Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
listeyi gördüm canım ellerine sağlık aslında benden önce tedavi olacak varsa onu alabiliriz yok sen böylede başarır tedaviyede gerek kalmaz diyorsanız alırım sırayı:))) çünkü 3-4 gün sonra yumurtlama günlerim temeli memlekette atarız hatta olmadı sonuçta karadenizli olduğu için adınıda temel koyarız:)))

tuanay temmuzda ne asılaması yaptırcak diyorum bende
kafam basmadı 10 kere okudum
sonra denizin yazdıgını anladım
bana atın duayı kac tane okuncak ne zman okuncak söyleyinn hemen baslayayım

nursimcim sen hamişsin yorma kendini senin içten yapacağın her dua rabbimin katında çok daha değerli canım benim sen elham bile okusan olur...

melekcim sanada mı bulştı gecmiş olsun canım

temel dursun fadime belki birlikte gelir da....

ay haftasonu bizde adaya gidersek benim d eoraya denk geilrse nasıl ocak ya
stres sardı simdiden

benim çıkmam lazım kızlar belki gelirim yine
gelemezsemherkese iyi geceler tatlı ruyalar
yarın görüşürüz.

inşallah bebişim inşallah gelirler:)))
sende ada koyarsın, hangi ada bu? gökçeadaysa gökçe koyarsın:)

melek anneannemim internetle pek arası yok :))) o nedenle zor canım evinde yok çünkü... ama ararım mutlaka haberleri alırım...

oyyyyyyyyyyyy denizim ne güzel işler yapıyorsun sen ya güzel yürekli arkadaşım rabbim senide en kısa zamanda meleğine kavuştursun canım benim....

kizlar ben doktor buldum tüp icin dipimdeymis görmemisim vallaha yarin randevu alacagim bakarsiniz önümüzdeki ay yaptirim ve sizlere güzel bir süpriz yaparim benim isim beli olmaz vallaha sarteller estimiydi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…