canım dediğin gibi şans işi bu işler bende artık ona inanıyorum
gerçekten allah kucağa almasını nasip etmeli geri kalan her ikiside çok ama çok zor
tatlım benim iki düşüğümde kimyasal olduğu için doktorlar araştırmaya gerek görmüyorlar boşuna kendini strese sokma diyorlar çünkü gebeliklerin %50 si kimyasal gebelik olabiliyormuş bununla ilgili bir araştırma yapılmasına gerek yokmuş ama bende en azında pıhtılaşma ve progesteron testlerine baktıracağım
senin rumuzun bana çok tanıdık geliyor bizim eski topiklerde yada bir başka topikte mutlaka karşılaşmışızdır canım
öyle diyorlarda canım sen yinede yaptır. banada gerek yok dediler ama bende çıktı.
burada bir arkadaşımın 3 kimyasal gebeliği var onda da çıktı. şimdi yine hamile iğne vuruluyor 20. haftası bitti.umarım yokturda en azından öyle birşey varsa önlemini alırsın.
ben arada bir geliyordum ondan tanıdık gelmiştir.
Aferin melekcim,bak bu ay hamile kalırsan,züper olacak......
özlem ben de kullanıyorm folik asit
gnc'den aldırmıstı bana doktorum üç ay giden büyük şişede
ilki bitti de ikinciye basladık bile
bu bitmeden gelse bari bebiş
oooo herkez burda bende topiği yanlız yakalıyım demiştim kızlar malsef 1gün daha bekliyceksiniz neden diye soracak olursanız benim inatçı bugün çok işim var dedi beni götürmedi hastaneye ilk işim hemen direksiyon dersine gitmek olacak burası köy gibi demiştim size en yakın hastane 11 12km beyfendi diyorki bırak 1gün 1gün dür umut garibanın ekmeği yarın giderriz diyor bende kaldım ama kırmızılar yok biraz mide de haşlanmış yumurta tadı var hiç sevmem ama kızlar hiçkızmayın yarın size hamileyim yazcammmmm inş offf evde misafir dolu viyanadan gelen ler olmuş annemin akrabaları ben aniiden gidersem kızmayın
selam güzelleerim.sabahtan toptancı bastırdı yakamı anca kurtardım öğlen olmuş
sayfa acılmış cok mutlu oldum
korkarak girdim sayfaya sevim gitmemeiş kan testine.
bi yakınımız vefat etti ankara da
gidiyim mi gitmiyim mi bilemedim.
eşimde istersen git dedi hiç götüriyim filan demedii ona da acayip bozuldum zaten.annem biyandan dırdır etti cok darlandım bugun yaaaaaaaa
melek'ciik senden naber?
kusura bakamayın geçmişi okuyamadığım için sadece hal hatır sorabiliyyorum.kızlar okumakla bitmiyor günde 100 100 ilerlemeye başladık.sanırım2000 li sayfalarda 2 hamiş daha gelicek:)
yaa kızlar benim kırmızılar gelmedi daha ya eğer ben tüm bunları yaşamamış olsaydım hala kendimi hamilesanardım mesela ablamda idrar testi çift çizgi çıkınca betahcg yaptırdı sonra doktora bir iki hafta sonra gitti yani bendede daha önce hiç bir sorun olmasaydı bu kadar pimpiriklenip değerimin katlanmasını takip etmeseydim hamileyim diye gerim gerim gezerdim şu an düşüğe dair hiç bir belirti yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?