Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hah işte bende tamda bunu demek istiyorum yeterki isim o hafta belli olsun ... sonuçta herkes kendi gününü öyle yada böyle biliyor değil mi?:lepi:

Kızlarrrrrr,ben biraz soru çözeyimmmm,hepinizi çok seviyorummm,iyi geceler şam fıstıklarısüprizzzzz

iyi geceler canim

2 haftaya kadar kontrole gidicem 2li tarama testi yapılcak inş bişey çıkmaz...14. haftada görülürmüki acaba...

arkadasiminki görülmüstü canim insallah seninkiside görülür

kızlar bende kaçıyorum çok yazmayın okuyamıyorum o zamanda rahatsız hissediyorum bişeyleri kaçırıyorum....hepinize öpüyorum fıstıklarım ii cegeler size...

nursim bak sanada dua edeceğiz işte bu zamanlarda siz kendiniz de söyleyin bu durumu ona göre edelim:)))

ilk sayfaya liste yaptım özlem fikir değiştirdim şu anda
burp ve senin daha çok ihtiyacın var onun için sıralamayı böyle yaptım bakın değişiklik yaparız olmazsa
okumak isteyen herkes bu sırayla okur

denizcim eşinin yanına sen gitsen hem heyecanlı olur tutunmasını artırır.
olmazmı

basağrısıda birbirimize bulatı demek.ben gunese cıkınca carsı işleri yaptıgımda oluyor kızlar çözdüm sonunda
hamilelik te bulaşşsın

nursimcim erkekse büyük ihtimal görünür ama kızsa görünmez

melekcim burada güneş yok ki:))
hah tamam 6-10 arası demek sana dua edeceğiz işte:)))

denizzzzzzzzz listele canım:)))

telefonla görüşürüz bizde.
şimdi yeni bi wınn cıkmış kontrat tahahhüt filan yokmuş ondan alıcam ben surekli online olmam lazım

DUA LİSTEMİZ
1.tuanay
2.özlem
3.burp
4.deniz
5.bebing
6.nbnh
7.melek
8.sermest

arkadaşlar sıralamaya özlem ve buprtan başaladım sonra benim de aşılama temmuzda olacak ya ondan sonra öncelik gelecek arkadaş olursa tedavi konusunda değiştiririz

kzılar ben geliyroum sayfam açık azcık gideceğim listeye bakın
değişiklik olursa hemen yapayım
o hafta ona göre okuruz
ben duayı herkese özelden atarım
nursimcim sağol canım
allah kabul etsin sen illa bunu edeceksin diye bir kural yok hamilesin zaten ne edersen allah kabul eder
iyi gecelr nursimim tuanayım

kızlar ben geleceğim ha ona göre bakın listeye ilk sayfada

tatlı ruyalar iyi geceeler nursimcim.

burpum doktordan guzel haberlerle dön inş.
canım benim dönüşünü büyük bir hevesle bekliyoruz
senin argo ama kaliteli cümlelerin eksik kalmasın topiğimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…