Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet özlemcim yorma kendini ben temizlik psikopatlığından kurtulmaya çalışıyorum sil süpür sil süpür hep aynı

yaaa denizim niye yaa düşüyor zati içiyorum bile akannehir
yok öyle lüksün deniz allahım yaa tam zopalıksın yaa manyakmısın kızım açacam ağzımı yumacam gözümü patlatacak kafanı vallaha büütün kış koca zzati yolculukta ne güzel annende yokmuş evde neymiş hasbamın canı gezmek istemiş vermemiş kocaya biz burada yiğen bekleyelim e nasıl olacak bu yiğen leylekmi getirecek

burpcum öncelikle haberini okudum yüreğime bişey çöreklendi gerisini okuyamadım inş rabbim tekrar sağlıklı bi bebiş nasip edecek en kısa zamanda....

sevimcim sende kötü haber verdin sandım inş yarın güzel bi haber verirsin canım daha okumam gereken 50 sayfa var kim ne yaptı bilemiyorum şimdilik bu kadar benden...

canım dediğin gibi şans işi bu işler bende artık ona inanıyorum
gerçekten allah kucağa almasını nasip etmeli geri kalan her ikiside çok ama çok zor
tatlım benim iki düşüğümde kimyasal olduğu için doktorlar araştırmaya gerek görmüyorlar boşuna kendini strese sokma diyorlar çünkü gebeliklerin %50 si kimyasal gebelik olabiliyormuş bununla ilgili bir araştırma yapılmasına gerek yokmuş ama bende en azında pıhtılaşma ve progesteron testlerine baktıracağım
senin rumuzun bana çok tanıdık geliyor bizim eski topiklerde yada bir başka topikte mutlaka karşılaşmışızdır canım

denizim hiç ilgisi yok dükkanı beklemekle filan gidilcek dönülcek günü birlik kalcaz demedim ki
gecen annesi ankaraya gidicekti otobüsle olmaz ben götürürüm demişti asıl ondan cok kızdım
şimdi otobüsle gitsem hem cok zaman kaybı hemde cok yorulucam ne biliyim istemedim otobüsle gitmek.onddan beklerdim hadi aşkım ben seni götüreyim demesini.
cok canım sıkıldı.

benim preseed hala gelmedi kızlar
bu ay gecicek artık

nursimcim lütfen yüreğine bebişinin sevgisinden başka birşey çöreklenmesin ben kendi bebişimi kaybedeceğimi hissettiğim kadar maviyle senin bebişinizi kucağınıza alacağınızı hissediyorum ttatlım

bebingim sen araba kullanmıyormuydun eğer kullanmıyorsanda bundan sonra inadına kullan alırsın arabayı atlar gidersin tatlım ihtiyacın olan heryere en güzeli

aman denizim dua etsene yağmura sizin oraların sıcağı ne betermiş geçen hafta yandık piştik

bugün sesini duymak iyi geldi tatlım bir an önce döndüğünde bir kahve keyfi daha yapalım ama adada olsun :)

iistanbul esiyor tatlım ve hava bir açıyor bir kapatıyor işime geliyor benimde hava güzel olsa çok içim yanardı izinliyim ve pıhtımı atmam gerektiği için kıçımın üzerinde oturuyorum

bugün sesini duymak iyi geldi tatlım bir an önce döndüğünde bir kahve keyfi daha yapalım ama adada olsun :)

canım hep aklımdaydın zaten ama dün burda o haberi alınca dahada armak istedim seni.inanıyorum ben herşeyin güzel olucağına.eylül'de herşeye yeniden başlarsın hem bak belkide o zaman herşey kendiliğinden olucak.sevinmelisin sen normal yolla gebe kaldın.senin adına çok mutluyum.ist.a gelince hemen kahve keyfi yapmalıyız bencede.özledim seni.tabiki ada da olucak burp teyzesiyle beni hiç yalnız bırakırmı??:)

iistanbul esiyor tatlım ve hava bir açıyor bir kapatıyor işime geliyor benimde hava güzel olsa çok içim yanardı izinliyim ve pıhtımı atmam gerektiği için kıçımın üzerinde oturuyorum

burasıda aynen öyle.iğrenç bir hava.ancak haftaya denize gidebiliriz.kociş erkenden gitti bile

eylülde hamile kalmak inanılmaz işime gelir okul açısından çok iyi olur şimdi bir martta doğuracaktım gerçi dekan sen hiç düşünme hallederiz demişti ama kısmet değilmiş
dün iiyiki aramamışsın tatlım dün ağlıyordum sürekli boşuna üzülürdün tatlım bugün daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…