Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim 1 haftalığına gdiyoruz canm...
aaa geçmiş olsun herkeste var bu baş ağrısı ayy bu da mı bulaştı yoksa maviiiiii sorumlu sen msin yien yoksa:)))
aaa desene senden de güzel haber gelecek inşallah....

oyyyyyyyyyyyy denizim ne güzel işler yapıyorsun sen ya güzel yürekli arkadaşım rabbim senide en kısa zamanda meleğine kavuştursun canım benim....

amiiiinnnnnnnnnnnnnn isteyen herkesi inşallah

ilk sayfa tamam
özlem allahım sıralamaya bakmaz zaten şaşırdım kaldım kimi öne alsam diye
hepimiz aynıyız..
dua sıraya da bakmaz siz yapın dediniz diye yaptım kim nasıl gönlünden geçiyorsa öyle başlasın canım

ne güzel gerçekten topik coştu ya valla bu güzel haberler bizi gaza getirdi ve umutlandırdı....

kizlar ben doktor buldum tüp icin dipimdeymis görmemisim vallaha yarin randevu alacagim bakarsiniz önümüzdeki ay yaptirim ve sizlere güzel bir süpriz yaparim benim isim beli olmaz vallaha sarteller estimiydi:))))

hayırlısı olsun canım
inşalalh sen içinden nasıl geliyrosa öyle davran ahzırsan olumluysan başla
ama yok değilse
hazır hissedince başla

özlem benim bir fikrim var
kişi için 707 tane okunması şart
herkes okumak isterse 707 yi sayımıza bölelim parçaları birleştirelim
böylece herkes herkes için okumuş olur
mantıklı mı?

ayy sevim kayplara karıştı yok yok bence kurban kestiler ,tüm aile toplandı ve eğleniyorlar memoda kesin kenara oturmuş ağlıyor .....

mantıklıda işin özü o mu bazı duaların tek okunması gerekebiliyor çünkü... tefriciyede bölünüyor ama bunda oluyor mu?

özlem ne diyorsun anlatabildim mi
hemde çabucak biter
sonuçta bir kişi için 707 tane okunması yeter
10 kişi olsak 707 den çok gelmez mi bir kişi için hemde uzun sürecek

yok deniz ya bölemeyiz 8 kişiyiz:))) 7 olsa tamamda.... şaka bir yana araştıralım bunu bölünüyorsa böleriz , bölünmüyorsa sırayla okuruz....

yok canım mantıklı geldi tabi de ama diyorum ya bazı duaların tek kişi tarafından okunması lazım bu da onlardan mı acaba diye yoksa seninki çok mantıklı....

evet bölünüyor tefriciyede
ama sonuçta bir kişin adına okunacak atıyorum herkes senin için 70 tane okucak sende dahil 10 kişi isek 7 tane de kendin fazla okursun

ama herkes okurum derse okuyamam diyen olursa tek tek yaparız

tamam yarın herkes desin ne istiyorsa ona göre yapalım tabi canım bu işler zorla olmaz isteyen okur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…