Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kim bu gizem ya gıcık olmuş herkes bu kıza ayy ben yokken biri mi girdi diyeceğim o da yok, metin kimin kocişi ya kafam karıştı 2 dakikada ha....

survivorda yarısmacı kız onlar
biz bebingle kritik yapıyoruz biyandan izlerken ya

500 lükten kullan sen de sabah kahvaltı yaparken tam yemeğin ortasında bir de akşam yemeğinde tam yemeğin ortasında kullanırsan o yan etkileri pek hissetmezsin....

canım koca kutu daha yenı basladım
o sorun değil de zaten yemek arasında bol suyla alıyorum
ama ishal olayı hiç şaşmadı iki haftadır
içtiğimin bir saat sonrası ani bir sancı sonucu tuvalete tasınıyorum
basta yan etkıler bır hafta olur gecer bunye alısır demıstı
ama nasıl bünye varsa bende mübarek bütün ilaçların tüm yan etklerini yasıyorum
progesteron hapında da keş olmuş gibi geziyordum dünya dönüyor modunda
gece yatarken iki tane alsam olmaz mı yada işten geldiğimde aksam saatlerinde aralıklı

hey allahım ya madem yarışmacılar ne demeye bu kadar sahiplendiniz insanı şaşırtmayın ya... ben izlemiyorum onu şimdi passaparola var ona bakıyorum ben:))) sayın hocam:)))

Sermestcim,iki tane alsan,sabahı zor edersin,tek seferlde 2 doz fazla gelir.Reflor diye şase tozlar var.Bu ilacı alırken 3 gün günde bir tane kullan.Tamamen doğal.Maya içeriyor.Suya atıp eritiyor içiyorsun.ılaçların ishal yan etkisini ortadan kaldırıyor...

Glukopage tolere edilmesi çok zor bir ilaç.Mide bulantısı,halsizlik,baş dönmesi ve diyare yapıyor maalesef.Ama pkolular içinde mükemmel bir ilaç...

öyleymiş evet insallah sifa niyetine yarar
şimdi düzenli kullanamıyorum artık evime gidince oturturum napıyım
baş dönmesi geçti de ishal tam gaz devam :)

bizim de farklı değil ortam özlemcim
ilçedeyiz biz de merkeze git gel bi dünya yol
adam haliyle istemiyor geçe kalmak
ortalık zaten aksam ne idüğü belirsiz tiplerle dolu
adamın yanında karısına sulanan manyaklar bile var
ben de yapmadım soganı yapabılcegmı de sanmıyorm pek

Ayşen kaçar....Yok Allahın izniyle gider artık,yarın sabah toplantım da var,06.30 da kalkmam lazım.Hepinizi öpüyorum...İyi geceler,tatlı rüyalar...

sana da iyi gecelr canım
benim de yarın sekzde işte olmam lazım
hala niye yatmıyorum acaba ben de

bende her gün 1 folbiol ve 1 tane bebe aspirini kullanıyorum neden bilmiyorum ama dr dedi tuanayım kesin biliyordur ama ... sanırım aspirin kanı sulandırıyorda diğerinin görevi ne bilmyorum... salı da antibiyotiğe başalayacağım.....

hey allahım ya madem yarışmacılar ne demeye bu kadar sahiplendiniz insanı şaşırtmayın ya... ben izlemiyorum onu şimdi passaparola var ona bakıyorum ben:))) sayın hocam:)))

can sıkntısı be hocam naparsın
iyi oluyor böyle yorumlayınca daha tatli geliyor:)

saolasın canım ya makbule gecer valla
bakayım ona eczaneden madem

evet ya sermest o tiplerde var aman allah korusun başıma gelmedi gelmesinde allah kimseye yaşatmasın....

ya o yarışmanın mantığı ne aç susuz insanlıktan çıkmış vaziyette o tür yarışmalar beni aşar hele şu asumanın sunduğu varya iğrenç bir yarışma o beni hapten aşıyoru( ığğğğğ midem bulandı...

özlem ben de kullanıyorm folik asit
gnc'den aldırmıstı bana doktorum üç ay giden büyük şişede
ilki bitti de ikinciye basladık bile
bu bitmeden gelse bari bebiş

evet ya sermest o tiplerde var aman allah korusun başıma gelmedi gelmesinde allah kimseye yaşatmasın....

amin canım insallah denk gelmezsiniz siz

mantıgı yok özlemcim
para için insanlar ne kadar alcalabiliyor onu görüyoruz işte

kızlar uykunuz yok mu sizin...

tuaanyım eşne geçimş olsun demişmiydim sanırım demedim canım
boyun fıtıgı degildir umarım agrılı bi rahatsızlık benimde hiç gecmeyen fibrozit agrım var feci rahatsız eidyor

bende uyumayı denicem iyi geceler kızlar

yarın görüsürüz

ben de cıkayım artık gec oldu
sabah erken kalkması gerekenlerden bırı de benım
üstelik yarınki sınava hazırlanması gereken soruları da hazırlamadım iyi mi
dilerim komisyondaki diger arkadaslar da baskaları yapar diye güvenmemiştir benim gibi:)

evet folik asit canım sanırım bebişin tutunmasına mı yardımcı olacak ön hazırlık mı yapıyor acaba?

evet ya mantığı hiç yok hiç izlemedim ben ben bilgi yarışmalarını daha çok seviyorum...
ha birde bazen ebru cündübeyoğlunun bir yarışması var ya eşyalar çok büyük ona bakıyorum xx small sanırım :)))

özlemcim sanırım hamile kalırsak
ilk zamanlardaki gelişimi icin önemli bebegin
kemik beden beyin yapısının temeli için yani
biz depoluyoruz şimdiden vücudumuza
onlar geldginde hazır olsun diye
tutunması ıcın oldgunu sanmıyorum ama belki de o yararı da vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…