anamm gecimisi okuyayım dedim o ne be
ne zaman artmıs sayfalar coşmuşsunuzz kızlar :)
aklım haberlerde sonra okurum
beni merak etmişinizdir sanırım
aksam basım agrıyor dedım ya dus alınca bir sızmısım
kalktıgımda gece birdi sonra aynen uykuya devam
bugün de okuldan sonra bankada işlerim vardı
ondan anca gelebildim bir yandan aklım sevimdeydi
kesin dedim test yaptırmıstır kızlarla hobarey cekmıslerdır bile
hala basım agrıyor bu arada aynı noktadan zonk zonk
olsun ya mutlu etti a sevım bizi agrısın varsınn
melekkkkkkk canım benim rabbim sanada çok cici bir bebiş verecek inşallah sen dualrını eksik etme ...
sıcak mı ne sıcağı ya burada bahar havası hakim... bende gözlük kullanıyorum ama yinede ağrıyor(( yeni oldu bu ya yoktu böyle bir sorun....
evet canım ya yazda okuyalım ...
bu ay kimler var şimdi onu bilelimde onlara okuyalım önce...
1-tuanay
2-deniz
3-bebing
bunların dışında kim var regl olup çalışan? sanırım yok
nbnh yeni oldu zati
melek ne zamandı?
elhamdüllilahi rabbil alemin vesselatu vesselamu ala resülina muhammediv ve ala alihi ve sahbihi ecmain allahümme rabbena ya rabbena tekabbel minna ınneke entes semiul alim ya ilahel alemin ya erhamerrahimin.
amin
yarı abimin yanına denize gidiyorum
iyi mi yapıyorum bilmiyorum ben yengemle konuşmuyorum ankaradan izne gümüldüre geldiler hafta sonu izmire gelecekler bize ama bim yeğenimle gelecek 1 gece kalıp başka yerlere gideceklre çok vakit yok diye hafta sonu bzii çağırdı abim size doyamayacağım vakit az dedi şenol gitmem dedi çünkü yengemle ben onun yüzünden bozuldum laf söylemişti haklı yani abimde bize hak veriyor zaten..neyse ben pazar günü annemi gönderdikten sonra ağladım şenol istemiyor diye değil abimi bile göremiyorum diye üzüldüm içime işledi..yarın akşam benimki gelmeyecek eve günü birlik gideyim dedim tamam dedi abimi aradım seve seve gel hatta kalırsın dedi bende yok dedim..ayrı gayrı olacak olsun kendi hatası seni kırmadan önce düşünecekti dedi karısı için..
sonra bir şok daha babamda ordaymış 2 gündür hep beraber tatil yapıyorlarmış ama yarıns abah çıkacakmış öyle dedi eğer bizi buluşturmak için aksini söylemediyse....
onun bu saate kadar hazırlandım azcık tüylerim vardı onları aldım.
iyi mi yapıyorum bilmiyorum o farklı yerde oturacak ben farklı yerde
bir de abim buraya gel konuşalım dedi .barıştırmaya çalışacak galiba
özlemm b ugün ovulasyon yaptım ıkmadı çfitçizgi
benimki diyor ki tuttu ondan artık yumurtlamıyorsun ne güldüm yaaa
kızlar ben dr a gitmekten vazgeçtim en son dr la tüp bebek konusunda konuştuk şimdi gidicem hamile zannedicek beni olmadığımı söyleyince de niye gittim diye düşünecek vajinal ultrasonla bakıcak falan istemiyorum artık kistlerime ilaç vereceğini de zannetmiyorum boş boş da gitmek istemiyorum
12 temmuzlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?