inşallahayy evet burpum ya ne güzeldir şimdi o mis gibi ... inşallah bizimde olacak canım sakın ümidini üzme... yarın dr a mı gidiyorsun hayrılısı olsun hakkında canım...
tabi canım sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yapdoğum kontrol hapı kullanmakta istemiyorum bir ay bir ay önemli bizim için
sağol canım benimDenisim,yarın bir sürpriz olabilir sana gerçekten,ne olursa olsun sakin ol,öyle bir sürpriz olsa bile tepki verme hayatım,sen mükemmel bir insansın,bir babanında kaybetmek istemeyeceği mükemmel bir evlatsın bence..Lütfen sabrını ve sakinliğini koru...
inşallah canım ya napıyım ne olursa olur artıkevet tuanay bana tercüman olmuşsun açıkçası bende öyle düşünüyorum deniz... mutlaka bir görüşme olacak gibi geliyor ... sen sabrını koru canım...
bizdeeeee seni çoook özleyeceğiz özleeeemm..diğer hafta pazara döneriz kısmetse canım, bende sizi çooooooooook özleyeceğim emin olun... ararım bende ya haberdar ederim:)
tamam canım ayarlarımdenizzzzzzz o zaman bu dua listesi sana ait şeker ... hem herkesin haftası farklı olacağı için rahat okunur bence:)))
yok bu gece yapmayacağızDenisim,preseedli gecelere daldı galibaaaaakaydirigubbakcemile3
bebişinde sana tık tık yapacak göbüşünden inşallahbugun sabah cok ilginç bişey oldu.sabahın köründe bi camda tık tık ses bende ani seslere cok korkarak uyanırım bi baktım cama küüçük bi kuş cama carpıyor tık tık diye rüya sandım önce sonra eşim kalktı o da korktu kaçtı yavruymuş.çok acayipti
12 temmuzlmaz:
dua listemiz:
1- tuanay
2-deniz
3-bebing
4-?
5-?
6-?
7?
sanırım 5 yada 6. sıra benim olur :))))
bende daha çıkmadı bebingcimooo aşağıda 8 kişiyiz ama bi özlem yazıyor...
simdi denizcim çift çizgi cıkınca mı preseed kullandın sen.
deniz mi o yoktur bebing onun ders çalışması gerek yoksa kalır sınıfta basarım sıfırı:)))
Daha önceki iki gebeliğimi hiç hissetmemeiştim,Rıza ile hüsam hiç anlamadan doğuverdilerhanaaaaaaaa tuanay başarmış bebinggg :)))
nasıl yani hissetmez misin gerçektende? yok ya inanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?