Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

korkma canım olur öyle ağrılar sağdan sağdan gelmiş işte kocişin yanında olsa öper geçerdi ben öyle ağrım olduğunda öptürüyorum bir iki sn. de olsa geçiyor :)

ay hakketen parcaları birleştirince komik oldu bak
bu aralar hicbirimize nasip olmuyor et keyfi yapmak desene burpcum
vardır bunun da bir hikmeti:)

tuanayıımmm ya ben pko yuzunden kılo alıyorum demedm ki
benim kilolar yüzünden pko oluyor

inşallah öyledir burpcum
ama o kadar sabit aralıklarla vuran bir agrı ki
sanırsın dogum sancısı mübarek
belli aralıklarla vuruyor

Semestcim,önce bir duş al,sonra evde varsa bir biberiye çayı iç,muhtemelen,yorgunluktan ağrıyordur ya da üşütmekten...Gözlerinde kayma var mı,başın dönüyor mu,bunlar çok önemli....Ama yoksa ya strestendir ya da üşütmekten...Geçmiş olsun cnm...

tuanayım kocişine geçmiş olsun tatlım artık bol bol masaj yaparsın özel yağlarla mısırda öyle güzel yağlar vardıki binlerce çeşit harikalardı

nbnh kırmızıları görmüşsün üzüldüm ama ben şu an o kırmızıları nasıl hevesle bekliyorum bir bilsen hani derler ya herşeyin hayırlısı gelecek ay preseed annesi olursun inşallah

tuanaycım bulantım kaymam yok sukur bunlar olursa mı korkmam lazım
yorgunluktan mı bılmem de aksam sanırım üzüldüm ya belki onun etkisidir
kastım içime attım bunca şeyi biyerden cıkıyordur illa ki
duş konusunu denerim de öyle ot çöp pek bulunmaz bende be doktorcum:)

presededi bu ay deniycekler cok anlasılan
kızlar akıtnı takibi nasıl yapıyorsunuz
daha dogrusu neyden neyı cıkarmamız gerek onu nasıl anlıyoruz

kızlar ben bu ay çok içki ve sigara içmiştim o yüzden düşük yapmış olabilirmiyim yağğ vicdan yaptım

Kızlar,kocişimin adına hepinize teşekkür ederim,umarım en kısa zamanda şifasını bulur.Burpcum sorma zaten,10 gündür masaj yapmaktan fenalık geldi,bizim ki bayılıyor,kedi gibi okşansın,masaj yapılsın,fırsatınıda buldu ya,hiç kaçırmadı,ayıptır söylemesi,masaj konusunda çok iyiyimdir,benim parmaklarımda sihir vardır :) Eskiden parayla yapardım adama masajı,şimdi ayıp olur diye istemiyorum da:) Bedava masajjjj.....

kızlar ben bu ay çok içki ve sigara içmiştim o yüzden düşük yapmış olabilirmiyim yağğ vicdan yaptım
Kendine vicdan yapma şimdi,bak bu ay at sen şu pıhtıyı,önümüzdeki ay daha dikkatli olursun,sen hamile kalabiliyorsun burp yaaa,sadece biraz daha itina ve dikkat gerekecek hamileliğinin devam etmesi için...:lepi:

yok tuanayım preseded ıcın sormadım onu
normal zamanlarda akıntıdan ne cıkarmamz lazım
sımdı yumurtlama gunlerı asagı yukarı tahmını aralıklar bellı
akıntı o zaman olunca normal de
regle on gun kala falan olunca o ne oluyor gec mı yumrtlama
ya da aynı ay içinde bırden cok yumurtlama olablıyor mu ou merak ettim

oyy ütü beni mahvetti ya( evi süpürdüm toz aldım ama silmedim evi :))) neyse azcık bakayım daha yemek var....

akıntın sürekli olabilir,yumurtlama akıntısı zaten bellidir,yapışkan ve uzayan bir akıntı,genelde bir kere yumurtlanır...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…