Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim yorma kendini bri ayndan iş bir yandan hamilelik yoruyor tabi sende semracım gibi izne çıkınca bol bol takılırsın iyi olduğunu bilelim tek

kızlar bende okuycam sizlere yalnız denizim duayı tekrar yazabilirmisin birde topic çok hareketli bu aralar sayfayıda bildirirsen kaçırmamış olurum tatlım yada özelden atarmısın canım....

tamam denizim sen bilirsin canım nasıl istersen öyle yap sonuçta baban yani...
bende sizi çok özleyeceğim canım...
ben bu lsteyi yumurtlama günlerine göre düznleyelim ya da tedaviye göre diye düşündüm ama sence zamanın bir önemi var mı bu duada... eğer yoksa tuanaydan sonra birbirimize okuruz tabi...

Denisim sen şu listeye bir el atıver,o uğurlu ellerinle yap bir liste cnm benimopuyorumnanaktan

rıza ile hüsam hiç anlamadan büyüyeceklerde inşallah... nasıl yani canım ya hiç belirtin olmadı mı kaç aylıklardı?

çift çizgi çıkmadı kızlar daha tam
zaten bakmıyorum çizgiye falan
yarın belki çıkar
bugün çalışma yapmıyoruz eşim istedi ama ben istemedim 2 gün üst üste yapmayalım
hem yumurtam çatlamadı daha benim her ayu 12. gün gelir akıntıdan anlarım yumurtam çatlamış

ayy nursimcim ne güzel ya 11 hafta oldu demek rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim....

Bence hepimiz listeye göre hepimize okuyalım,düşünsenize yaaa;rabbim kesin kabul eder,yani ınşallah:Saruboceq:

ya ben sıralama yapmadım kafamda ama tedavide kim varsa ona okumuştum
nursim sevim
sonra dedim tuanaya okurum senin zamanın var diye
sonra zaten tedavide olup olmamak önemli değil
ama sen kendine göre sıralayabilirsin bilmiyorum nasıl yapalım

evet liste yaparsak ne güzel olur rabbim bu kadar kulun duasını kabul edecek inşallah... rabbim bağışlayan ve yeterki istemesini bilin ben veririm demiyor mu eee bizde canı gönülden canımız ciğerimiz candostlaımız için diliyoruz sonuçta... rabbim inşallah kabul ederrrrrrrrrrr...

Kızlarrrrrr,ben biraz soru çözeyimmmm,hepinizi çok seviyorummm,iyi geceler şam fıstıklarısüprizzzzz

gecmis olsun tatlim simdi nasil oldun?

melekkkkkkk canım benim rabbim sanada çok cici bir bebiş verecek inşallah sen dualrını eksik etme ...

insallah tatlim insallah allahim her isteyene versin

sıcak mı ne sıcağı ya burada bahar havası hakim... bende gözlük kullanıyorum ama yinede ağrıyor (( yeni oldu bu ya yoktu böyle bir sorun....

canim günestente agriyabilir dikkat et canim ihmal etme göz cok telikeli biliyorsunuz benim acil ameliyati neler oldgunu

canim benim calismalarim ayin 6sinda felan baslar 10da biter 22sindede adet günüm:)))))

elhamdüllilahi rabbil alemin vesselatu vesselamu ala resülina muhammediv ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahümme rabbena ya rabbena tekabbel minna ınneke entes semiul alim ya ilahel alemin ya erhamerrahimin.
amin

allah kabul etsin güzel yürekli arkadasim benim

canim bence git konus sonucta er yada gec böyle bir bulusma konusma olacak ne olacaksa simdi olsun bitsin arayi fazla acip üzülmektense git konus ve rahatla hem ben cözüm bulacaginizdan ortak karar alacaginizdan emin

özlemm b ugün ovulasyon yaptım ıkmadı çfitçizgi
benimki diyor ki tuttu ondan artık yumurtlamıyorsun ne güldüm yaaa

bak bu süperrr iyi calisin ona göre not verirler ögretmenler haberin olsun:))))

canim illaki dr hamile oluncami gitmek lazim sonucta sen kontrole gidip neden gecikme oldugunu soracaksin bana kalirsan git be güzelim ilerde pisman olmani istemem eger bir tedavi gerekiyorsa simdi yaparlar tüpden önce canim

hadi hayirlisi canim insallah bebisimiz gelir

hepsini okudum şekerler....

özlemcim sen sinoptayken ben seniç ok özlicem amaaaaa

sermest yine yakmıs yemekleri tencere kalmadı valla mutfakta

denizim abinle görüş tabi yengenide boşver ya
üzdüğüne degmez kendini
babanıda zamana bırak ya boşver diyemem sana ama kendini yıpratma sen eşinle super bir anne baba olacaksınız ben buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…