Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o yarısma devam ediyor mu özlemcim hic denk gelmedim epeydır
neyse ben kacayım laf lafı acıyor
opuyorum herbikesleri
iyi geceler tekrardann

özlem yazıp durma kız cevap hakkı doguyor hahha
kız yolda yazamam okul tam karsımda cunku

bu defa kesın gittim:)

hımmm bak bu daha mantıklı geldi bana sermest.... aman bende yağ deposu falan bol ondan yararlansın bebiş tosuncuk gibi olsun:))))

o yarışma bugün vardı starda... ahanda cevap hakkı doğdu yine:)))
hadi fıstığım iyi geceler tatlı rüyalar sana....

slm fıstıklarım cuma akşamı modem bi arızalandı internet kesildi uğraştım uğraştım olmadı 2 dk geliyor internet yine kesiliyor eşimde görümcemin nişanına memlekete gitmişti öylece kaldı maşallah coşmuşsunuz valla bugün ancak okurum sanırım....

sevim geçmiş olsun tatlım evlilik yıldönümünüz bir faciayla bitmiş önemli olan size birşey olmaması bugün neolur bize güzel bir haber getir lüüüüüüüüüüüüüüüüttfeeeeeeeeeen
tuanaycım kocişine geçmiş olsun tatlım bence fıtık değildir rahat ol ben 2006 da kafa ve boyun tranvası geçirmiştim bir yık boynumu oynatamamıştım heryıl boynum tutulur ona rağmen fıtık çıkmadı sizinkide değildir inşallah canım
bebingcim ne güzel bir rüya gördün ama tuanayım normal doğum yapsın ters çıksın rüyan sezeryan yapmasın
mavicim inşallah dediğin gibi olur canım düşüğün ardından bebişim gelir sende benden dolayı moralini bozma sakın ben içten içe hissediyordum bu bebeği kaybedeceğimizi hatta telefonda tuanayada bahsettim balkondan bahçeye doğru bakarken kociş yanıma geldi bir anda bu bebeği kaybbedeceğiz dedim oda böyle şeyler söyleme dedi sarıldı ama genelde ben nedersem çıkıyor ve malesef hiç yanılmadım şimdiye kadar
sermestcim sen aramıza sonradan katıldın ama başından beri varmış gibi benimsedik seni hiç bana sonradan katılmışsın gibi gelmiyor
bekar hayatı ben hiç yaşamadm ama senin gibi beslenmeme dikkat etmezdim onu biliyorum ama bebş için vücudunu ayarlaman lazım tatlım kendine biraz daha yemek kıyağı yapman lazım
özlemcim nedir senin bu susuzluktan çektiğin yaaa çok kesiliyor sularınız hemde yazın hiiç çekilmez susuzluk
nbnh ders çalışmak bu hafalarda hiç çekilmez bende ingilizce çalışmaya devam edeceğim kendime ingilizce kitaplar aldım onları okuyacağım
nursim nerelerde zaten dün girmediği iyi olmuş onuda demorolize etmemiş oldum
denizcim kocişin uzun süre denizlerde oluyor okadar haklıki evi özlemekte olan sana oluyor tabiki bizim akrabalarda kaptan çok karılarınıda bazı yolculuklarda yanlarında götürürlerdi sizinki askeri olduğu için mümkün değil tabi ama ne kadar güzel olurdu hem gezmiş hemde kocişinin yanında olurdun
bu maççlarla başınız dertte ha kızlar benim kocişim zaplarken rastlasa bile ııyyy der çevirir hayatında izlememiş oynamamış hiç sevmez benim kocişide çekiştireyim madem herkez incilerini dökmüş alışveriş merkezinde canavara döner trafikte canavara döner o yüzden arabayı hep ben kullanırım daha yola çıkmadan nereye parkedeceğinin stresini yaşar sonra navigasyonu açar o iki seçenek söyler bana omu bumu der ben eskaza bir yön söyliyeyim orası trafikli olsun sen soktun bizi buraya der dırdır yapar bende bir bağırırm sustururum alışveriş merkezindede dırdırdırdır kocakarı gibi konuşur onun dışında akşam eve işten gelsin ve ertesi gün işe gitmiyecek olsun hadi marmarise gidiyoruz diyeyim atlar hemen bayılır mesai saatleri dışında trafik sorunu yaşamayacağımız şehir dışı olsa bile bayılır hergün sinemaya gitsek hayır demez hergün dışarda yesek hayır demez hepsinin huyu farklı farklı işte

sıra geldi ben nasılıma
saatlerimi pazar gününe aldım ayşenle konuşuyorum buayda olmadı canım kırmızılar teşrif ettideyim
tek fark şu an yiğenlerimle yazlıkta olacakken pıhtımı (5 haftalık bebişim artık benim için pıhtı) nasıl ağrısız atabilirim kanamam ne zaman başlayacak endişeleri içinde iznimin 1 haftasını geçiriyor olacağım cümle düşük oldu neyseki makale değil bu akademik bir dil değil sizinle konuşmanın güzel yanlarından biride bu

kızlar bir yıldır sevincimde ve üzüntümde heerzaman yanımda oldunuz hepinizi çok seviyorum hepinizden allah razı olsun vedaymış gibi oldu ama kesinlikle değil sadece yeni bir viraj döndüm ya onunla ilgili konuşma :)))

Burp,her ne kadar acın büyük olsa da pıhtını atacak ve yeni bebek çalışmaları için istek ve arzu içinde olmaya başlayacaksın.Yine hayıta başlayacak,yine prssedini kullanacak ve hamile kalacaksın,ve sağlıkla doğuracaksın,son virajı da döndün,şimdi artık yol hep DÜZZZZ''''

tuanayım tam hayıtımı içtim oturdum foruma uğrayan varmı diye bir baktım sende aynı şeyden bahsetmişsin
tuanaycım ben bu hayıta şeker katsam ne olur aktarım tuanayım

oooo herkez burda bende topiği yanlız yakalıyım demiştim kızlar malsef 1gün daha bekliyceksiniz neden diye soracak olursanız benim inatçı bugün çok işim var dedi beni götürmedi hastaneye ilk işim hemen direksiyon dersine gitmek olacak burası köy gibi demiştim size en yakın hastane 11 12km beyfendi diyorki bırak 1gün 1gün dür umut garibanın ekmeği yarın giderriz diyor bende kaldım ama kırmızılar yok biraz mide de haşlanmış yumurta tadı var hiç sevmem ama kızlar hiçkızmayın yarın size hamileyim yazcammmmm inş offf evde misafir dolu viyanadan gelen ler olmuş annemin akrabaları ben aniiden gidersem kızmayın

sevim aşk olsun biz seni msnde bekliyoruz sen bi açma zahmetinde bulunup bize haber vermiyosun hepimiz seni merak ediyoruz.neyse bi ara açarsan görüşürz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…