Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım biraz daha iyiyim ama daha tam geçmedi
inşallah iyi güvenilir birini bulursun canım ya zor valla..

burpcum artık ne diyeceğimi bilemiyorum çok sıkıntı yaşıyorsun her şey üst üste geldi geçecek düzelecek falan demek istiyorum ama o da gelmiyor içimden bende tuafım..
çarşamba bir umut ama hayırlısı..

sayfalar dolmuş kendimi bir an başka topikte sandım
misafir arkadaşlarda var misafir diyorum kimse alınmasın
bir gelen bir daha uğramıyor NBH miydi o arkadaşımızda gelmiş
aramız alıp almamak sorun değil burda herkes özgür kimseyi zorlamıyoruz sıkıntın olduğun zaman elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız..

öslem ben geldim ama şimdide sen yoksun cnm ben geceleri nöbet tutuyorum o yüzden girmiyorum güvenlikçiyim yaa:))))))))):smiley-cool:kaydirigubbakcemile3:bbo:

canım benim ben o saatlerde okulda oluyorum ancak bu saatlerde müsait oluyorum şekerim...opuyorumnanaktan

denizcim 14 subattamı evlendiniz ay ne guzel yaaaa
esin göreve gitmiş mi olacak o zamana kadar canım bosver önce kutlarsınız kafalarını cekin bebiş gelmeden.

canım kendne dikkat et malesef erkekler bizim çektiklerimizi çekmedikleri için çok rahat konuşuyorlar ama inan onlarda bizim kadar çok istiyorlar... stres yapmamaya çalış çünkü iyi olmaz tatlım rahat olmaya çalış...

semracım bi kere konusmustuk seninle evlenme maceranı ama 5 yıl oldugunu ya ben unuttum ya konu oraya gelmedi.ne guzel gezmeler tozmalar bitti bebiş geliyor simdi.

valla biz burda dertleşiyoruz ama erkekler genelde içine atıyor mesela benim eşim hiç kimseyle paylaşmıyor beni üzmemek için benimle bile.kimbilir neler yasıyor içinde öyle düşün ezmag.herkes kendine anlayıs bekliyor böyle zmanlarda en iyisi pek takmamak.

canım ya bir dr a gitsen keşke neden olabilir ki merak ettim.... canım ya keşke öyle birşey olsa valla yardıma gelirim bende kafamı dağıtırım ....

yemeye çalış canım balık en iyisi ..bende öyleydim valla yoğunluktan kafam karıştı.....

canım ya bir dr a gitsen keşke neden olabilir ki merak ettim.... canım ya keşke öyle birşey olsa valla yardıma gelirim bende kafamı dağıtırım ....

canım doktora gitsem psikolojil diycek ben biliyorum daha da sinir olucam..
yakında olsan gelirdin yardıma laflardık ne guzel

özlemcim bu arada senin tayinin sebebiylemi siz orda yasıyorsunuz

geçmiş olsun canım ... eşin neden istemiyor benim eşiminde öyle değerleri kötü falan değildi hatta ben doğal yoldan hamile bile kaldım öyle olduğu halde eşim ameliyat oldu şimdi 3 ayın dolmasını bekliyoruz bence hiç geciktirmeyin olun çünkü varikosel kromozom yapısını bozuyormuş ve döllenme olsa bile düşük oluyormuş aynı benim yaşadıklarım gibi... bence hiç bekleme... erkekler zor kabul ediyor ama ettirmeye çalış...

allah allah ya sen zaten tüp yaptırmışsın daha bunun insafı mı var ya.. olmamışki denemiş değil mi ... inşallah sorun çıkmadan herşey oluverir tatlım ya... bende martta yaptırayım diyorum bakalım artık....

canım doktora gitsem psikolojil diycek ben biliyorum daha da sinir olucam..
yakında olsan gelirdin yardıma laflardık ne guzel

özlemcim bu arada senin tayinin sebebiylemi siz orda yasıyorsunuz

ay evet malaesef... babam sinop annem samsunlu ,eşim elazığlı burayla uzaktan yakından alakamız yok.... kötü kader bizi buralara attı(

ne zamadır sana menü sormadım özlemcim bugun yemekte neler var....
eminim yine döktürmüşsüsndür sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…