o zman orda kalıcı değilsiniz canım yine ayrılabilirsiniz özlemcim..
ne zamadır sana menü sormadım özlemcim bugun yemekte neler var....
eminim yine döktürmüşsüsndür sen
masallah kızlar Allah muhabbetinizi artırsın
gezmelerde degildim kızlar hastayım feci.midem bulanıyor duramıyorum durdugum yerde. iki gündür uyuyamıyorum geceleri bulantı dan.deliricem ya.kanamam cok yogun simsiyah anlamadım gitti nedeni.
eleman bulmak delirtti beni sanırım biri ni buldum gibi ama tecrübesiz yarın gelcek görcez.valla ezmag burda olsan hemen gel basla derim yoldas olursun bana.örtmenim senide alırım da sen kafayı yesin bu ürünler sürekli tozlanıyor diye kıyamam saglıgın bozulur
canım kendne dikkat et malesef erkekler bizim çektiklerimizi çekmedikleri için çok rahat konuşuyorlar ama inan onlarda bizim kadar çok istiyorlar... stres yapmamaya çalış çünkü iyi olmaz tatlım rahat olmaya çalış...
bebingcim evet 14 şubatta resmi nikahımız kıyıldı o zaman çalışıyordum tayin meselesinden dolayı erken kıydık nikahı ama haziranda düğünümüz oldu..ama biz 14 şubatta kutluyoruz
nöbetci canım ya bu doktor meseleleri yüzünden çok izin aldı o yüzden izin almak istemiyor pazartesi kutlarız artık..
özlemcim biraz daha iyiyim ama kafam kalkmıyor yastıktan hep uyuyasım var..bu arada menü süper ben 2 gündür yapmıyorum valla tatildeyim hep hasta mı olsam ne:))
gamze cim şimdi sen bunları tartıştığınız için düşünüyorsun bunlaraı hepimiz yaşadık öyle düşünme
stresli bir mesleği var ama sanada yansıtmaması lazım heleki böyle bir durumda sende haklısın bu hassas dönemde sana her zamankinden fazla ilgili olmasını istiyorsun..
birde sakın allahım bildiği için vermiyor falan deme..her şeyde bir hayır var
güzelce konuş içindekileri anlat ondan neler beklediğini söyle..eminim o da buna anlayışla bakacaktır..
aşılaman oldu ve senin için önemli bir ay çünkü bu sıkıntıları çeken biziz ve bir an önce sonuca ulşmak istiyoruz..
heşeyin hayırlısı..
saol canım.eşimin istememesinin nedenlerinden biri doktorunun gerek yok demesi.ben başka bir doktora gitmesi için uğraşıyorum şimdi.diğer bir nedende klasik erkeklik sendromu işte etrafımızda kimsenin haberide yok bu durumumuzdan ortaya çıkacak diyede istemiyo sanırım.bilmiyorum vardır kendine göre bir nedeni ama ben bugün baya baktım netten olmamız lazım.ameliyat sonrası çok olumlu şeyler okudum moral oldu bana.şimdi yavaş yavaş işlicem eşimeyerimsenibenbakalım nekadar dayanacak.istanbulda olup bana doktor hastane önerecek birileri varmı acaba olursa çok sevinirim.geçmiş olsun canım ... eşin neden istemiyor benim eşiminde öyle değerleri kötü falan değildi hatta ben doğal yoldan hamile bile kaldım öyle olduğu halde eşim ameliyat oldu şimdi 3 ayın dolmasını bekliyoruz bence hiç geciktirmeyin olun çünkü varikosel kromozom yapısını bozuyormuş ve döllenme olsa bile düşük oluyormuş aynı benim yaşadıklarım gibi... bence hiç bekleme... erkekler zor kabul ediyor ama ettirmeye çalış...
cevabın için saol canım.bende senin gibi düşünüyorum değerler kötüye giderse diye çok korkuyorum.bu akşam başladım ikna çalışmalarınayerimsenibensizde sorun neydi canım morfolojide düşük tehlikesi oluyomuşta ondan sordum bizde sorun morfolojiya merak ettimleylmelek varikosel ameliyatını sormuşsun
kesinlikle tavsiye ediyorum benim eşim de oldu 8 ay önce ve ben 3. ayda hamile kaldım ama düşük oldu
((( ve ondan sonra korunduk hep bu ay bıraktık
eminim ameliyatın faydası olmuştur
eğer olmazsa iyi olan sayınız da kötüye gider
bence şart ameliyat sayı da iyiymiş ne güzel ameliyat olmadan bile gelebilir ama uğraştırır ikna et eşini olsun kurtulun bence
cevabın için saol canım.bende senin gibi düşünüyorum değerler kötüye giderse diye çok korkuyorum.bu akşam başladım ikna çalışmalarınayerimsenibensizde sorun neydi canım morfolojide düşük tehlikesi oluyomuşta ondan sordum bizde sorun morfolojiya merak ettim
hayatım %6 bence çok iyi bi değer şu an %4 ün üzeri normal sayılıyo eskiden %14 tü şimdi onu düşürmüşler eşimin son yaptırdığı testte aralığı öle göstermişlerdi internettede okumuştum bunu.yani diğer değerlerinizi bilmiyorum ama morfoloji bence iyi zaten bence en önemlisi morfoloji canım diğerlerinde yapılacak bişey oluyo ama bunun çaresi yok gibi yada ben görmedim şu ana kadar.inşallah dediğin gibi olur ve yavruna bu ay kavuşursun canım.allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:ameliyattan önce %6 ydı şimdi ne alemde bilemiyorum ameliyattan sonra hemen 3.ayda hamile kalınca düzelmiştir diyerek yaptırmadık test(
daha düşük morfolojiyle bebek sahibi olanlar var
doktor bana varikoselle ilgili olduğunu sanmam öyle olanların genelde klp atışı hiç alınmıyo dedi
ama bilinmez tabi sebebi böyle olması lazımmış demekki
yenisi gelecek bu ay sağlıkla inşallah
saol canım ilgin içina.s.ama güzel haberlerde olacak inşallah ben bu varikosel ameliyatını araştırdıkça çok ümitlendim inan aşılamanın tutmadığını unuttum bile neredeysezemuszemusşu kocişi bi ikna etsem.şimidlik sadece konuyu açtım o biraz kendi başına bi düşünsün zaten aşılama olmadığı için onunda morali bozuldu fazla konuşmadım oyüzden.tabi ben bütün gün nette araştırma yaparken koptum aşılama olayından şimdi hedefim varikoselkızlar canlarım benim hızlıca okudum söyleyecek çok şeyim var ama vaktim yok malesef
yarınki programım pazartesi ile aynı hastane kan ultrason iş kurs dişçi ev bugünde çok koşturdum iş yerinden öyle kötü haberler aldımki yani tuz biber oldu inanamıyorum artık bu şansızlıklara hiç bir işim yolunda gitmiyor eşimle çok üzülüyoruz biz sürekli çabaladıkça herşey sarpa sarıyor
yarın bakalım yamuklar kaç mm olmuş bukadar üzüntüye büzüşmüşlerdir iyice
ay söylemezsem çatlayacağım birkaç yorumum var
semra kk mayıs annelerine bakmıştım ablam için orada indirime giren bebek ürünlerini paylaşıyorlar inanılmaz faydalı bir topik mutlaka göz at derim
ezmag canım kocişinle tartışmana çok üzüldüm ama hayat hep bir yerlerden oyunbozanlık yapıyor hiç birzaman herşey mükemmel olmuyor ben üzülerek şahit oluyorum bu günlerde
özlem neden canın sıkkın kuzu?
bebing siyah kanamaları ben okadar çok yaşıyorumki sadece bir gün kırmıızı geliyor benden bazen o bile olmuyor
leymelek çok üzüldüm canım malesef bizim topiğimize güzel haber vermek nasip olmuyor semramız iyiki varsın maşallah sana
denizcim evlilik yıldönümün şimdiden kutlu olsun inşallah gelecek yıldönümünü kucağında bebişle kutlarsın
yarın bakalım ne olacak kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?