Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melek'ciik senden naber?

kusura bakamayın geçmişi okuyamadığım için sadece hal hatır sorabiliyyorum.kızlar okumakla bitmiyor günde 100 100 ilerlemeye başladık.sanırım2000 li sayfalarda 2 hamiş daha gelicek:)

öyle diyorlarda canım sen yinede yaptır. banada gerek yok dediler ama bende çıktı.
burada bir arkadaşımın 3 kimyasal gebeliği var onda da çıktı. şimdi yine hamile iğne vuruluyor 20. haftası bitti.umarım yokturda en azından öyle birşey varsa önlemini alırsın.
ben arada bir geliyordum ondan tanıdık gelmiştir.

burcum heralde olucak ben çok inanıyorum teyzoşunun mercimeği çokyakında gelicek.bende onu yicem:))

semra inanmıyorum yaa geçen sene bu zamanlarda oralardaydım sıcaktan bayılıyorduk şimdi serin olduğuna inanamıyorum bu sene yağmur yılıymış
senin şansına yapmış demekki nekadar geç girsen denize okadar iyi tatlım lohusasın sen hala

ben çıkıyorum kızlar ada uyuyor fakat ata kudurmakla meşgul onunla ilgilenmem lazım.hepiniseviyorum çok öptüm.

burpum araba kullanıyorum ama uzun yola cıkıcam diye sorun olur simdi annemde dırdırlanır iyice.aman ne bileyim .

semracım iyiyim canım sende iyisin di mi.babanız merak etme cok dayanamaz hemen gelir sizi çok özler bence

ayyy bunların evde iki bebek var simdi.hele ata nın enerjisi tavan durumdadır hiç bitmez.çok yorulurlar vallahi...

ozaman ben kontrole gittiğimde tüm o testleri istiyeyim doktordan canım eminim zaten kimyasal gebeliğinde bir önlemi olur ama tıp okadar yetersizki henüz gelişmiş gibi gözüksede malesef değil

adada atada çok tatlı bişi benim kociş bile hasta oldu atanın makarna saçlarına adanında öyle olurmu acaba büyüyünce :))
semracım inşallah adacıkta ilerde kardeşine senin kadar düşkün olur

yaa kızlar benim kırmızılar gelmedi daha ya eğer ben tüm bunları yaşamamış olsaydım hala kendimi hamilesanardım mesela ablamda idrar testi çift çizgi çıkınca betahcg yaptırdı sonra doktora bir iki hafta sonra gitti yani bendede daha önce hiç bir sorun olmasaydı bu kadar pimpiriklenip değerimin katlanmasını takip etmeseydim hamileyim diye gerim gerim gezerdim şu an düşüğe dair hiç bir belirti yok çünkü

ah burpum belki de böyle rahat olmak daha iyidir.
ablamda regli bi gün geciikince evde idrar testi yaptı pozitif üç hafta bekledi oyle gitti doktora canım.çok ilginç di mi.aslında aile üyeleri birbirine benzer derler ama hiç öyle olmmuyor canım

Kızlar eşimle sabah gittik doktora,doktor zaten aile dostumuzdu,muayene etti,boyun fıtığı gibi duruyor dedi,mr istedi,o da yarın akşam çekilecek...Durum bundan ibarettir...

Aferin melekcim,bak bu ay hamile kalırsan,züper olacak......

insallah tatlim o güzel haberleri hepmiz veririz canim benim

özlem ben de kullanıyorm folik asit
gnc'den aldırmıstı bana doktorum üç ay giden büyük şişede
ilki bitti de ikinciye basladık bile
bu bitmeden gelse bari bebiş

canim banda verdi dr folik asiti ama daha kullanmaya baslamadim nedense ilac kullanmayi sevmiyorum yaa

ay sevimcigim sen bizi heycandan catlatacaksin vallaha tatlim hayirlisi olsun yinede insallah yarin güzel haberlerinle gelirsin bizlere canim ne kadar cok misafir geliyor size allah eksik etmesinden ama senin en önemli günlerin hayatim benim dikkat et kendine tatlim

basiniz sagolsun canim allah geride kalanlara sabir versin tatlim

iyim canim tsk ederim sen nasilsin? Ada Masal nasil? benim yerim öp onu mis kokulum benim

canım senin değerin düştü mü yoksa artması gerektiği kadar mı katlanmadı mı.

Bebingcim,başınız sağolsun tatlım,Allah başka acı göstermesin.Eşinin hödüklüğünede gelince,işte idare edeceksin,tutuyor arada bir hödüklükleri,sakın kendini kayınvalidenle kıyaslamaya kalkışma,sinir olursun....

tuanayım yazdım bunu bi kenara ilerde itinayla çıkarılıp önüne koyulur.kıyaslama yapmak degilde üzdü beni ya.böyle bi adam olacagını düşünmediğim için evlendim.kendi bilir artık.bide niye sesin kötü diye soruyor hayret bişiy ya.şimdi desem sen bana dedinmi beni götür diye der.sıyrılır işin içinden.

eşin için gecmiş olsun tekrar canım.eniştemdede var.boynunu cektirdigi bi aleti var.doktorun verdiiği adı aklıma gelmedi o işe yaramıstı.eminim sizin doktorunuzda sizin için en uygun tedaviyi yazacaktır.dikkat etsin bundan sonra kendisine.

geçmişi okudum şimdi sevim ve burp çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Böle haberler duydukça umutlarda tükeniyo ama allah hepimize sabır versin direnme gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…