denizim iyileştin mi birazcık...
cabuk iyileşopuyorumnanaktan
burpum herzamanki gibi formdasın saydırmışın garibanlara.su doktor bişey demiyormu hanım hanım kendinize gelin stres etkiliyor filan diye.hangi merkeze gidiyodun ki istanbul da meshurdur heralde.sen merkezi mi değiştirsen acaba
öslem ben geldim ama şimdide sen yoksun cnm ben geceleri nöbet tutuyorum o yüzden girmiyorum güvenlikçiyim yaa:))))))))):smiley-cool:kaydirigubbakcemile3:bbo:
benimde canım çok sıkılıyor kızlar bu gün içimde bir darlık var bu gün bişey olucak gibi hiç birşey yapmak istemiyorum çok üzgünüm:çok üzgünüm: bizimkiyle dün akşam biraz tartıştık beni strese sokuyor resmen doktorun dediklerinidre yapmıyoruz 3 gündür bu ayda olmazsa hiç şaşırmam of offfff bu ayda olmazsa senden bilirim kendine ii bak bakmıyorsun yatmıyorsun felan filan kolaydı sanki ben stresten ne yapacamı bilmiyorum herşey üstüme üstüme geliyor bıktım vallahii şu erkekler şu kadınları ne zaman anlıyacak acab:uhm:
masallah kızlar Allah muhabbetinizi artırsın
gezmelerde degildim kızlar hastayım feci.midem bulanıyor duramıyorum durdugum yerde. iki gündür uyuyamıyorum geceleri bulantı dan.deliricem ya.kanamam cok yogun simsiyah anlamadım gitti nedeni.
eleman bulmak delirtti beni sanırım biri ni buldum gibi ama tecrübesiz yarın gelcek görcez.valla ezmag burda olsan hemen gel basla derim yoldas olursun bana.örtmenim senide alırım da sen kafayı yesin bu ürünler sürekli tozlanıyor diye kıyamam saglıgın bozulur
yazılanları hepsini okudum sekerler ama cevap vermediğim olursa kusuruma bakmayın.
özlemcim valla balık hafızalıyım bu aralar eskiden süperdim hatırlama konusunda simdi alzehimer lılar gibi oldum.sinirimide bozuyor bazen.domatesi hiç duymamıstım ama mevsimi değil zaten.balık da bol tüketiyoruz.havuca baslıcam su bulantım gecince.
canım ya bir dr a gitsen keşke neden olabilir ki merak ettim.... canım ya keşke öyle birşey olsa valla yardıma gelirim bende kafamı dağıtırım ....
arkadaşlar malesef aşılamam tutmadı bu sabah hastalandımmafoldumbenbundan sonrası için bi tedavi düşünmüyorum zaten benle ilgili bi sorunda yok.olmazsa eşim varikosel ameliyatı olsun ama kabul edeceğini pek sanmıyorum.doktor şu an için ameliyatlık bişey yok demişti çünkü daha birinci aşamadaymış.bilmiyorum artık ben çok sıkıldım isterse doktoruyla görüşür ve bişeyler yaparlar ama ben artık gitmiycem bu morfoloji düzelmeden benim yaptığım hiçbişey işe yaramıycak.aranızda eşi varikosel ameliyatı olan varmı risklimi sizce bu ameliyatmafoldumben
ben hiç denemedim hiç bir fikrimde yok bu konuda
canım bende aşılama istemiyorum ama rapor olması için devletin şartı 2 aşılama ya ondan böyle bir karar çıkabilir
geçen ay yaptırdığım tüp bebek bilgilerinide koydum dosyaya hemşire belki faydası olur dedi yani doktorların insafına kalmış birşey eğer aşılama ile olamaz diye karar çıkarsa direk tüp bebek raporu çıkar..
canım biraz daha iyiyim bu arada herkese teşekkürler face de unutmamışsınız beni de..
canım doktora gitsem psikolojil diycek ben biliyorum daha da sinir olucam..
yakında olsan gelirdin yardıma laflardık ne guzel
özlemcim bu arada senin tayinin sebebiylemi siz orda yasıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?