum bi soru da bendn gelsin madem:)

simdi doktor bana glukhopage verdi ya ilk hfta her gün bir tane
daha snrra sabah aksam günde iki tane iç demişti
ancak öyle bir hap ki kendileri feci ishal yapıyor
dısarda olunca da rezil rüsva oluyorsun milletin icinde tuvalete yetıscem diye:)
ben de duruma göre bazen günde bir bazen günde iki içiyorum
bunun bana geri dönüşümü ne olur hocam bu konuya da bi el atıver:)

Semestim,hastam,hapın kaçlık,500,850,1000 lik hangisi ???

hanaaaaaaa bir gittim kızlar kocişlere kızmış:)))

hadi sen de dök etegindeki tasları özlemcim:)

kizlar ben kacar malum yarin is ve hemen hemen bütün günüm toplantida gececek uyuklarim artik toplantilar nedense bana cok sikici geliyor(((((((((( hepinize iyi geceler öpüldünüz canlarim benim iyiki varsiniz yaaaa iyiki

iyi geceler canım tatlı rüyalar

aa benim burcum da ayla baglantılı
amma velakin bugün o bahsettiğin hallerden epey uzagım
acep yarına da olur mu tesiri
işte çıngar cıkarmayayım amanın

bebing bende varım canım soğan kürünü denemeyen :))))

hosgeldin aramıza dermisim:)

kim bu gizem ya gıcık olmuş herkes bu kıza ayy ben yokken biri mi girdi diyeceğim o da yok, metin kimin kocişi ya kafam karıştı 2 dakikada ha....

500 lükten kullan sen de sabah kahvaltı yaparken tam yemeğin ortasında bir de akşam yemeğinde tam yemeğin ortasında kullanırsan o yan etkileri pek hissetmezsin....

Glukopage tolere edilmesi çok zor bir ilaç.Mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi ve diyare yapıyor maalesef.Ama pkolular içinde mükemmel bir ilaç...

tamam melekcim bak ne güzel işte bu kez sadece kendin dene dr u araya sokma belki hayrılı olacak canım...

yok ya sermest benimkide kös kös oturuyor ama ben ona kızamam burada dışarı çıkmak mümkün değil bende dışarıyı çok seviyorum ama kendimi sinopa saklıyorum:)))
sende mi yapmadın soğan kürü:))

Ayşen kaçar....Yok Allahın izniyle gider artık,yarın sabah toplantım da var,06.30 da kalkmam lazım.Hepinizi öpüyorum...ıyi geceler,tatlı rüyalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…