nbnh naber canım?napıyosun?bu aralar sende çalışmalar ne halde?
dilaşd sen klomen kullanıyordun diy mi
kızlar yarın 2.aşılamam yapılacak. ilkinde başka doktora gitmiştim. folikül 21,5 mm olduğunda çatlama iğnesi yapılmıştı. bu doktor ise c.tesi gittim 17,2 civarındaydı 1 gün sonra vurdurdu yani tahminen 18,5 olmuştur. ilki 5.gün başlatmıştı klomene bu ise 3.gün başlattı.
hımmm bak bu daha mantıklı geldi bana sermest.... aman bende yağ deposu falan bol ondan yararlansın bebiş tosuncuk gibi olsun:))))
slm fıstıklarım cuma akşamı modem bi arızalandı internet kesildi uğraştım uğraştım olmadı 2 dk geliyor internet yine kesiliyor eşimde görümcemin nişanına memlekete gitmişti öylece kaldı maşallah coşmuşsunuz valla bugün ancak okurum sanırım....
sermestcim sen aramıza sonradan katıldın ama başından beri varmış gibi benimsedik seni hiç bana sonradan katılmışsın gibi gelmiyor
bekar hayatı ben hiç yaşamadm ama senin gibi beslenmeme dikkat etmezdim onu biliyorum ama bebş için vücudunu ayarlaman lazım tatlım kendine biraz daha yemek kıyağı yapman lazım
sıra geldi ben nasılıma
saatlerimi pazar gününe aldım ayşenle konuşuyorum buayda olmadı canım kırmızılar teşrif ettideyim
tek fark şu an yiğenlerimle yazlıkta olacakken pıhtımı (5 haftalık bebişim artık benim için pıhtı) nasıl ağrısız atabilirim kanamam ne zaman başlayacak endişeleri içinde iznimin 1 haftasını geçiriyor olacağım cümle düşük oldu neyseki makale değil bu akademik bir dil değil sizinle konuşmanın güzel yanlarından biride bu
oooo herkez burda bende topiği yanlız yakalıyım demiştim kızlar malsef 1gün daha bekliyceksiniz neden diye soracak olursanız benim inatçı bugün çok işim var dedi beni götürmedi hastaneye ilk işim hemen direksiyon dersine gitmek olacak burası köy gibi demiştim size en yakın hastane 11 12km beyfendi diyorki bırak 1gün 1gün dür umut garibanın ekmeği yarın giderriz diyor bende kaldım ama kırmızılar yok biraz mide de haşlanmış yumurta tadı var hiç sevmem ama kızlar hiçkızmayın yarın size hamileyim yazcammmmm inş offf evde misafir dolu viyanadan gelen ler olmuş annemin akrabaları ben aniiden gidersem kızmayın
kızlar gelin kara dut yiyelim annem bahceden toplamış oh mis gibi kan yapar tunay bak bakalım ne ye yararlı neye zararlı kız
selam güzelleerim.sabahtan toptancı bastırdı yakamı anca kurtardım öğlen olmuş
sayfa acılmış cok mutlu oldum
korkarak girdim sayfaya sevim gitmemeiş kan testine.
bi yakınımız vefat etti ankara da
gidiyim mi gitmiyim mi bilemedim.
eşimde istersen git dedi hiç götüriyim filan demedii ona da acayip bozuldum zaten.annem biyandan dırdır etti cok darlandım bugun yaaaaaaaa
kolay gelsin özlemcim anlaşılan sular geldi:))
bebingim başınız sağ olsun
sen gidince dükkana bakmak için git demiştir
ne alınganız yahu herşeyden nem kapıyoruz
yağmur başladı ya sinir oldum markete gitmem lazım beyfendi tatlı istedi
akşama yemeğe götürecekmiş beni
akşam konuşmadım preseed de yapmadık ikna etmeye çalıştı istemedim ama gerçekten canım istemedi eee istemeden de olmaz..
Kızlar eşimle sabah gittik doktora,doktor zaten aile dostumuzdu,muayene etti,boyun fıtığı gibi duruyor dedi,mr istedi,o da yarın akşam çekilecek...Durum bundan ibarettir...
kızlar bende akşam dediğim gibi bugün adet oldum hiç de üzülmedim bu sefer hayırlısı olsa mutlaka olurdu
eşim de tuanayın dediği otları alıcak akşama onlara da başlarım
akşama preseed siparişi de veririz
dr da gitmelimiyim karar veremedim siz ne dersiniz adet oldum nasıl olsa gitmesem diyorum
kızlar yarın 2.aşılamam yapılacak. ilkinde başka doktora gitmiştim. folikül 21,5 mm olduğunda çatlama iğnesi yapılmıştı. bu doktor ise c.tesi gittim 17,2 civarındaydı 1 gün sonra vurdurdu yani tahminen 18,5 olmuştur. ilki 5.gün başlatmıştı klomene bu ise 3.gün başlattı.
canım senin değerin düştü mü yoksa artması gerektiği kadar mı katlanmadı mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?