kim bu gizem ya gıcık olmuş herkes bu kıza ayy ben yokken biri mi girdi diyeceğim o da yok, metin kimin kocişi ya kafam karıştı 2 dakikada ha....
500 lükten kullan sen de sabah kahvaltı yaparken tam yemeğin ortasında bir de akşam yemeğinde tam yemeğin ortasında kullanırsan o yan etkileri pek hissetmezsin....
Glukopage tolere edilmesi çok zor bir ilaç.Mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi ve diyare yapıyor maalesef.Ama pkolular içinde mükemmel bir ilaç...
yok ya sermest benimkide kös kös oturuyor ama ben ona kızamam burada dışarı çıkmak mümkün değil bende dışarıyı çok seviyorum ama kendimi sinopa saklıyorum:)))
sende mi yapmadın soğan kürü:))
Ayşen kaçar....Yok Allahın izniyle gider artık,yarın sabah toplantım da var,06.30 da kalkmam lazım.Hepinizi öpüyorum...İyi geceler,tatlı rüyalar...
hey allahım ya madem yarışmacılar ne demeye bu kadar sahiplendiniz insanı şaşırtmayın ya... ben izlemiyorum onu şimdi passaparola var ona bakıyorum ben:))) sayın hocam:)))
Sermestcim,iki tane alsan,sabahı zor edersin,tek seferlde 2 doz fazla gelir.Reflor diye şase tozlar var.Bu ilacı alırken 3 gün günde bir tane kullan.Tamamen doğal.Maya içeriyor.Suya atıp eritiyor içiyorsun.İlaçların ishal yan etkisini ortadan kaldırıyor...
evet ya sermest o tiplerde var aman allah korusun başıma gelmedi gelmesinde allah kimseye yaşatmasın....
ya o yarışmanın mantığı ne aç susuz insanlıktan çıkmış vaziyette o tür yarışmalar beni aşar hele şu asumanın sunduğu varya iğrenç bir yarışma o beni hapten aşıyoru( ığğğğğ midem bulandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?