Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oyy ütü beni mahvetti ya( evi süpürdüm toz aldım ama silmedim evi :))) neyse azcık bakayım daha yemek var....

oyy hamaratım kolay gelsin ütüyü ben de sevmiyorum valla

akıntın sürekli olabilir,yumurtlama akıntısı zaten bellidir,yapışkan ve uzayan bir akıntı,genelde bir kere yumurtlanır...kafamçokkarıştı

anladım canım saolasın benim akıntım da bir garip oluyor da ondan merak ettim

sermest canım bende de pko var ve malesef kilolarım var(
demek patates kızartması yapıyordun ya iyi ya kızarmışlar işte:)))

kızaran ikinci posta oldu özlemcim:)
sular gelince bizi unuttun bakıyorum da
kolay gelsin misler gibi olsun evin canım

sellaam kızlaar

tuanay geçmiş olsun eşine
benimki de öyle hiç bişi bulamadı sırtımı kaşı der yatar önüme tırnak uzatmıyorum korkumdan:))))

burp içkiden sigaradan olmaz canım düşecek bebeği anneyi bacaklarından tavana assan da düşermiş
benim amcamın karısı 3 ay bilmedi hamile olduğunu günde bi paket içiyodu öğrendi artık çok geç dedi devam etti içmeye ve bebek çok sağlıklı

ben de öğrenene kadar içtim paketimin bittiği gün hamile olduğumu öğrendim:)))ziyan olmadı :)))
ondan değildir çoğu kadın yaşarmış ya kimyasal gebeliği ama herkes bizim gibi ince elemediği için farkında bile olmaz benim bi arkadaşım var 2 çocuk annesi 10 günden önce idrar testi çıkmaz diyo o kadar beklemiş yani halbuki silik te olsa gecikmede hemen çıkıyo:)))))))

sermest bende de pko var ya ondan kilo aldım son zmanlardaPP
yoksa abur cubur hiiiç yemem:)))))
ekmek çok seviyorum bi de cips ıvır zıvır yoksa az yemek yerim ve çok seçerim

sermestim sizi unutur muyum hiç unutsam buraya arada sırada girer 1-2 yorum yapar çıkarım ama bak hergün ben buradayım:)))
sular geldi ama pek kalıcı görünmüyorlar...
hatta bugün tayini çıkan arkadaşlardan konuşma yapmaları istedik hepsi :
elveda kovalar, elveda şişeler, elveda sivrisinekler diyerek başladılar yani öyle böyle değil çok bıktırdı burası ya muşta bile daha rahattık valla....

hakikaten nedir bizim bu etlerden cektiğimiz....

burpum sigara içki bunlarla cocuk düşmez demekki sağlıklı degildi onun için düştü.böyle bak olaya.aslında idrar testi hiç yapmasaydın belki sadece bi gecikmeolarak bakıcaktın.öyle düşün içini ferah tut canım.

evet ya bu aralar kimse pek bahsetmiyor ne pişirdiginden.
bende mesela hiç yemek yok.öğlen de kraker ve meyve yedim kurt gibi açım heryere saldırabilirm...

sermestim gecmiş olsun canım biraz dinlen
strestendir.gecemzse doktora git tabi.
valla biz ne vesveseli hatunlarız herşeyimiz ortak sekerim.
çok garip oluyorum sizlerin bana benzediğini gördükçe.

ben bu ara bişi pişirmiyorum
bugün mercimek çorbası yaptım sadece geçen hafta da yapmıştım canım başka bişi istemiyo ama çok açım ben(((
eşim evde olunca o bişiler yapıyo sağolsun ama makarna menemen basit yemekler
öyle uzun uzun uğraşmaya gücüm yok
çıkıyorum ben öperim herkesiii

oo alın parmak tuanay on parmağında on marifet :)
özlemcim ütü felaket yaaa yap yap bitmez uf
sermestim akıntı iğrenç bişi ama şööle uzayınca tam kıvamında oluyor yumoşlar çalışmaları hızlandır demek oluyor
ben bu ayda soğan kürü düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…