Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne bileyim haberde vermedi bugün umarım çalışıyordur.... kaçırmasın bu günleri ya kısmet belki bu günedir belli mi olur...

aaa evet bak hiç aklıma gelmemişti o hisseder doğru söylüyorsun sen ya ... neyse tarih yaklaştıkça daha çok hisseder....

ii akşamlar fıstıklar inanılmaz derecede belim ağrıyor çok fazla okumam gereken sayfa var ama okuyamıycam bi bakıyım dedim bide üstüne misafir vardı çok kötüyüm şuan...

bugün komşuma gittim onun da bir arkadaşı vardı kaç yıldır deniyor ve hamile kalamıyordu .. hatta dr lar tüp bebekle bile imkansız demişler kız hamişmiş hemde doğal yoldan... rabbime olmaz diye birşey mi var ol derse oluyor işte bu kadar....

Hisseder mi????Kızlar,ben kendimle ilgili,hele hele özellikle bu konuyla ilgili birsey hissedemem herhalde:uhm:

hanaaaaaaaa tuanay başarmış bebinggg :)))
nasıl yani hissetmez misin gerçektende? yok ya inanmıyorum...

ayy evet burpum ya ne güzeldir şimdi o mis gibi ... inşallah bizimde olacak canım sakın ümidini üzme... yarın dr a mı gidiyorsun hayrılısı olsun hakkında canım...
inşallah
doğum kontrol hapı kullanmakta istemiyorum bir ay bir ay önemli bizim için
tabi canım sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yap
ocağa kadar belli olmaz allah büyük canım ya
sağol canım benim
bilmiyorum belkide hayırlısı ve zamanıdır
eğer yarın gidersem ve orda olursa sana ermiş diyeceğim falda söylemiştin bir görüşime var erkekle diye yoksa bile çıkar çünkü abimle konuşmaya ihtiyacım var
evet tuanay bana tercüman olmuşsun açıkçası bende öyle düşünüyorum deniz... mutlaka bir görüşme olacak gibi geliyor ... sen sabrını koru canım...
inşallah canım ya napıyım ne olursa olur artık
diğer hafta pazara döneriz kısmetse canım, bende sizi çooooooooook özleyeceğim emin olun... ararım bende ya haberdar ederim:)
bizdeeeee seni çoook özleyeceğiz özleeeemm..
denizzzzzzz o zaman bu dua listesi sana ait şeker ... hem herkesin haftası farklı olacağı için rahat okunur bence:)))
tamam canım ayarlarım
Denisim,preseedli gecelere daldı galibaaaaakaydirigubbakcemile3
yok bu gece yapmayacağız
kasıklarım ağrıyor dün yaptık ya
yarın yapmayacağız spermler hızlanacak perşembe 12. gün büyük gün mübarek gece
töbe yarabbim:))
bebişinde sana tık tık yapacak göbüşünden inşallah

dua listemiz:
1- tuanay
2-deniz
3-bebing
4-?
5-?
6-?
7?
sanırım 5 yada 6. sıra benim olur :))))

şimdi anlamadım senle ben herkese aynı anda mı okuyacağız
o zaman şöyle yapalım

1.tuanaya okuyalım
2.sen bana ben sana okuyalım
3.bebing
4.burp
5.nbnh
6.melek
7.sermest,

ooo aşağıda 8 kişiyiz ama bi özlem yazıyor...

simdi denizcim çift çizgi cıkınca mı preseed kullandın sen.
bende daha çıkmadı bebingcim
9. gün yaptık birde 12 yapacağız sonra 13 14 16 diye gideceğiz

deniz mi o yoktur bebing onun ders çalışması gerek yoksa kalır sınıfta basarım sıfırı:)))

burdayım ders yok bugün

nursim dikkat et kendine canım ya yorma kendini....
ya hamişler sizde her pazartesi bildirim yapıyorsunuz kaç haftalıksanız bundan sonra sıkı takip var...
derse girmeyeni önce zopalr sonra sıfırı basarım ona göre....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…