Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Burpcum,bence şeker atma,emilimini azaltırsın,boğazı yakma meselesine gelince,benimde çok feci yakıyor,hem de bitirdikten sonra bile 1 saat devam ediyor.Japonların ünlü atasözü,acı ilaç çabuk şifa verirmiş...

burpum ben hala inanmak istemiyorum ne biliyim sanki bir mucize olsa ne olur kendini toparlamana çok sevindim canım sen güçlü kadınsın 2kez bunu yakaladın hem biz çoçukken allahın hakkı 3dir derdik 3.de tamtuttracan inş sana bedduam ikiz olur oh herbiri bir yerden bagırır ınga diye

Sevim,demek beklemeye karar verdiniz,ne diyelim,hayırlsı olsun,inşallah,güzel haberler verirsin bize...

tuanayım canım ben degil ben sab ırsızlıktan orta yerimden ççatlıycam ama benimki korkuyomu ne yalvardı ne olur sakın gitme diye ama ben artık inanıyorum kesin güzel haber vercem yoksa şimdiye benim kırmızılar gelirdi biraz sabursızdır normalde 2 3gün önce damlardı

yok artık tuanay okadar şans nerede bizdee :))) heralde yukarıda bir yanlışlık oldu heme hatayı düzelttiler :)))))) acı ilaç çabuk şifa verir inşallah ben şu an ağrısız bir düşük yaşama umuduyla içiyorum tatlım
sevimcim sen nezaman test yapacaksın anacım nezaman düzelteceksin morallerimizi bedduan kafana tutar inşallah :)

akşam uyumuşum bugün okulda içim içimi yedi sevim hamile mi ki diye????
heyecanı kaçmasın diye sondan başlamadım okumaya sona bi geldim ki daha test yapmamış

seviiiim geçen gün benim de burnumda hep yanmış yumurta kokuyodu:))))))
eeehhheeeeeeeeeeee bence güzel haber inşallaaaaahhhhhh yarın mı veriyosun testi????
bu arada geçmiş olsun pikniğiniz olaylı geçmiş

buurrp iyi olmana sevindim preseed bol nasıl olsa senin bebek hayıt preseed ortak yapım olacak

nursim merak etmiştik seni hoşgeldin tekrar

bende garip hissediyorum kendimi karnımda çırpınan bebeğim tuvalete gidiverecek ama hala hafif hafif mide bulantısı ile varlığını hisseddirsede gideceğini biliyorum tutunabilseydi kimbilir nasıl bir birey olacaktı regl olursun ve dersinki bir sonraki denemeyi bir hafta sonra yapacağım yada öncesinden bir idrar testi yapayım dersin şu an idrar testi yapsam çift çizgiiyi görüyoruum ama ne fayda enteresan yani

mavicim olmasından çok artık benimle kalmasının daha önemli olduğunu anladım (((

kızlar ben aynı sizin eşleriniz gibiyim evimi ve evde olmayı çok seviyorum eşim de aynı sizin gibi bayılır dışarda olmaya hadi çıkalım hadi yürüyelim ben uyuşuğum biraz:)))
Allah dağına göre kar veriyo demekki:)))))))))))))))))

olacak ve kalacak inşallaaaahhhhhhhh
yine titizleneceksin
ama sağlıkla kavuşacaksın bu defa inşallaaaahhhhhh

bu işaretti doğal yolla da olabilişr ama zamanını bekle diyo sana bu adetini ooolll
devam kaldığın yerden daha umutlu bi şekilde

Cnm,şimdi artık daha tecrübelisin,bebeğini daha büyük bir olgunluk,sevgi ve inançla karşılayacak,sağlıkla devam ettireceksin,hiçbir hakkını kullanmadın,hem zaten en az 2 tane doğuracaksın,yani 2 hakkın var,ama boş geçmek yok,doğurpta geçeceksin.Ben senden çok eminim burpum,güzel haber çok yakın,düşük yapınca bebeğin bacağı içinde kaldı derlermiş,yani hemen 2.ye hamile kalırmışsın,sakın korunmayın,doktor perhiz falan verirse s..ktr et...

6 kişiyiz hiç gidesim yok ama dün gece uyuyamadım doğru düzgün
kızmayın da myom varmış ya bende 1.5 cm doktor bişi olmaz dedi ısrarla ama ben ona taktım
belki de ay yaptı bana bunu tuanayın dediği gibi
erken uyandım gece yarısı uyandım zor uyudum sonra
sabah kalk okula git((
bugün iyiyim çok şükür
bebeğimin nasibi varsa hiçbişey engel olamaz eğer yoksa ben düşünüp üzülüp kendimi yıpratarak bunu değiştiremem aksine kendimi yorarım
di mi?????
nasıl düzelmişim ama:))))))))))))
öptüm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…