Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün gece bend ebri sürü rüya gördüö harıl harıl ütü yapıyorum bir baktım semra gelmiş kucağında ada ile biz gidiyrouz tatile sana uğrayalım demiş.adayı görüyorum ama çok ilgilenemiyorum
çok işim var ebnim ama sana kahve yapayım diyorum abimde bendeymiş
abime diyorum hadi kahve yap içelim semra adayı bırakıyor yatağa ben yaparım diyor ..sonra kahvemizi içiyoruz..
sonra abim cebinden çıkartıp para veriyor bunları anneme ver diyor..ondan sonrası yok
yani ne kadar klarışık bir rüya hertelden çalmış..

nursim iyi olmana sevindim canım
habersiz kalınca sanki birşey olacak diye korkuyorum artık

burpcum canım bugünlerde geçecek
ama dediğin gibi hamile kalmaktan çok bebeğinin seninle olması önemli bundansonra..
ama o da olacak
olmaz dediğimiz herşey oldu allahın izniyle o da olur..

mavicim korkularının olması normal ama bu psikolojini bozacak düzeyde olmasın lütfen
sorunsuz devam edecek emin ol allahım kucağına aldığın günü de gösterecek

anam denizim tuanayım ne örüyonuz be mavide büyük düzelme var artık eskisi gibi olumsuz düşünmüyo bide şu hamileliği bi bulaştırırsa gidip elini öpcem vallaha
kızlar gelin kara dut yiyelim annem bahceden toplamış oh mis gibi kan yapar tunay bak bakalım ne ye yararlı neye zararlı kız

sevimcim bayılıyorum doğal beslenmene
inşallah bebişine yarasın afiyet olsun canım
dikkat et kendine güzel haberler bekliyoruz bak ona göre

selam güzelleerim.sabahtan toptancı bastırdı yakamı anca kurtardım öğlen olmuş
sayfa acılmış cok mutlu oldum
korkarak girdim sayfaya sevim gitmemeiş kan testine.
bi yakınımız vefat etti ankara da
gidiyim mi gitmiyim mi bilemedim.
eşimde istersen git dedi hiç götüriyim filan demedii ona da acayip bozuldum zaten.annem biyandan dırdır etti cok darlandım bugun yaaaaaaaa

tuanayım canım benim inşallah dediğin gibi olur hakkımı kullanmamışımdır kesinlikle züttüredecem eğer kürrtaja gerek kalmazsa korunmayı düşünmüyorum hheheeeeee puahaaa kendimi korunurken düşünemiyorum şaka gibi kocişine doktornededi tatlım umarım iyidir geçmiş olsun dileklerimi ilet olurmu canım
sevimcim biliyorum ama şu an kanında hcg artmıştır inşallah şimdi çıkar belki kız sen bizi çatlatcakmısın oturmuş dut yiyor allah seni
denizcim rüyanda adacığı görmüşsün semrayla konuştum ada çok iyiymiş bak haber aldın adadan maşallah çok usluymuş herzamanki gbibi annesini hiç üzmüyormuş bu topiğin en uslu bebeği o zaten maşallah adamıza

hadi bende kaçtım ütüm var evide süpüreceğim ,toz almam gerek,yarın okula börek yapıp götüreceğim işim çooooooooook aslında evide mi silsem diyorum ama eşim kızdı daha 2 gün bile olmadı yorma kendini dedi:)

ya baiyleysli kahve içebilirim dimi hadi kalkayım yapayım kendimede sizde bana eşlik edin kızlar

oh oh aşağıda herkezi görüyorum birtek sermest le nbnh yok tuanayda geldi gitti

kolay gelsin özlemcim anlaşılan sular geldi:))
bebingim başınız sağ olsun
sen gidince dükkana bakmak için git demiştir
ne alınganız yahu herşeyden nem kapıyoruz
yağmur başladı ya sinir oldum markete gitmem lazım beyfendi tatlı istedi
akşama yemeğe götürecekmiş beni
akşam konuşmadım preseed de yapmadık ikna etmeye çalıştı istemedim ama gerçekten canım istemedi eee istemeden de olmaz..

mavicim olmasından çok artık benimle kalmasının daha önemli olduğunu anladım (((

sizleri takip ediyorum uzun zamandır. hamile olduğunu duyunca çok sevinmiştim. üzüldüm kaybettiğine. Allah sana ve eşine sağlık versin.
bir topicte bir arkadaş hamile kalamamak mı daha acı yoksa kalıpta kaybetmek mi diye sormuştu. 4 aylık ahmileyken gebeliğim sonlandırıldı. şimdi 1,5 senedir uğraşıyorum birşey yok.ikisinide yaşayan biri olarak ikisininde birbirinden acı olduğunu düşünüyorum. artık bebek işinin şans işi olduğunu düşünüyorum. biz elimizden geleni yapalım da yine, o gelmek istediği zaman gelecek.
hiç kan pıhtılaşması deeğrlerine baktırdın mı, mutasyonlarına. biliyorsun tekrarlayan düşüklerin en büyük nedenlerinden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…